Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Kantare @ 2011 01 17, 23:28)
Sveikos, merginos  4u.gif

Kantare, viskas labai čiki thumbup.gif Geri pirkinukai, yra ko pavydėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 01 17, 23:36)
Kantare, patiko medalionas ir žalvarinis pakabutis  wub.gif

man irgi!!!

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 01 18, 10:02)
wub.gif

moterys, o Vilniuje į blusturgį kas vaikštot? nebuvau visą šaltajį sezoną...
kas geresnio būn?
ar kažkur kitur landžiojat?
j'tame? gal tu žinai ką?

nieko as nezinau. kai nebedirbu senamiesty, tai visi geriai ir plaukia kazkur i kitas rankas. Blusturgy buvau pries kaledas, tai visokiu blizguciu is babyciu prisipirkau, bet kazkaip manes ten nebekabina...

O idomu, kur Taurakalnio patriarchai issikele? Gal prie Lazdynu peledos?
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus 4u.gif už medalioną mokėjau apie 6 lt biggrin.gif
Dar nusipirkau vakar padėkliuką metalinį-sendintą, su rože. Bet įtariu,kad jis tikrai ne vintage, daugiau kopija tų laikų daiktų.
Atsakyti
Baisiai man gaila,kad tema mirineja, tai ateinu su nauju pirkiniu smile.gif Ne vintage, bet tarkim vintage inspired,o ir pirktas antkvariate biggrin.gif

Lovos uztiesalas ir pagalves uzvalkakas.Tik nesu tirka ar rodys foto

user posted image
user posted image
user posted image

Kadangi lovo pristumta prie sienos, tai kvadratas gaunasi ne per viduri. Gailoka,kad bet ka padarysi smile.gif Kainavo 5 svarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 sausio 2011 - 20:08
Nugis, labai mano miegamojo spalvos tame užtiesale thumbup.gif
Atsakyti
GIN, užtiesalai puikusieji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 20 sausio 2011 - 21:12
Gin, nors ir gyriau dar pagirsiu - uztiesalas wub.gif wub.gif

o cia mano pirkiniai, kuriais labai, labai dziaugiuosi wub.gif taip sakant ruosiuosi pavasariui wub.gif
nuotraukos pasiskolintos, bet gal neuzpyks niekas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Dekui 4u.gif

Dailus baciokai smile.gif Tokie labai tavo smile.gif
Atsakyti
Gin, nu ziauriai grazu, siluma wub.gif
Atsakyti
Nostalgie, pirmieji labai dailūs, o dėl antrųjų ir manau tą patį biggrin.gif Žožiu, labai įdomūs, nulydėčiau žvilgsniu tavo kojytes,o už kampo tamsią naktį, tai dar ir pasikėsint bandyčiau. tongue.gif
Atsakyti
nugis,grazus abieju jusu pirkinukai thumbup.gif

o as,vis dar negaliu atsigaut-buvau turguj pries pora savaiciu ir palikau tooooki puspaltuka doh.gif is naturalios avies verstos odos,viduj naturalus kailiukas,taip pat avies,toks kaip svarkas ilgas,susirisa dirzeliu,kainavo kapeikas,palyginus,kiek jie kainuoja,bet.....didelis man jis buvo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 01 22, 01:32)
nugis,grazus abieju jusu pirkinukai thumbup.gif

o as,vis dar negaliu atsigaut-buvau turguj pries pora savaiciu ir palikau tooooki puspaltuka doh.gif is naturalios avies verstos odos,viduj naturalus kailiukas,taip pat avies,toks kaip svarkas ilgas,susirisa dirzeliu,kainavo kapeikas,palyginus,kiek jie kainuoja,bet.....didelis man jis buvo doh.gif  verysad.gif

Tai nesisielok taip stipriai 4u.gif , na nes kiek supratau, tai tokio tipo, kaip skrandukė, ane? Jei jo, tai labai sunku sumažint - labai nemenkai darbo būna, o ir siuvimo mašinos ne visos ima, būna specialios odai siūt, kiek žnau, o gal klystu? GIN, tu geriau turi žinot, aš nenoriu dezinformacijos skleist. blush2.gif
Atsakyti