Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Gin,koks apklotas wub.gif
Tu kažkaip susiperki viską,ko man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 01 21, 23:39)
Tai nesisielok taip stipriai 4u.gif , na nes kiek supratau, tai tokio tipo, kaip skrandukė, ane? Jei jo, tai labai sunku sumažint - labai nemenkai darbo būna, o ir siuvimo mašinos ne visos ima, būna specialios odai siūt, kiek žnau, o gal klystu? GIN, tu geriau turi žinot, aš nenoriu dezinformacijos skleist.  blush2.gif

ten svarkelis,modeliukas mazdaug toks,tik labiau iliemenuotas ir susirisa dirzeliu-vien todel,kad neimanoma pataisyt ir nepirkau
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 22, 12:30)
Gin,koks apklotas wub.gif
Tu kažkaip susiperki viską,ko man reikia biggrin.gif

Dekui smile.gif

Hehe, matyt todel,kad abi isirenginejam namus smile.gif Tik pas tave smagiau,kad nuosavi, o ash kartais kai pamastau kaip reiktu persikelt kitur tai silpna pasidaro... unsure.gif unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 01 22, 15:00)
Dekui smile.gif

Hehe, matyt todel,kad abi isirenginejam namus smile.gif Tik pas tave smagiau,kad nuosavi, o ash kartais kai pamastau kaip reiktu persikelt kitur tai silpna pasidaro... unsure.gif  unsure.gif smile.gif

Gin,bet jau tavo namai kokie grazus,bent kiek maciau is foto. thumbup.gif
Atsakyti
žinau tą jausmą unsure.gif
net nelaukiu tos akimirkos,kai pradėsiu persikraustinėt bo tiek daiktųųųų swoon.gif
Atsakyti
siandien vel perejau keleta charity parduotuviu,radau super dvi supamas kedes,deja,zinoma,netureciau joms vietos,nors jos nera tokios dideles,labiau pritaikytos vaikams arba tokioms,kaip as biggrin.gif is to pasiutimo isigyjau lempos gaubta-dar nesumasciau,kur ji uzmausiu bigsmile.gif ir porcelianine lele,kuri turi tik nr,bet be stovo,bet kazkodel ji man patiko
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2011 01 21, 13:33)

o cia mano pirkiniai, kuriais labai, labai dziaugiuosi  wub.gif

kaip is pasakos!!! faini thumbup.gif
Atsakyti
Niek naujo neturiu, nieko gero nerandu. Ateinu pasižiūrėti jūsų radybų.

Batai liuks thumbup.gif
Atsakyti
visai apmire musu temuke-issekom visos po svenciu ar nebera vintage dvasios? g.gif

pagyvinu-nors ir ne vintage,bet atrodo butent taip,siuvineta rankomis(ne mano,bet vistiek),pagaliau isigyjau ir sulaukiau thumbup.gif

user posted image

ir ka tik dar viena gavau-taip pat vintage inspired

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 04 vasario 2011 - 19:57
Jei ji siuvinėta, tai gal visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
na,raso tapestry,tai vilna siuvineta arba austa gali buti,bet is arti taip atrodo-siaip as jos senai norejau,ir pagaliau ji pas mane thumbup.gif
cia is arti rastas
user posted image

Atsakyti

Pirmoji tai labai labai grazi smile.gif Kokio dydzio? Cia gal ebay nukovei? smile.gif O antroji man kazkuo primena tas tasytes kur kudikiu reikmenis deda blush-anim-cl.gif
Atsakyti