Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

nea,pirkau is pacios pardes,nes nuolaidos geros,ebay tokios originaliom kainom eina doh.gif

o antra-ne,ji gal si tos serijos medziagos-nes taip,yra sios serijos rinkinys kudikiu prieziurai-tasiukas,apklodele dar ten kazkas,bet si tai labiau chanel stiliumi-dygsniuota ir ant grandines biggrin.gif
Atsakyti
Liabą, kaip gyvos? 4u.gif
Aš baigiu save sugraužt, nes niekur nesikuičiu - bekuistukis depresijus doh.gif
Užtat šniukštinėju internete, tai nors taip dūšialė atsigauna. biggrin.gif Taip bešniukštinėdama užsekiau viename blog'e daug blusturginių nuotraukų, aišku su reportažu iš jo, tai kas mokat lenkiškai galėsit paskaitinėt, o kas ne, tai nors paveizėt. O aš veizėju ir seilėjuosi, na kiek ten visko ko man mirtinai ir iki pusėtinos laimės reik. lotuliukas.gif
Įmetu nuorodą va ČIA . Ten kai kurios nuotraukos pasididina, bet geriau nesididintų, nes dar labiau kraujuoja besotė vintažinė žaizda. rolleyes.gif
Gero seilėjimosis! ax.gif
Atsakyti
Ar buvote kuri Vasiljevo parodoje? Patiko?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
vakar papirkau truputi vintage paltuku sugadinimui, bet del dvieju ranka nekylo:
Abu manau keliaus i ebay ieskoti sau seimininku. Ir dar pasirodysiu seniau pirkta korseta. Gal kokia korsetu zinove pasakys ar jis gali buti vintage. Gaila neturiu ko verzti juo biggrin.gif Irgi bandysiu laime ebay smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Oj dar nearalu aksomii raudona sijona i operas ir baletus vaikscioti biggrin.gif bet neturiu nufotografavusi
Atsakyti
Mirattes, korsetas wub.gif ir manau tikrai vintage.
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 02 09, 23:34)

Įmetu nuorodą va ČIA . Ten kai kurios nuotraukos pasididina, bet geriau nesididintų, nes dar labiau kraujuoja besotė vintažinė žaizda. rolleyes.gif
Gero seilėjimosis!  ax.gif

Blem, kaip ten faina. Ir saule sviecia, ir smutkiu kiek...

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 13, 07:54)
Ar buvote kuri Vasiljevo parodoje? Patiko?

Sian vietoj Vintage humanos pasirinkom paroda smile.gif . Patiko, tik as laukciau dar vienos dalies- pokario - man tas laikotarpis labiausiai patinka... O siaip labai patiko aksesuarai visokie, taip pat seni buteliukai, pudros dezutes - jauciu silpnybe tokiems niekam nepanaudojamiems vintage... O kelias sukneles tai galejau jamt ir vilktis - esu tikra kokteiliuke atrodyciau liuks - charlstono sukneles labai tinkamos siom dienom smile.gif

QUOTE(mirattes @ 2011 02 13, 11:00)
Sveikos 4u.gif
vakar papirkau truputi vintage

korsetukas jou jou jou!!!! O koks jo dydis? Jauciu ir as iskrisciau g.gif fainas daiktas... Tik galvoju, o jis ne auksciau turetu buti? Nes sitas pagrinde klubams...
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2011 02 13, 20:10)
Sian vietoj Vintage humanos pasirinkom paroda smile.gif . Patiko, tik as laukciau dar vienos dalies- pokario - man tas laikotarpis labiausiai patinka... O siaip labai patiko aksesuarai visokie, taip pat seni buteliukai, pudros dezutes - jauciu silpnybe tokiems niekam nepanaudojamiems vintage... O kelias sukneles tai galejau jamt ir vilktis - esu tikra kokteiliuke atrodyciau liuks - charlstono sukneles labai tinkamos siom dienom smile.gif

Nu, manau, jog bus verta aplankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasiljevo paroda labai masina bigsmile.gif
Jau jo Karalienės Viktorijos paroda labai patiko.

Mirattes,eime kartu?
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 13, 21:53)
Vasiljevo paroda labai masina bigsmile.gif
Jau jo Karalienės Viktorijos paroda labai patiko.

Mirattes,eime kartu?

einam tibe. bet tik savaitgaliais as laisva mirksiukas.gif
Papildyta:
J'aime iskristi neiszkristum, bet pagal [paskirti tikrai nepanaidutum wink.gif
O del aukstumo, tai nzn, jis toks po krutine man regis skirtas pradeti verzti
Atsakyti
Hmm, o kodėl sakai, kad neitų pagal paskirtį panaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2011 02 13, 22:35)
Hmm, o kodėl sakai, kad neitų pagal paskirtį panaudot?  g.gif

nes zinau koja j'ame kudute wink.gif
Atsakyti