Gaila, nesimato, kas ten viduje...

QUOTE(Laisvė @ 2011 03 06, 16:07)
Ten apie kiekviena prekini zenkla aprasoma.

QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 17:44)
Gerai. Labai praverstų

Sveikos damos, norec konsultacijos is nusimamanciu: nugriebiau nuostabiu man aulinuku pora, visi odiniai is visu pusiu, juodi, bet vidus sviesus. Ant auliuko viduje virsuje kazkoks ilgas numeris, paskui zenklai dydzio ir is ko pagaminta. Viduje uzrasas "Salamander city" - cia vintage ar ne? Bandysiu parduot, nes mano lizhes jies per placios, bet nenoriu apgaut
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 06, 06:30)
cia tik dali imeciau,kad i tema butu.realiai tai ji buvo apie stai siuos dalykus-zinoma,ten ne tik paroda,isigyt visko,ko reikia,galejai

show
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 06, 23:17)
cia tik dali imeciau,kad i tema butu.realiai tai ji buvo apie stai siuos dalykus-zinoma,ten ne tik paroda,isigyt visko,ko reikia,galejai

Ar pirkai ką nors? Ar labai brangu?
QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 10:56)
QUOTE(adžani @ 2011 03 06, 17:44)
Oi oi oi kaip pavydziu! Noreciau tokios! O kokie zenklai?
QUOTE(Marla @ 2011 03 06, 23:05)
"Salamander city" - cia vintage ar ne?
Itariu gali buti vintage - esu pirkusi labai grazius ir kokybiskus butent salamander vintage batus. Irgi buvo su numeriu. Prasom parodyti

QUOTE(j'aime @ 2011 03 07, 08:41)
Oi oi oi kaip pavydziu! Noreciau tokios! O kokie zenklai?
Itariu gali buti vintage - esu pirkusi labai grazius ir kokybiskus butent salamander vintage batus. Irgi buvo su numeriu. Prasom parodyti
O koks dydis? Gal 37? Gal mano lizei tiks? 

ten parašyta 5, bet jei vintage tai gali būt pamažinti. Mano koja 38/39 dėl savo platumo dažniausiai,bet šie gerokai per ankšti, gal ir tiktų. Foto galėsiu vakare įkrauti.
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 07, 04:19)
Ar pirkai ką nors? Ar labai brangu?
na,kainos kai kuriu rinkiniu matosi nuotraukose-pagal mane,nepigu

pirkau keleta man reikalingu dalyku,bet ne rinkiniu

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 07, 11:21)
Ko nerodai?

kad nesusije visai su vintage
sie sow ir daiktai,kur isigyjau, labiau rankdarbiams skirti,siuvinejimui
o laukiu bridzu.kai gausiu-pasirodysiu

sie sow ir daiktai,kur isigyjau, labiau rankdarbiams skirti,siuvinejimui

o laukiu bridzu.kai gausiu-pasirodysiu

Merginos pardaviau rodyta korsetuka per etsy i JAV, gal zinot kiek krovinukas man te nusiusti kainuos?