Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 27, 15:36)
Aplankiau vakar A. Vasiljevo mados parodą - likau sužavėta. Suknelės - tikri meno kūriniai. Pusmetį panešiojusi tikrai nemesčiau. Jau kiek į jas išmonės, kruopštumo sudėta...  thumbup.gif

baltai pavydziu sio reginio- ax.gif
Mane tai ilgam uzkrauna pamatyti vaizdiniai smile.gif
Atsakyti
nerealiai grazi palaidine, ir vietkai atgime vel tokie pat ...bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokių naujienų turite? g.gif
Atsakyti

Ash papirkau suknele, bet kadangi siuo metu i ja nelabai itelpu,o ant pakabos vaizdo ner tai nesidemonstruosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 03 05, 09:32)
Ash papirkau suknele, bet kadangi siuo metu i ja nelabai itelpu,o ant pakabos vaizdo ner tai nesidemonstruosiu biggrin.gif

g.gif
Atsakyti

Ai, kad mano kunas kaip armonika biggrin.gif Tai siuo metu ne geroji stadija biggrin.gif Kai ateis geresne truputi, tai pasirodysiu smile.gif Nes shiaip labai i ja dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 27, 15:36)
Aplankiau vakar A. Vasiljevo mados parodą - likau sužavėta. Suknelės - tikri meno kūriniai. Pusmetį panešiojusi tikrai nemesčiau. Jau kiek į jas išmonės, kruopštumo sudėta...  thumbup.gif

Pavydžiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 05, 13:21)
Pavydžiu.  blush2.gif

Ale ko pavydėti - ji Vilniuj, ne Amerikėj. Ir dar ilgai bus mirksiukas.gif Vat jei pasakyčiau, kad ten mano kokios dvi suknelės buvo, tada gal ir suprasčiau aplinkinių pavydą biggrin.gif
Atsakyti
o as pavydziu,bet baltai biggrin.gif
nes siandien aplankiau irgi su vintage susijusia paroda/show/muge,kurioj be mano hobio,atradau stai ka bigsmile.gif kaip muziejuj pasijauciau,nuo prieskario iki siu dienu.labai patiko pateikimas-virsuje,matysis nuotraukoje vienoje,kelnaiciu prikabinta biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o si noreciau isbandyt bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
MLP, ačiū už vaizdus 4u.gif Smagi paroda thumbup.gif
Atsakyti
kelnaites man pankovai atrodo chi chi chi...

Atsakyti
MLP fainai turėjo būt thumbup.gif
Nors nelabai į temą,bet parodysiu ką papirkau. smile.gif
user posted image
Atsakyti