Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

aš tai kranus ir tapetų klijus perkalioju biggrin.gif
Ir šiaip pavasario laukiu,man tadu geriau medžioklė sekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 21, 17:19)
Ir šiaip pavasario laukiu,man tadu geriau medžioklė sekas ax.gif

Man irgi pavasarį labiau patinka: gali neskubėdama stoviniuoti, daiktukus kiloti, rankose vartyti, nes nešąla...
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2011 02 20, 16:31)
laba, o as parodysiu savo baciukus, su kuriais nesusigyvenau-bet labai man jie grazus blush2.gif

man irgi grazuoliai ir labai "teisingai" vintage - mano mamuko laiku... thumbup.gif

QUOTE(zazuna @ 2011 02 20, 16:42)
O čia kartais ne Driu Berimor?

Aha cia Drew Berimor kazkokiame filme. Man labai graziai padaryta.

Buvau sekmadieni Didziosios Humanoj, bet arba Humanai kazkas nutiko, arba man - na nieko as ten nerandu po ju issikraustymo is Traku g. Rubai arba dideli arba skudurynas. Rankinuku isvis jokiu vartotinu... Liuuuuudesys
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 02 20, 09:52)
Neishvysim biggrin.gif Reikia cia sviezio kraujo, nes temoj visai nebevyksta bendravimas. Ishsilakste visos kazkur  angel_sadangel.gif

O senas kraujas tiks blush2.gif ax.gif Daznai paskaitineju, bet nebeturiu laiko parasyti nors zodeli doh.gif , bet vat situos savo lobius butinai norejau su jumis pasidalinti blush2.gif
http://img524.images.../p1040362y.jpg/

Sitas labiausia lakuotas prie dusios wub.gif

http://img690.images.../p1040428s.jpg/

o cia papirkau silkini polka dot sijonuka, buvo truputi per ilgas, tai teko trumpint ir banta is likusios medziagos ant galvos susirst, tik vat ziuriu kad storina mane tas sijonukas verysad.gif

http://img341.images...f/begalvos.jpg/

( kazkaip as cia kaip kutvela namu seiminke atrodau g.gif doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 22 vasario 2011 - 16:51
viskas ok,grazu,man pavyzdziui thumbup.gif
ir as visai nekreipiu demesio,jei man tai patinka,nors kartais gal ir nelabai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 02 22, 16:43)
O senas kraujas tiks 

o cia papirkau silkini polka dot sijonuka,

Senas labai tiks thumbup.gif Kaip babytė sakydavo - susgadys mirksiukas.gif

Sijonukas labai dailus. Sunešiočiau tokį thumbup.gif
Atsakyti
Stichija, pirmos nuorodos neatidaro, o ką matau, tai dailu. Rankinė netalpi, bet gražutė, ypač ta bronza ar kas ten.. rolleyes.gif Ir sijonas tinka!
Atsakyti
O man dar uzejo kazkodel neriniu mezginiu manija doh.gif g.gif , paskui pavarciau madu zurnalus, taigis akurat blush2.gif - i mada visokie ploni neriniai ir neriniuotos suknios gryzta, tai pagauta ikvepimo papirkau ir su sirdies drebuliu laukiu
vat ko blush2.gif
user posted image
oij kokia foto didele blush2.gif ax.gif soriukas labai, bet tiesiais is Etsy ikeliau.... tai vat kazkodel isvaizduoju kad jau man cia bus labai grazu tongue.gif blush2.gif
nes tos gelytes yra plonai issiuvinetos ant tokio ploniuko kaip tiulis, o po apacia pamusaliukas... aisku norai dideli, nes vien Etsy i favoritu sarasa kazi kiek as tu " lace dress " prisdejau, bet gi doh.gif kas pinigu duos? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 24 vasario 2011 - 19:52
Laba, kaip supratau, tai pavasari temute atsigaus, nes visos pajute pavasario siluma isleks i medziokle thumbup.gif
Man tai pakaktu i buto rusi patekt-nebuvau ten kokia 15metu.Oi kiek ten lobiu doh.gif Jai ziurkes nesudevejo biggrin.gif
Pasirodysiu savo Bety Barclay suknute, tik dirzeli reik paderint ir baciukus,neturiu nieko tinkamo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 02 22, 16:43)

o cia papirkau silkini polka dot sijonuka,  buvo truputi per ilgas, tai teko trumpint ir banta is likusios medziagos ant galvos susirst, tik vat ziuriu kad storina mane tas sijonukas  verysad.gif

O Stichija! Hi!!!
Sijonas man grazus, o del storinimo, tai visada gi taip bus su pustu sijonu, bet man atrodo, kad svarbiausia tada liemeni pabrezti, nes visa kita gi po raukuniu paslepta. Ir dar ilgis labai svarbu - man atrodo, kad tau gal dar reiketu siek tiek (labai nedaug) pasitrumpinti - man tokiu sijonu pats graziausias ilgis - grynai per keliu viduri - per ploniausia vieta, nes jei per ilgas, tai dar ir kojos storos gali atrodyti...

QUOTE(Stichija @ 2011 02 24, 19:49)
O man dar uzejo kazkodel neriniu mezginiu manija 

suknele labai idomi - parodyk butinai kai ateis, nes foto nelabai matosi, kad siuvineta...

QUOTE(vitaminukas @ 2011 02 25, 12:52)

Pasirodysiu savo Bety Barclay suknute

laaaaaabai garzi. Pagal mano mamos rubus turetu buti 1980 pradzia g.gif arba 1970 galas...
Atsakyti
Laba, j'aiime kas gero-seno pas tave? biggrin.gif
as vakar papirkau kepure-nerealios spalvos ryskios malchito spalvos-panasios i elektrik, katiliuko formos rolleyes.gif ryskiai pavasrio ilgesio israiska doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 27 vasario 2011 - 10:55
Aplankiau vakar A. Vasiljevo mados parodą - likau sužavėta. Suknelės - tikri meno kūriniai. Pusmetį panešiojusi tikrai nemesčiau. Jau kiek į jas išmonės, kruopštumo sudėta... thumbup.gif
Atsakyti