Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(reeva @ 2010 08 29, 18:41)
neturiu ką apsirengti  unsure.gif

Tai faktas thumbup.gif Kaip ir tai, jog visi vyrai kiaulės, o mano vaikas - pats pačiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
na,juk cia amzina moteru problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 29, 17:30)
gaila,prastu rakursu nutrauke mane mb,tai ir nesirodysiu,bet buvau su to laikmecio modelio suknele,ji,zinoma,biski jaunesne,nes pasiuta kokiais 80tais smile.gif

tai nors suknele nutrauk! vaizdu norisi biggrin.gif
Atsakyti
pioneer.gif suknele jau as rodziau-laura ashley raudona,su gelemis ant padalku,jos modelis,kai apsivelki,labai panasus i si
user posted image

user posted image

Atsakyti
Kadangi pastoviai skaitau šią temelę, nusprendžiau ir pati parodyti ką neseniai nusipirkau.
Tiksliai nežinau ar šis daiktas tikrai vintage, bet vieną kartą užėjus į second hand'ų parduotuvę akį patraukė šis foteliukas, pradėjus įdėmiau apžiūrinėti pasirodė, jog tai papuošalų dėžutė su veidrodėliu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazus,bet gali buti tik vintage inspired smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 08 31, 13:48)
grazus,bet gali buti tik vintage inspired smile.gif

Tikriausiai smile.gif , bet kuriuo atveju vistiek labai mielas daiktelis, tik tiek kad labai nedaug tų papuošalų telpa ir tai nebent tik auskarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 31, 12:46)
Kadangi pastoviai skaitau šią temelę, nusprendžiau ir pati parodyti ką neseniai nusipirkau.

kos gražus! iš pradžių pagalvojau, kad tikras fotelis - baisiai užpavydėjau.

MLP, ta suknekė iš paveiksliuko - suuuper! Bet noriu tikrą pamatyt smile.gif

Aš šimtą metų nieko nepirkau - nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 09 04, 10:41)

Aš šimtą metų nieko nepirkau - nerandu  g.gif

Ir as. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 09 04, 07:41)

Aš šimtą metų nieko nepirkau - nerandu  g.gif

ir as is pradziu pamaniau,kad ten tikras fotelis biggrin.gif

o suknele savo-as jau buvau imetus,tik ne ant saves.o geltona tik kaip pavyzdi imeciau,kokio modelio mano raudona.na,imetu,kaip ji guli ant manes,tik siek tiek pasilamdzius blush2.gif
user posted image

as irgi nieko nebeperku-kazkaip nerandu nieko idomaus doh.gif
Atsakyti
na,ir dar pora jau naujienu-siandien buvom vienam miesteliuke,ten nemazai charity,bet mb kantrybe truko,as buciau dar sedejus ten iki uzdarys turbut-tiek visko,net nezinojau,nuo ko pradet doh.gif biggrin.gif ir buvau radus viena vintage drabuziu parde-bet velgi,kadangi man drabuziu jau pakanka,tai labai nekuicau,bet sukneliu senu 60-70tuju pilna thumbup.gif
taigi,mano radiniai-sage ir pomanderis,jame ir dabar dar ramuneliu yra,bet as pakeisiu kitomis manau,tik reikia pasidziovint kokiu smile.gif
user posted image

ai,beje,staltiese irgi is charity smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 31, 13:46)
Tiksliai nežinau ar šis daiktas tikrai vintage, bet vieną kartą užėjus į second hand'ų parduotuvę akį patraukė šis foteliukas, pradėjus įdėmiau apžiūrinėti pasirodė, jog tai papuošalų dėžutė su veidrodėliu  smile.gif

kaaaai gerumo wub.gif wub.gif
Atsakyti