Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Laba visoms,
MLP, dailu 4u.gif suknelė ir ta širdutė
Labai man reikia laikiklių knygoms ax.gif Anksčiau čia kažkuri rodėte su meškinais, jei neklystu. Gal kam nebereikia ir galėtų man parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 09 05, 14:18)
Labai man reikia laikiklių knygoms  ax.gif Anksčiau čia kažkuri rodėte su meškinais, jei neklystu. Gal kam nebereikia ir galėtų man parduoti? ax.gif

Du turėjau (su meškinų šeima, skaitančia pasakėles...), daviau draugei į kuistukų parduotuvę. Galiu paklausti, ar tebeturi. Bet sunkūs tie stoveliai, jei siųsti...
Atsakyti
MLP, labai grazus pomanderis. Mano jau buvo visai issikvepes, tai ispurciau lauk tas zoleles ir ikisau vatos gabaliuka su megstamais kvepalais. Vis kokiu lasu papildau. Kitas vonioj. Pasiimciau ju daugiau, bet nebeuzmatau. Nors ir nebuvau jau niekur simta metu doh.gif
Atsakyti
user posted image

1960

ieškau kažko tokio:

user posted image

kuo didesnio...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 05 rugsėjo 2010 - 18:14
user posted image

tokį turiu biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 05, 15:43)
Du turėjau (su meškinų šeima, skaitančia pasakėles...), daviau draugei į kuistukų parduotuvę. Galiu paklausti, ar tebeturi. Bet sunkūs tie stoveliai, jei siųsti...

Jei Jūs Vilniuje, tai kaip nors nusigaučiau paimti, jei dar Jūsų draugė turi ax.gif Kiek daug maž svertų?
Atsakyti
Oi , kokie bateliai balti toj pirmoj foto wub.gif wub.gif Sena, sena svajone.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 31, 12:46)

nespejau pagirti sio foteliuko wub.gif kai siandien nusipirkau sofute biggrin.gif kuri dar be viso kito yra ir muzikine dezute smile.gif
o be to dar visai sekmingai apsipirkau skarelemis.... panasu, kad siemet as joms ,,priaugau'' ir pradejau sekmingai nesioti ax.gif
veliau idesiu nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Dėkuj visoms, kurios gyrė foteliuką, už pagyras 4u.gif
Atsakyti
siandien pirktos skareles, man regis abi silkines, sprendziant pagal paciupinejima ir tai, kad apsiutos rankomis, rudoji su kazkokiu parasu, bet man nieko nesakanciu blush2.gif

user posted image

user posted image

sage, labai mylima ir gauta dovanu nuo drauges is Briuselio, pirkta tenykstej vintage parduotuvelej wub.gif

user posted image

ir sios dienos Blusturgio pirkinys smile.gif ne vintage, kiek suprantu, bet siaip labai patiko, juolab, kad gan talpi ir groja wub.gif

user posted image

user posted image

ir atsiprasau uz nuotrauku kokybe doh.gif
Atsakyti
saunus pirkinukai,nostalgie thumbup.gif jei galetum isdidint ta parasa-gal butu galima ir suzinot,kas tai per vardas mirksiukas.gif
tokiu sofkuciu ir cia buna pilna,bet as jau tiek visokiu dezuciu turiu,kad nebetelpa ant komodos su mano kveplau miniukais blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
del pomanderiu-kaip tik maciau labai daug ir ivairiu,bei kainom ivairiom,bet va butent sis uzkliuvo wub.gif jame prideta dar zoleliu,bes as jas krapstysiu,vistiek nebekvepia smile.gif
Atsakyti
dekui MLP 4u.gif

va parasas, bet arba as nemoku ieskot, arba tai mazai ka reiskiantis vardas, nes nieko neradau unsure.gif

user posted image
Atsakyti