Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

man ismete google,kad kazkur kazkas irgi panasiu skaruciu parduoda biggrin.gif
Atsakyti
vadinas, mano dede Googlas durnesnis nei tavasis dry.gif
arba, kaip ir sakiau - nemoku ieskot hihihi.gif
Atsakyti
na,matai,cia idomiai parasyta-is pradziu ivedziau tik varda,tai jo,apart zinomo kvepalu ir kosmetikos gamintojo-nieko neradau.bet paskui su pavarde pradejau zaist,pasirodo,kad jis kaip ir egzistuoja,bet info visai nera,tik sakau,radau,kad kazkas parduoda skarele irgi smile.gif
Atsakyti
tiesiog negaliu neidet wub.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
geruke nuotrauka-apsirengimas evardo laiku greiciausia,kaip as noreciau bent ta skraiste turet-itariu,kad silta bigsmile.gif
Atsakyti
Žinokit šiandien radau vienoj sendaikčių krautuvėj toookį gražų gėlėtą lagaminą. Bet nežinau, ar man jo reikia... Net nepaklausiau, kiek kainuoja, bet daug neturėtų... Nu jis labai gražus, gėlėta medžiaga aptrauktas, bet nelabai patogus, nes reikia rankoj nešti, o gan griozdiškas... Tai nežinau ką daryti, reikia man jo, ar ne... Būtų su ratukais iš karto imčiau... Arba nebent namie kaip dekoraciją laikyti. Aišku jei dar niekas jo nenupirko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 06, 19:00)
Žinokit šiandien radau vienoj sendaikčių krautuvėj toookį gražų gėlėtą lagaminą. Bet nežinau, ar man jo reikia... Net nepaklausiau, kiek kainuoja, bet daug neturėtų... Nu jis labai gražus, gėlėta medžiaga aptrauktas, bet nelabai patogus, nes reikia rankoj nešti, o gan griozdiškas... Tai nežinau ką daryti, reikia man jo, ar ne... Būtų su ratukais iš karto imčiau... Arba nebent namie kaip dekoraciją laikyti. Aišku jei dar niekas jo nenupirko. biggrin.gif

Pirk jei nebragus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 06, 19:00)

pabandžiau įsivaizduot,tai wub.gif
Papildyta:
aij,ir Nostalgie turtai geruliai
Nebuvau vakar blusturgy,nespėjau dry.gif
Atsakyti

Micefee, tai nebutinai tik kaip dekoracija, galima gi ir ukyje pritaikyt smile.gif Pas mane namie lagaminai tarnauja kaip daiktu saugykla smile.gif Vienam laikui dirzus, kitam ivairias piesimo priemones ir pan. smile.gif

MLP, man labai patiko tavo sage kashtonas smile.gif Labai rudenishka smile.gif
Atsakyti
Aij,dar nesigyriau,kad draugė iš kažkur iškniso suknelę vintage,ir man atitempė biggrin.gif
Tik bišk dar patvarkyt ją reikia,bo ties krūtie siūlas patemtas,ir labai matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 06 rugsėjo 2010 - 18:29

Pasirodysi? smile.gif O siula zadi atgal "sutraukt"? smile.gif
Atsakyti
aciu,Gin 4u.gif tap,ji man ir patiko tuom,kad toki ramu rudeni primine biggrin.gif

vaizdu!!!
Atsakyti