man ismete google,kad kazkur kazkas irgi panasiu skaruciu parduoda

vadinas, mano dede Googlas durnesnis nei tavasis
arba, kaip ir sakiau - nemoku ieskot

arba, kaip ir sakiau - nemoku ieskot

na,matai,cia idomiai parasyta-is pradziu ivedziau tik varda,tai jo,apart zinomo kvepalu ir kosmetikos gamintojo-nieko neradau.bet paskui su pavarde pradejau zaist,pasirodo,kad jis kaip ir egzistuoja,bet info visai nera,tik sakau,radau,kad kazkas parduoda skarele irgi

tiesiog negaliu neidet

geruke nuotrauka-apsirengimas evardo laiku greiciausia,kaip as noreciau bent ta skraiste turet-itariu,kad silta

Žinokit šiandien radau vienoj sendaikčių krautuvėj toookį gražų gėlėtą lagaminą. Bet nežinau, ar man jo reikia... Net nepaklausiau, kiek kainuoja, bet daug neturėtų... Nu jis labai gražus, gėlėta medžiaga aptrauktas, bet nelabai patogus, nes reikia rankoj nešti, o gan griozdiškas... Tai nežinau ką daryti, reikia man jo, ar ne... Būtų su ratukais iš karto imčiau... Arba nebent namie kaip dekoraciją laikyti. Aišku jei dar niekas jo nenupirko.

QUOTE(micefee @ 2010 09 06, 19:00)
Žinokit šiandien radau vienoj sendaikčių krautuvėj toookį gražų gėlėtą lagaminą. Bet nežinau, ar man jo reikia... Net nepaklausiau, kiek kainuoja, bet daug neturėtų... Nu jis labai gražus, gėlėta medžiaga aptrauktas, bet nelabai patogus, nes reikia rankoj nešti, o gan griozdiškas... Tai nežinau ką daryti, reikia man jo, ar ne... Būtų su ratukais iš karto imčiau... Arba nebent namie kaip dekoraciją laikyti. Aišku jei dar niekas jo nenupirko. 

Pirk jei nebragus.

QUOTE(micefee @ 2010 09 06, 19:00)

pabandžiau įsivaizduot,tai

Papildyta:
aij,ir Nostalgie turtai geruliai
Nebuvau vakar blusturgy,nespėjau

Micefee, tai nebutinai tik kaip dekoracija, galima gi ir ukyje pritaikyt

MLP, man labai patiko tavo sage kashtonas

Aij,dar nesigyriau,kad draugė iš kažkur iškniso suknelę vintage,ir man atitempė 
Tik bišk dar patvarkyt ją reikia,bo ties krūtie siūlas patemtas,ir labai matosi

Tik bišk dar patvarkyt ją reikia,bo ties krūtie siūlas patemtas,ir labai matosi
Pasirodysi?

aciu,Gin
tap,ji man ir patiko tuom,kad toki ramu rudeni primine
vaizdu!!!

vaizdu!!!