Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

QUOTE(Saulės pūga @ 2007 11 06, 18:43)
Apžiūrint kaklelį tikrai neskauda. Na, bent jau neturėtų. Bet plečiant pirštais tai blogiau nei sąrėmiai...

joooo visiskai pritariu... doh.gif
Atsakyti
Man kakleli apziurinejo tris dienos iki gimdymo ,tai ziauriai skaudejo, norejau sokt nuo tos kedes ir begti kuo toliau. Gydytojas pasiule atsipalaiduoti blink.gif Juokus megsta, cia juk ne seksas.
Bet kai jau gimdziau ir buvo atsidarymas 5 cm apziurint nieko nejauciau(nors labai bijojau,kad skaudes),turbut saremiu skausmas buvo didesnis,tai jau buvau pripratus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 13 gruodžio 2007 - 18:06
Man skaudejo
Atsakyti
Na manau priklauso nuo gydytojos g.gif Maniškė buvo švelni, tai beveik neskaudėjo, nemalonu ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Apziurint gimdos kakleli tikrai neskauda. Kai masazuoja ar plecia pirstais tiktas "saldumelis" akyse zaliuoja. Gal daznai gydytojos nenoredamos gasdinti pasako, kad tik apziures, bet kai jau pasiekia tiksla, tai daro ka joms reikia ir butent liepia atsipalaiduot, cia tipo tik nemalonu, o kad tau jau mirga akyse, tai joms nei motais, sypsosi tipo nieko nedaro, bet akyse trupinukas kaltes tai matosi.
(cia is prisiminimu pries gimdyma, kai gulejau su pernesiojimu, kai "paziurejo", tai po 4 val nuo apziuros emiau gimdyti) Ir tai vadinosi "pasiziuresim"
Tik, kai paleido, prisipazino, kad truputeli pramasazavo, kad suminkstetu ir greiciau veikla prasidetu unsure.gif
Atsakyti
nu tikrai nemaloinu, ale palyginus su saremiais- tik juokas.
Atsakyti
neštumo metų - tiesiog nemalonu, kaip per apžiurą

o per gimdyma - na nelabai tu apie tai galvoji, nes paliginus su saremiais - niekas. Žodžiu bijoti tikrai nera ko 4u.gif
Atsakyti
:man visiskai neskaudejo, net nebuwo nemoalonu, nu nesakau kad ir patiko doh.gif lotuliukas.gif

man sunkiau ir skaudziau buwo kojas susikelt ant to virtalioto ir dar poto pedom atsiremt, jau galvojau pagimdysiu lotuliukas.gif nes paskutine savaite labai tarpviete mazyle mano spaudzia, tai ir visus klubus skauda, ir nugara, nu zodziu kaip rachite jauciuosi doh.gif lotuliukas.gif guodzia tik tai kad jau greitai... wub.gif
Atsakyti
Buvo nemalonu, bet tikrai neskaudėjo doh.gif
Atsakyti
Jausmas kaip per menesines smile.gif
Atsakyti
man vakar ziurejo kaklely per echo, tai galiu pasakyt isvis LAFA thumbup.gif ir dar pati maciau viska, parode kiek prasiveres thumbup.gif
o netgi visus 0,5cm doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai atsargiai tikrina-tikrai neskauda,bet jei jie to ir siekia-isjudinti kakleli,tai tada doh.gif
Atsakyti