Apžiūrint kaklelį tikrai neskauda. Na, bent jau neturėtų. Bet plečiant pirštais tai blogiau nei sąrėmiai...
man dar 10 dienu iki nustatytos datos,bet jau ziurejo kakleli, ir jausmas tikrai ne koks, gana skausmingas
man neskaudejo
Kiekvienakart, kai ziurejo kakleli, isivaizdavau, kad gimdau, tik taip sugebedavau istverti skausma.
Iki gimdymo neskaudėjo nei kiek. Skaudėjo tik iškart pagimdžius, kai apžiūrinėjo.
man neseniai tikrino (vyras, beje), na, tikrai nesupratau, kaip jis ten patikrino, nes nicnieko nepajutau
kai tikrino gimdos kakleli jausmas toks pats kaip ir per bet kokia ginekologine apziura, nemalonu ziauriai
bet labai laukiau gimdymo metu kada vel ateis gine ir vel patikrins,labai jau norejau ,kad tas kaklelis kuo greiciau ten atsidarytu
nes jau kaipo pabode buvo visas tas gimdymas ir saremiai ,eina sau
kadangi musu mergyte nesiruose gimdytis, tai man prisimonus ta procedura dar dabar nelb gera pasidaro
kaip uzcementuota buvo - ne mazojo pirstelio nepajege ikist
o stengesi labai labai...
Man ši apžiūra nebuvo skausming, tiesiog nemaloni
Oi mergaitės
man kai tikrino gimdos kaklelį vos nenualpau kaip man skaudėjo
Gal dėl to kad gimdžiau dar labai jauna ir dar gydytoja (beje žinoma Lietuvoje ginekologė) labai grubiai elgėsi su manim.
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 06, 09:52)
Oi mergaitės
man kai tikrino gimdos kaklelį vos nenualpau kaip man skaudėjo
Gal dėl to kad gimdžiau dar labai jauna ir dar gydytoja (beje žinoma Lietuvoje ginekologė) labai grubiai elgėsi su manim.
Na, kad grubus elgesys gali įtakoti skausmą apžiūros metu, tai aš sutinku. Bet amžius? Na nesiginčysiu, nes nežinau kiek tau metų
Pati gimdžiau devyniolikos. Skaudėjo, bet mažiau negu patys sąrėmiai. Blogiau budavo tada, kai gydytojas apžiūrinėdavo per sąrėmį. Tada net kartą nevalingai ranką jo patraukiau
Skaudėjo ir dar kaip
O dar kai po gydytojos apžiūros iškart apžiūrėt sitaciją leido akušrei tai iš vis
Nors akušerės apžiūra man pasirodė daug "mielesnė" mažiau skaudėjo