Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Sakė viena gydytoja prieš nėštumą vienai gimdyvei, kad blogiausia kas buvo, tai tas gimdos kaklelio čiupinėjimas (skatinimas) unsure.gif
Atsakyti
Nezinau kodel bet pries nestuma kai tikrindavo ir iki tam tikro nestuke.gif laiko man neskaudejo o jau paskutinius du kartus kai ziurejo tai biski nemalonu buvo, bet nepasakyciau, kad labai skauda, siek tiek erzinantis skausmas
Atsakyti
As kaip tik nesenai gryzau is savo gydytojos, buvau apziurai nes man kaip jau ir laikas gimdyti ax.gif . Ji apziurejo mane ultragarsu ir po to pasiule lipt ant tos baisios kedes, apziurejo kakleli ir dar kazka ten padare, tai galvojau visus galus atiduosiu blink.gif , po to pasake kad neisigasciau,nes atsiras kraujingu iskyru. tai taip supratau kad ji man skatina gimdyt. Net baisu pagalvot kad reiks iskest dar kelis kaklelio apziurejimus, o ka jau sneket apie pati didziausia procesa huh.gif . Bet manau kaip nors, nes nepirma ir nepaskutine esu. Finalas manau viska atpirks 4u.gif ir viskas uzsimirs thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(donatela @ 2007 10 05, 15:41)
As kaip tik nesenai gryzau is savo gydytojos, buvau apziurai nes man kaip jau ir laikas gimdyti  ax.gif . Ji apziurejo mane ultragarsu ir po to pasiule lipt ant tos baisios kedes, apziurejo kakleli ir dar kazka ten padare, tai galvojau visus galus atiduosiu  blink.gif , po to pasake kad neisigasciau,nes atsiras kraujingu iskyru. tai taip supratau kad ji man skatina gimdyt. Net baisu pagalvot kad reiks iskest dar kelis kaklelio apziurejimus, o ka jau sneket apie pati didziausia procesa  huh.gif . Bet manau kaip nors, nes nepirma ir nepaskutine esu. Finalas manau viska atpirks  4u.gif  ir viskas uzsimirs  thumbup.gif .

Man irgi, ka apziurinejo kakleli, tai net prakaitas ispyle.Klause, ar man viskas gerai.Kur cia gerai, kai tokio skausmo nesitikejau!!!!!! blink.gif
Sake, kad po sitos apziuros gali atsirasti kraujingu isskyru ir gali prasideti gimdymas, nes tokia apziura paskatino viska.Ir po triju dienu nubego vandenys. nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kad vyrai tai daro švelniau, kai antakalnyje,apžiurinėjo moterys, gimdos kaklelį, tai po to vos nuo kėdės nulipau, ir net juoda akyse buvo, o sekančią dieną tą pačią procedurą darė 2 vyrai ir nieko, kažkaip, net juokavau, ax.gif palatos merginoms, kad mes prie vyrų labiau pripratę blush2.gif
Atsakyti
O tai gal nuo gydytojo priklsuaso visas apziurejimo "malonumas" ? ax.gif
Atsakyti
Iki gimdymo man nežiūrėjo gimdos kaklelio, būtų žiūrėję, jei būčiau negimdžiusi numatytą datą, o kai prieš pat pat gimdymą žiūrėjo, tai nebelabai supratau, nes skaudėjo visur, sąrėmiai buvo tikriausiai stipresni, kad neįsiminiau gimdos kaklelio skausmo doh.gif
Atsakyti
Ir man pries 4 metus taip buvo. Kelias dienas pernesiojau, nei buvo nustatyta data. Viena diena pasirode kraujingos isskyros ir nuvaziavau i ligonine, kadangi jau buvo laikas gimdyti pakrapste ir man ten doh.gif doh.gif doh.gif Galvojau gyvenime daugiau nesesiu ant tos kedes doh.gif Po to pakrapstymo greitai prasidejo saremiai ir ta pacia diena pagimdziau..... thumbup.gif
Atsakyti
Man skaudėjo.. unsure.gif Liepė ginė atsipalaiduot cool.gif - kur jau ten tokioj būklėj ir pozoj atsipalaiduosi...
Atsakyti
Žiūrint kas tikrins. Aš buvau papuolus pas tokią grubią ginekologę, kad kiekvienas patikrinimas būdavo labai skausmingas. Gydytojų konsiliume dalyvavo vyras ginekologas, tai kai tikrino, net perspėdavo, kad va, čiut čiut paskaudės, tai ir tikrinimas buvo nemalonus bet ne skausmingas, bet kai po jo patikros vėl apžiūrinėjo ta bjaurybė, iš skausmo norėjosi ją nuspirti. Tfu bjaurybė schmoll.gif
Atsakyti
as manu kad gimdos kaklelio tikrinimas gali buti skausmingesnis negu pats gimdymas (man taip buvo).Gal del to kad jis netiketas(juk mes pastoviai apie pati gimdyma kalbam,apie saremiu skausmus).Dabar jau zinau, kad turi but gelentis skausmas.Siuo metu esu vel nescia,jauciuosi puikiai(23 svaites) ir per visa sita laikotarpi neteko sest ant tos kedes,tikrins kakleli tik ta lemtinga diena.(as ne Lietuvoje dimdysiu)
Atsakyti
Man tikrai skaudėjo.
Atsakyti