Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

QUOTE(zhiu @ 2011 04 23, 01:17)
Na va pries pora dienu pagimdziau, du kartus tikrino kakleio atsidaryma gimdymo metu ir galiu pasakyti kad abu kartus nieko nepajauciau beveik  smile.gif

Sveikinu! clap.gif Man dabar idomu, kaip buvo del skatinimo ir epiduro?
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 23, 07:13)
Sveikinu! clap.gif Man dabar idomu, kaip buvo del skatinimo ir epiduro?

Aciu smile.gif
Manes nei skatino, nei epidiura leido, nes kai nuvykau i ligonine jau 8cm atsidarymas buvo smile.gif Tiesiog gal nuo daktaro priklauso kuris tikrina kakleli, nors mane dvi skirtingos daktares apziurinejo ir nei vienos apziuros metu nieko nejauciau smile.gif
Atsakyti
Kai atvaziavau su 3 cm ir tikrino tai skaudejo, bet pakui pati gimda su lelium nusileido zemiau todel jau nebereikejo tai giliai lysti tada jau nebeskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
Man sake akusere, kad mano kaklelis neiprastai plonas, todel man ziauriai skaudejo, kai pirma karta apziurinejo, tai po to vos neapalpau, is karto vidurius paleido ir pykino, o kai atvaziavai gimdyti irgi apziurinejo, tai griebiau jai uz rankos, pradejau verkti, nes negalejau iskesti to jausmo, mano net saremiai buvo ne i nugara ar visa pilva, o tik i kakleli, nuo pat pirmo iki vaiko gimimo kas 2 minutes. Todel gydytoja patare darytis epidurini, nes kitaip nebuciau istverus nei vandenu nuleidimo, nes krapstes labai ilgai, buvo stiprus maisas, nei atsidarymo tikrinimo. Nenoriu nieko gasdinti, manau cia individualu, bet kaip sakiau mano buvo plonas, tai ziauriai skaudejo...
Atsakyti
per gimdyma tikrino, bet tikrai nejauciau nieko smile.gif jei tik atsipalaiduoji, viskas buna gerai wink.gif
Atsakyti
Neskauda. Cia smulkmena:) tiek kiek pas ginekologa kedej:)
Atsakyti
Nemalonu. Kartais ir paskaudena. Bet niekis. ax.gif
Atsakyti
Jei kakleli apziurineja tai tikrai neskauda tik maudimas po to jauciasi, bet jei jau saremiauji ir kaklelis nesidaro tada laukia saremio ir ji tampo na tada tikrai skauda. smile.gif
Atsakyti
Aš gal ir ne spece, bet man atrodo, kad jei jau reikia to kaklelio masažo gimdymo paskatinimui, tai gal vyrą paprašyti, kad ,,pamasažuotų" ten smileysex.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės, norejau pasidomėti ar kam nors yra taip buve : esu nescia jau 40 sav ir 4 d. Siandien ryte buvau GN , nes esu paguldyta i dienos potologini skyriu stebėjimui.mums gydytojas pravėrė gimdos kaklelį, nes jis man ne kiek nebuvo prasidaręs. Žiauriai skaudėjo, grįžau namo, po kurio laiko, pajutau kad isejo gleiviu kamštis su gan daug krauju, visa diena jau labai maudžia pilva kaip per mmm. Kaži ar čia normalu kad nepraeina skausmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarkate: 02 spalio 2012 - 19:25
Esat laimingos kurioms apziura nebo skausminga unsure.gif
Atvaziavau nubegus vandenims 37 sav. atsidarymas buvo 1.5 cm 4 val niekas nevyko per ta laikas gal kokios trys apziuros buvo maniau kad isoksiu is kede, nes kaklelis buvo pilnai neatsistojes i vieta, man net saremiai buvo malonesni uz apziuras blink.gif vyra apziuros metu isvydavau is palatos, nes nenorejau kad matytu mano kancias ax.gif o visur kitur kaip zvake stovejo biggrin.gif
Atsakyti
agners, as ir tas kaklelio apziuras prisimenu kaip kosmara doh.gif Traukiausi stalu i virsu, kuo toliau nuo akuseres, bet grynai net nevalingai, o is tokio ziauraus skausmo.
Atsakyti