Mano vyras niekada man nieko nesake del figuras, jam ji patinka.
Sveikučiai
Taigi turiu problema su antsvoriu.Mano ūgis ~175cm svoris 78kg!!!Pagal KMI turiu antsvorį...Man aštuoniolika metų
problema ta, kad riebalu ant pilvuko nėra, tačiau visas stambumas mano kojose
ir užpakaliukas
ką daryti, kad sumažinti apimtis?Ar padėtų bėgimas + karšta pirtis?Ir manau kad valgau daug saldumynų tai dėl to taip ir yra..

Taigi turiu problema su antsvoriu.Mano ūgis ~175cm svoris 78kg!!!Pagal KMI turiu antsvorį...Man aštuoniolika metų

Vyrai yra tam, kad komplimentus sakytų

QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 22, 11:12)
Labukas. Ir mano vyras nuo iandienos nusprendė kūdintis. Jo ūgis 192 cm., o svoris - 120 kg. Jau blogai jaučiasi, net venos ėmė matytis ant kojų nuo svorio.
darto rytinę mankštą, rytais l. mažai valgo, dieną mažesnę porciją, nei anksčiau. Vakare nuo 19 val. nevalgo, pažiūrėsim, kaip seksis toliau.
darto rytinę mankštą, rytais l. mažai valgo, dieną mažesnę porciją, nei anksčiau. Vakare nuo 19 val. nevalgo, pažiūrėsim, kaip seksis toliau.
Ar yra kokių pokyčių per du metus?

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 04 02, 21:39)
QUOTE(Kaip_zirnis @ 2008 05 19, 13:46)
Visiškai sutinku, kad mes iš dideliausios meilės pyragus kepam ir mūsų vyrukai darosi pilnesni..
Nemanau, kad reiktų save kaltinti

Smalsu, kaip dabar sekasi?
Labutis! mes su vyru suremem pecius ir abu kudinames. man nedaug reikia numest tik 5-6kg. nevalgau po 18val.o maniskis nutare grieztai nevalgyt po 15val.. dabartinis svoris 100kg. noretu numes 10kg,o jei bus stiprybes atsilaikyt, tai ir 20kg. mano brolis jam pasiule,nes pats tokiu budu sekmingai liekneja. mano vyriokas ir draugaprisnekino kudintis tokiu budu. taigi "virusas " pleciasi

QUOTE(vilmante5 @ 2009 03 25, 14:29)
Labutis! mes su vyru suremem pecius ir abu kudinames. man nedaug reikia numest tik 5-6kg. nevalgau po 18val.o maniskis nutare grieztai nevalgyt po 15val.. dabartinis svoris 100kg. noretu numes 10kg,o jei bus stiprybes atsilaikyt, tai ir 20kg. mano brolis jam pasiule,nes pats tokiu budu sekmingai liekneja. mano vyriokas ir draugaprisnekino kudintis tokiu budu. taigi "virusas " pleciasi 

O brolis kiek jau laiko taip kūdinasi, kiek kg numetė?

Ir dar man iškilo klausimėlis - kodėl būtent nuo 15h nevalgo? Kaip ištveria iki vakaro?

Na, o mano problemele kiek kitokia... Kai su MB susipazinom, as buvau vidutine panelyte (ugis 167, svoris apie 56-58 kg), jis - gerokai aukstesnis ir svere apie 100 kg, bet jo pats sudejimas toks stambus, kojos kvadratines, tai gal matesi pilvuko siek tiek... Bet tik siek tiek, siaip buvo simpatiskas stambus vyras
O va po 6 metu as sveriu apie 53-54 kg, pasportuoju, kartais pakertu saldymu, bet praeina
Taigi esu pasitempus, pati sau patinku
Uztat MB...
Alus, cipsai, McDonalds, ir t.t. dave rezultatu - papildomus 30 kg...
Ir visiskai nejuda! Darbas - sofa... Ne del isvaizdos, bet del sveikatos pergyvenu... I visus mano svelnius bandymus ikalbeti truputi susimastyti del savo svorio atsako, jog jauciasi gerai, atrodo "normaliai" ir isvis, ko as cia kimbu, pati gi visai nevalgau, tuoj vejas nupus...
Ar gudrauti kaip nors? Ar piktuoju kalbeti? Ar paciai pavyzdi rodyti? Nebezinau, ka ir daryti, zmogus man tai labai geras, o vat sitoj vietoj sprendimo nerandu...

O va po 6 metu as sveriu apie 53-54 kg, pasportuoju, kartais pakertu saldymu, bet praeina

Ar gudrauti kaip nors? Ar piktuoju kalbeti? Ar paciai pavyzdi rodyti? Nebezinau, ka ir daryti, zmogus man tai labai geras, o vat sitoj vietoj sprendimo nerandu...
Maniskis taip pat turi antsvorio (182cm/115kg), visa laime kad ji ikalbet nera labai sunku, nes jau jauciasi sveikatos sutrikimai, kraujospudis, skauda stubura
Tai as jam pritaikiau dieta pagal Chazana (is forumo). Na truputi pakoregavom bendrom jegom, kartais vietoj pusryciams skirto sumustinio valgo vaisius, ar vietos salotu vakarienei irgi valgo vaisius, pietum truputi darzoviu daugiau duodu nei nurodyta. Tai rezultatas jau po biski matyt, per menesi dingo 4.5kg. tikiuos ir toliau neblogai seksis

QUOTE(ieevva @ 2008 02 26, 11:04)
mes su vyru laikemes kopustu sriubos dietos, abu nemetem po 4, sekancias dvi davaites tiesiog,galima sakyt edem, viska kas valgoma, ir nelabai..sugrizo vel po 2 sia savaite vel dietinames, bet jis gedinasi kad laikosi dietu, mat jo nuomoe kaip isivaizduoju tai ne vyriska. 

Jus ne tik save, bet ir vyra nuvarysite i kapus su tom drastiskom kopustu dietom

Maniskis irgi papilnejo sveria beveik 100kg,ugis 1.85cm,tai noretusi man ,kad jis sulieknetu
,o prasau,kad prisilaikytu tiek nevalgytu,bet kur tau jis toliau kaip parselis valgo
.Pliusas tas,kad isvaziaves i uzsieni labai greitai numeta tuos nereikalingus kilogramus,bet tas staigus numetimas man nepatinka ir sveikatai kenkia,o grizes vel daug priauga

QUOTE(Saga @ 2008 06 28, 10:00)
manajam virs 30 jau, o 60 net nesveria, beje ir zemesnis jis truputuka...... valgo, mano akimis ziurint, siaubingai daug..... kai padarau dviem dienom paparastai per diena viska susveicia..... valgo sausainius dideliais kiekiai, televizoriu ziuredamas gali plyta sokolado suvalgyti......
Man taip juokas paeme,kai perskaiciau apie sokolada,kad tv ziuredamas gali suvalgyti VISA PLYTA Sokolado NET! Tarsi tai butu kazkoks neimanomas dalykas, as ne tv ziuredama,bet per 20 minuciu galiu suvalgyti visa plyta ir ne 100 gr bet 150.Labai jau megstu sokolada

Na, o jei i tema, buna priaugu kokius 3-5 kg prie savo normalaus svorio,tai as pati zirziu jam,kad priaugau.tai jis nepriekaistauja,bet sako,kad jei geraiu jausiuosi, tuomet mesti tuos papildomus kg,zodziu tikrai negaunu piktu pastabu.As pati ne stirna, sveriu 66 kg, o siuo metu ir 69,bet as auksta gana,ir niekas net netiki,kiek sveriu.Be to maniskis patinka riesti uzpakaliukai ir dideles krutines,tai as ir nepergyvenu