Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 20:54)
Sveikos pleputės  cool.gif senai jau buvau čia užsukus - per atostogas nusprendžiau ir nuo interneto pailsėt  biggrin.gif oi pamatytumėt jūs mano dantis....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žodžiu - kreivi tie mano dantys yra, bet sąkandis buvo taisyklingas, t.y. apatiniai eidavo UŽ viršutinių. O kažkaip dabar per porą savaičių apatiniai dantys atsikišo taip kad dabar sukandus jie yra prieš viršutinius ir taip geeeerokai  lotuliukas.gif bet kažkaip nesiparinu labai, suprantu kad gydytoja tikrai žino ką daro, tik aišku švepluot pradėjau, ir baisiai atrodo kai išsišiepiu  doh.gif tai vat, įmesiu tuoj foto, galėsit pasijuokt iš manęs.  lotuliukas.gif (sorry foto ne itin kokybiškos, o ir vašku apsiklijavus nes tos sprendžinkos iki kraujų trina doh.gif )

Gal mano draugė būsi? 4u.gif Nes pas mane burnoj tai irgi košmarų košmaras.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 10, 21:08)
Gal mano draugė būsi?  4u.gif  Nes pas mane burnoj tai irgi košmarų košmaras..  doh.gif  lotuliukas.gif

Draugaujam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įmečiau ir aš kelias foto į albumiuką, vieną prieš breketus, kitą su breketukais, po 3 maždaug savaičių nešiojimo wink.gif
-------------
beprotiskai_fantastiska, tikrai sukandimas įdomus dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 rugpjūčio 2010 - 20:19
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 21:11)
Draugaujam  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

kaip idomiai tau breketai be jokiu vieluciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 10, 21:38)

Hm, kaip suprast be vielučių? g.gif kad prie vielutės nepritvirtintų tai taip, pora yra breketų, ar aš ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 10, 21:38)

Ta prasme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 21:45)
Hm, kaip suprast be vielučių?  g.gif kad prie vielutės nepritvirtintų tai taip, pora yra breketų, ar aš ne taip supratau? g.gif

na va,kaip pas mane buvo,pas tave jie tokie tusti,ar vyksta veiksmas ?
9menesiai.
user posted image
pas tave atrodo,kad tik viena vilea ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 10 rugpjūčio 2010 - 20:57
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 10, 21:55)
9menesiai.
user posted image

Tai pas mane irgi be tokių, aš kaip suprantu, ne visoms būna su tomis vielutėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 10, 21:55)
9menesiai.

Ai supratau dabar. doh.gif Kolkas viršus jau pora mėnesių visai neliestas, tai tiek laiko ir nieko nevyksta, bet kai kurie breketai sutvirtinti ne gumute o vielyte apsukti, tai sakė taip stipriau prisitvirtina biggrin.gif kažkada buvo tokia permatoma guma apvyniota per kelis dantis, tik daba jie tokie tušti . mirksiukas.gif o šeip jau laaabai tikiuosi, kad kažką ryt ir viršuj darys.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 22:04)
Ai supratau dabar.  doh.gif  Kolkas viršus jau pora mėnesių visai neliestas, tai tiek laiko ir nieko nevyksta, bet kai kurie breketai sutvirtinti ne gumute o vielyte apsukti, tai sakė taip stipriau prisitvirtina  biggrin.gif kažkada buvo tokia permatoma guma apvyniota per kelis dantis, tik daba jie tokie tušti .  mirksiukas.gif o šeip jau laaabai tikiuosi, kad kažką ryt ir viršuj darys..  doh.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 22:04)
Ai supratau dabar.  doh.gif  Kolkas viršus jau pora mėnesių visai neliestas, tai tiek laiko ir nieko nevyksta, bet kai kurie breketai sutvirtinti ne gumute o vielyte apsukti, tai sakė taip stipriau prisitvirtina  biggrin.gif kažkada buvo tokia permatoma guma apvyniota per kelis dantis, tik daba jie tokie tušti .  mirksiukas.gif o šeip jau laaabai tikiuosi, kad kažką ryt ir viršuj darys..  doh.gif

Nu tai aš nesuprantu biggrin.gif kai jie tušti, neva niekas nevyksta? pas mane jie irgi tušti ir kuo puikiausiai jaučiu ir matau, kad vykstas kažkas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 rugpjūčio 2010 - 10:01
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 11:01)
Nu tai aš nesuprantu  biggrin.gif  kai jie tušti, neva niekas nevyksta? pas mane jie irgi tušti ir kuo puikiausiai jaučiu ir matau, kad vykstas kažkas  unsure.gif

Nufotografuok savo dantukus ir idek i albuma bendra smile.gif
Atsakyti