Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 11, 11:15)
Nufotografuok savo dantukus ir idek i albuma bendra smile.gif

ne apie tai dabar aš, pas mane aplink kiekvieną breketuką nėra irgi jokių vielučių, tai reiškia, kad niekas nevyksta? Juk vyksta. Ar nesusišnekam čia lotuliukas.gif
ir išvis nesuprantu kaip jums išeina foto, bandau nufotkint iš arti dantis, tai jei be blico, viskas išsilieja, jei su blicu, tada apsišviečia ir irgi nieko nesimato.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 rugpjūčio 2010 - 10:31
O pas tave ijungtas macro rezimas? smile.gif Buna pazymeta tokia gelyte fotike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 08 11, 11:34)
O pas tave ijungtas macro rezimas? smile.gif  Buna pazymeta tokia gelyte fotike mirksiukas.gif

Įjungtas g.gif nu jaučiu mano fotikas nekoks..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 10, 20:04)
Ai supratau dabar.  doh.gif  Kolkas viršus jau pora mėnesių visai neliestas, tai tiek laiko ir nieko nevyksta, bet kai kurie breketai sutvirtinti ne gumute o vielyte apsukti, tai sakė taip stipriau prisitvirtina  biggrin.gif kažkada buvo tokia permatoma guma apvyniota per kelis dantis, tik daba jie tokie tušti .  mirksiukas.gif o šeip jau laaabai tikiuosi, kad kažką ryt ir viršuj darys..  doh.gif

kokie nuostabus pasikeitimai pas tave virsuje, kai pasiziuri pirmas nuoiraukas ir dabar, nepalyginsi 4u.gif

aistuliaa, as dazniausiai fotkinu truputuka is toliau, na gaunasi visas veidas nuotraukoj, o tada dantukus iskerpu ir gaunasi nauja nuotrauka tik dantuku. jei pixeliu uztenka, tai ryskiai gaunasi ir iskirpus smile.gif irgi dazniausiai naudoju macro rezima o blicas buna auto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 11:56)
aistuliaa, as dazniausiai fotkinu truputuka is toliau, na gaunasi visas veidas nuotraukoj, o tada dantukus iskerpu ir gaunasi nauja nuotrauka tik dantuku. jei pixeliu uztenka, tai ryskiai gaunasi ir iskirpus smile.gif irgi dazniausiai naudoju macro rezima o blicas buna auto. ax.gif

Pabandysiu šiek tiek vėliau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kokie nuostabus pasikeitimai pas tave virsuje, kai pasiziuri pirmas nuoiraukas ir dabar, nepalyginsi 4u.gif

Labai ačiū 4u.gif Man irgi kai pasižiūriu į nuotraukas, tai nesitiki kad ten mano dantys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Dingusi kazko,grisk i skype biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 11:24)
ne apie tai dabar aš, pas mane aplink kiekvieną breketuką nėra irgi jokių vielučių, tai reiškia, kad niekas nevyksta? Juk vyksta. Ar nesusišnekam čia  lotuliukas.gif
ir išvis nesuprantu kaip jums išeina foto, bandau nufotkint iš arti dantis, tai jei be blico, viskas išsilieja, jei su blicu, tada apsišviečia ir irgi nieko nesimato..  doh.gif

cia reikia gyd.klausti,o ne musu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Jau kuris laikas minu gydytoju ortodontu slenkscius, ir jau greitai tapsiu breketininke, todel noriu jungtis i draugiska jusu buri 4u.gif
Taigi, siaip ne taip issirinkau ortodonta, pasidariau nuotraukas, nusiemiau dantu antspaudus. Kolkas manes laukia dar keli paruosiamieji darbeliai, tokie kaip kanalu pergydimas ir dantu rovimas, na o tada jau breketai brekeciukai smile.gif mirksiukas.gif

Butu malonu, kad itrauktumete mane i savo sarasa. As dar tik pradedancioji, tad man reikes daug jusu patarimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 15:09)
Sveikos mamytes,

Jau kuris laikas minu gydytoju ortodontu slenkscius, ir jau greitai tapsiu breketininke, todel noriu jungtis i draugiska jusu buri  4u.gif
Taigi, siaip ne taip issirinkau ortodonta, pasidariau nuotraukas, nusiemiau dantu antspaudus. Kolkas manes laukia dar keli paruosiamieji darbeliai, tokie kaip kanalu pergydimas ir dantu rovimas, na o tada jau breketai brekeciukai smile.gif mirksiukas.gif

Butu malonu, kad itrauktumete mane i savo sarasa. As dar tik pradedancioji, tad man reikes daug jusu patarimu  wub.gif

Labutis 4u.gif Priimsim zinoma,tik noretusi platesnes info,kokie breketukai,pas koki gydytoja,koks miestas ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 13:09)
Sveikos mamytes,

Jau kuris laikas minu gydytoju ortodontu slenkscius, ir jau greitai tapsiu breketininke, todel noriu jungtis i draugiska jusu buri  4u.gif

Butu malonu, kad itrauktumete mane i savo sarasa. As dar tik pradedancioji, tad man reikes daug jusu patarimu  wub.gif

sveika prisijungus 4u.gif
kur eisi pergydyti kanalu?? man situo reikalu reikes uzsiimti kai jau nuims breketus, tai jau pradedu dometis gal kas parekomenduos kur tikrai gerai padaro.

Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 11, 11:29)
Dingusi kazko,grisk i skype biggrin.gif

blush2.gif
uzsiroviau ant Prison Break doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 11, 15:18)
Labutis 4u.gif Priimsim zinoma,tik noretusi platesnes info,kokie breketukai,pas koki gydytoja,koks miestas ir pan. 4u.gif

As pasirinkau gydytoja Bogusiene (Panevezyje). Pries tai turejau vizitus pas gyd. Domusiene (Kaune) ir dar pas viena gydytoja, pavade is "K" raides, juokingai atrodo, bet nebepamenu smile.gif Taigi, gyd. Bogusiene man labiausiai patiko, kaip jau minejau, pasidariau nuotraukas, antspaudus, ir jau gavau nurodymus susitvarkyti kanalus.
Treciadieni einu pas gydytoja tu nelemtu kanalu pergydyti. Na o po to, vel pas ortodonta detis breketu.. thumbup.gif

Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. Is pradziu buvau nusiteikus detis metalinius. Taciau darbe maciau pora merginu su metaliniais breketais. kazkaip labai jau ryskiai tie breketai krenta i akis, ypatingai priekiniai virsutiniai dantys. Ar tie breketai tokie dideli? ar man tik pasivaideno?
Svarstau, gal ant priekiniu geriau detis keramikinius ar net safyrinius? aisku, kaina isaugtu... truputi gaila pinigeliu.. bet gal ne taip matytusi?

Bandziau ieskoti foto internete, kaip tie permatomi breketai atrodo. reklamines foto super atrodo, taciau realiai turbut taip nera. ar verta mesti tiek pinigu, jei galutinis rezultas bus neesminis?

Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries smile.gif
Atsakyti