QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:13)
As pasirinkau gydytoja Bogusiene (Panevezyje). Pries tai turejau vizitus pas gyd. Domusiene (Kaune) ir dar pas viena gydytoja, pavade is "K" raides, juokingai atrodo, bet nebepamenu
Taigi, gyd. Bogusiene man labiausiai patiko, kaip jau minejau, pasidariau nuotraukas, antspaudus, ir jau gavau nurodymus susitvarkyti kanalus.
Treciadieni einu pas gydytoja tu nelemtu kanalu pergydyti. Na o po to, vel pas ortodonta detis breketu..
Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. Is pradziu buvau nusiteikus detis metalinius. Taciau darbe maciau pora merginu su metaliniais breketais. kazkaip labai jau ryskiai tie breketai krenta i akis, ypatingai priekiniai virsutiniai dantys. Ar tie breketai tokie dideli? ar man tik pasivaideno?
Svarstau, gal ant priekiniu geriau detis keramikinius ar net safyrinius? aisku, kaina isaugtu... truputi gaila pinigeliu.. bet gal ne taip matytusi?
Bandziau ieskoti foto internete, kaip tie permatomi breketai atrodo. reklamines foto super atrodo, taciau realiai turbut taip nera. ar verta mesti tiek pinigu, jei galutinis rezultas bus neesminis?
Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries
Treciadieni einu pas gydytoja tu nelemtu kanalu pergydyti. Na o po to, vel pas ortodonta detis breketu..
Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. Is pradziu buvau nusiteikus detis metalinius. Taciau darbe maciau pora merginu su metaliniais breketais. kazkaip labai jau ryskiai tie breketai krenta i akis, ypatingai priekiniai virsutiniai dantys. Ar tie breketai tokie dideli? ar man tik pasivaideno?
Svarstau, gal ant priekiniu geriau detis keramikinius ar net safyrinius? aisku, kaina isaugtu... truputi gaila pinigeliu.. bet gal ne taip matytusi?
Bandziau ieskoti foto internete, kaip tie permatomi breketai atrodo. reklamines foto super atrodo, taciau realiai turbut taip nera. ar verta mesti tiek pinigu, jei galutinis rezultas bus neesminis?
Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries
As siuo klausimu kazkaip esu labai vienareiksmiska.Kai man reikejo detis breketus,net nesvarsciusi pasirinkau metalinius ir niekada nesigailejau,jie man ir is isvaizdos ir del nesiojimo laiko(ale greiciau viskas vyksta) patiko.Drauge ,pussesere nesioja safyrinius,man jie keistai atrodo,kaip tik norisi ziureti i dantis,nes atrodo nei matosi labai,bet vistiek kazkas ant dantu uzdeta.Cia jau Jums reikia rinktis kas jums graziau ir kas labiau atrodo ,galiu duoti prisijungimo duomenis musu albumiuku,ten paziuresite skirtumus