Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:13)
As pasirinkau gydytoja Bogusiene (Panevezyje). Pries tai turejau vizitus pas gyd. Domusiene (Kaune) ir dar pas viena gydytoja, pavade is "K" raides, juokingai atrodo, bet nebepamenu smile.gif Taigi, gyd. Bogusiene man labiausiai patiko, kaip jau minejau, pasidariau nuotraukas, antspaudus, ir jau gavau nurodymus susitvarkyti kanalus.
Treciadieni einu pas gydytoja tu nelemtu kanalu pergydyti. Na o po to, vel pas ortodonta detis breketu.. thumbup.gif

Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. Is pradziu buvau nusiteikus detis metalinius. Taciau darbe maciau pora merginu su metaliniais breketais. kazkaip labai jau ryskiai tie breketai krenta i akis, ypatingai priekiniai virsutiniai dantys. Ar tie breketai tokie dideli? ar man tik pasivaideno?
Svarstau, gal ant priekiniu geriau detis keramikinius ar net safyrinius? aisku, kaina isaugtu... truputi gaila pinigeliu.. bet gal ne taip matytusi?

Bandziau ieskoti foto internete, kaip tie permatomi breketai atrodo. reklamines foto super atrodo, taciau realiai turbut taip nera. ar verta mesti tiek pinigu, jei galutinis rezultas bus neesminis?

Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries smile.gif

As siuo klausimu kazkaip esu labai vienareiksmiska.Kai man reikejo detis breketus,net nesvarsciusi pasirinkau metalinius ir niekada nesigailejau,jie man ir is isvaizdos ir del nesiojimo laiko(ale greiciau viskas vyksta) patiko.Drauge ,pussesere nesioja safyrinius,man jie keistai atrodo,kaip tik norisi ziureti i dantis,nes atrodo nei matosi labai,bet vistiek kazkas ant dantu uzdeta.Cia jau Jums reikia rinktis kas jums graziau ir kas labiau atrodo ,galiu duoti prisijungimo duomenis musu albumiuku,ten paziuresite skirtumus 4u.gif
Atsakyti
butu didelis aciu smile.gif padetumet man apsispresti smile.gif

O as mainais uz prisijungimo duomenis galiu ikelti savo kreivu (tik kol kas ax.gif ) dantu nuotrauka

Aisku, jeigu cia kam tai idomu.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:28)

O as mainais uz prisijungimo duomenis galiu ikelti savo kreivu (tik kol kas ax.gif ) dantu nuotrauka

zinoma ikelkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:28)

Pas mane virsuje keramika plius metalas. o apacioje tik metalas. gyd. sake kad ir su keramika viskas greit tiesinasi, o problema pas mane tikrai ne maza su dantukais buvo ax.gif tai as pasirinkau estetinius breketus. kaina keramika (6 dantukai) plius metalas buvo1880 lt. apacia tik metalas 1400lt. foto nekelsiu nes turbut albumiuke galejot matyt mano foto. mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
as uz keramika balsuoju, manau uz safyrus moket tokius pinigus neverta, o keramika nelabai savo kainom kandziojasi o i akys tikrai nekrenta. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
as po vizito smile.gif

virsuj kur trauke dantuka tarpukas vel truputi atsivere, gyd sake apie 1mm, tai vel uzdejo ta elastika- grandinele. sake kai jau breketus nuims- reteineris ta tarpuka uzdaryta prilaikys.

pasakiau savo komentarus del apacios, jis sake, kad mato, kad vienas sonas truputi auksciau, bet jei nuleis, tada tas sonas su virsutiniais nelabai gerai susieis. palankste truputi viela, kad viena dantuka zemiau nuleistu, bet mazdaug panasiai ten ir liks. bet kai viela lankste tai sakes skausmelis koks pervere, toks vaizdas, kad danti klibino blink.gif

po to dar parodziau trikampi tarpuka nemaza, kuris susidaro tarp iltinio ir antruko apacioj, tai sake, cia pas mane dantenu mazoka, paminejo zodi recesija, bet truputi paslifavo iltini, kad prisiglaustu labiau prie antruko.

kitas vizitas rugsejo 8d. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 11, 18:35)
Pas mane virsuje keramika plius metalas. o apacioje tik metalas. gyd. sake kad ir su keramika viskas greit tiesinasi, o problema pas mane tikrai ne maza su  dantukais buvo  ax.gif  tai as pasirinkau  estetinius breketus. kaina  keramika  (6 dantukai) plius metalas  buvo1880 lt. apacia tik metalas 1400lt.  foto nekelsiu nes turbut albumiuke galejot matyt mano foto.  mirksiukas.gif  sekmes  4u.gif
as uz keramika balsuoju, manau uz safyrus moket tokius pinigus neverta, o keramika nelabai savo kainom kandziojasi o i akys tikrai nekrenta.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

As irgi galvoju apie toki varianta kaip tavo (6 estetiniai virsuje, like metaliniai). Man gydytoja aiskino taip: vienam dantukui metalinis breketas - 100 Lt, safyrinis - 250 Lt, taigi nesunku suskaiciuoti. Gautusi apie 3700 Lt... g.gif
Einu dar i jusu albumus... gal vis gi ir tiem metaliniai uz 2600 gerai atrodo rolleyes.gif

Beje, Natale, pas tave pokyciai tai nerealus..... drinks_cheers.gif kiek jau laiko nesioji breketus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 11 rugpjūčio 2010 - 18:17
Sveikos 4u.gif ,

As irgi jungiuosi i Jusu buri. Breketus jau turiu apie puse metu, taciau vis kamuoja skausmingos zaizdeles. schmoll.gif Niekaip nesusitvarkau su jomis, nes turiu stomatita. Gal rasiu likimo draugiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 19:15)
As irgi galvoju apie toki varianta kaip tavo (6 estetiniai virsuje, like metaliniai). Man gydytoja aiskino taip: vienam dantukui metalinis breketas - 100 Lt, safyrinis - 250 Lt, taigi nesunku suskaiciuoti. Gautusi apie 3700 Lt...  g.gif
Einu dar i jusu albumus... gal vis gi ir tiem metaliniai uz 2600 gerai atrodo  rolleyes.gif

Beje, Natale, pas tave pokyciai tai nerealus.....  drinks_cheers.gif kiek jau laiko nesioji breketus?

zinok ir metaliniai skirtingi buna, vieni mazesni kt didesni rolleyes.gif
man pasirode kad metaliniai labiau lupa ir burnos gleivine trina nei keramika ax.gif

user posted image

as su visu savo turtu: breketai plius herbstas

user posted image

mano pradzia 1d su breketais virsuje
Papildyta:
QUOTE(preta @ 2010 08 11, 19:16)
Sveikos  4u.gif ,

As irgi jungiuosi i Jusu buri. Breketus jau turiu apie puse metu, taciau vis kamuoja skausmingos zaizdeles.  schmoll.gif  Niekaip nesusitvarkau su jomis, nes turiu stomatita. Gal rasiu likimo draugiu  biggrin.gif

as kazkada turejau tokia beda, bet labai seinai kai maza buvau.atsimenu duodavo burnoj kazkokis skysti laikyti, lb neskanus ir slikstus.reikedavo kuo ilgiau islaikyti burnoje. keli tokie seansai isgyde mane. daugiau tokios problemos nebuvo. tau breketai jauciu dar daugiau isdrasko tos zaizdeles unsure.gif beja, pas koki ortodonta lankais ir kokius breketukus nesioji?kokios bedos su dantukais, kiek prognozavo nesiot breketus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 11 rugpjūčio 2010 - 18:23
QUOTE(preta @ 2010 08 11, 17:16)
Sveikos  4u.gif ,

As irgi jungiuosi i Jusu buri. Breketus jau turiu apie puse metu, taciau vis kamuoja skausmingos zaizdeles.  schmoll.gif  Niekaip nesusitvarkau su jomis, nes turiu stomatita. Gal rasiu likimo draugiu  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
papasakok daugiau- kokius tu breketuks nesioji, kokios problemeles, kiek laiko uztruks gydymas?
pas mane burnos gleivine irgi jautri, pirmus kelis menesius istisai vaisku apsiginklavus vaiksciojau doh.gif
o kaip ir del ko stomatitas pasireiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 19:15)

Beje, Natale, pas tave pokyciai tai nerealus.....  drinks_cheers.gif kiek jau laiko nesioji breketus?

aciu aciu,atnesiojau 10 men su biski, dabar man taiso sakandi, nes dantukai kaip ir vietoj stovi.
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 19:31)

o kaip ir del ko stomatitas pasireiskia?  blush2.gif

as tiksliai nezinau del ko jis atsiranda,atsimenu tik kad lepe dazniau dantukus valyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 15:13)

Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. ...
Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries smile.gif

as pasirinkau metalinius Damon, nes sake atseit su jais mazesne trintis ir greiciau nei su keramikiniais, bet kiek gydytoju, tiek nuomoniu.
man keramikiniai labai grazu. gal buciau juos dejusis, bet sake, kad baltos gumytes nusidazo nuo tam tikro maisto, o as daznai morku sultis geriu, tai galvoju geriau nereikia, nenoriu su murzinom gumytem varineti blush2.gif
o ar keramika, ar safyrai, tai plika akim skirtumas labai mazas, manau imciau kurie pigesni.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 19:37)
as pasirinkau metalinius Damon, nes sake atseit su jais mazesne trintis ir greiciau nei su keramikiniais, bet kiek gydytoju, tiek nuomoniu.
man keramikiniai labai grazu. gal buciau juos dejusis, bet sake, kad baltos gumytes nusidazo nuo tam tikro maisto, o as daznai morku sultis geriu, tai galvoju geriau nereikia, nenoriu su murzinom gumytem varineti  blush2.gif
o ar keramika, ar safyrai, tai plika akim skirtumas labai mazas, manau imciau kurie pigesni.

susitariau su gydytoja, kad dar nueisiu pas ja konsultacijai, dar karta tuos breketus apziuret. nelabai pamenu, kaip jie realiai ten atrodo.
o gumytes, kad ir nusidazo.. bet gi jas kas kelios sav pakeicia?

Natale, pas tave pokyciai ne tik kad ispudingi, bet ir greiti smile.gif turbut esi dar labai jauna, kad dantys taip greitai i vietas suvaziavo smile.gif turbut jau greitai ir tuos breketus nuims... tai sakai, galetum tuos keramikinius rekomenduoti? wink.gif
Atsakyti