Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 12, 11:53)
Aš kaip suprantu būna, man kai dėjo, gydytoja sako dėsim šiek tiek mažesnius, rodė ir tokius, ir tokius, bet nelabai aš ten pamenu skirtumo biggrin.gif

O jų kaina kažkuo skiriasi ar čia tik atskirai nuo kiekvieno atvejo priklauso kokius deda? smile.gif vaje.. nesitikėjau, kad taip greit užregistruos dėjimui.. 18 sudeda, o 20 dieną į festivalį iškeliauju.. Tai kaip man ten su maistu reikės daryt. Tik jogurtus ir kefyrą gert turbūt teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 12:58)
O jų kaina kažkuo skiriasi ar čia tik atskirai nuo kiekvieno atvejo priklauso kokius deda? smile.gif vaje.. nesitikėjau, kad taip greit užregistruos dėjimui.. 18 sudeda, o 20 dieną į festivalį iškeliauju.. Tai kaip man ten su maistu reikės daryt. Tik jogurtus ir kefyrą gert turbūt teks biggrin.gif

na taip, dėl klijų visų tai reikės minkštesnį maistą rinktis, bet ne visiems skauda po uždėjimo. pavyzdžiui man uždėjo ant galinių viršuj dantų ir draugė sakė, kad bus šakės, nes negalėsiu kramtyt ir panašiai, o man nei skauda, nei aš juos jaučiu (jau apsipratau) ir valgau viską. (:
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 11:58)
Tai kaip man ten su maistu reikės daryt. Tik jogurtus ir kefyrą gert turbūt teks biggrin.gif

Matysi, kiekvienai skirtingai, aš ilgai negalėjau kramtyt, dar dabar nieko neatsikandu, bet kramtau jau daug ką, kitos iš karto vos ne viską valgo wink.gif
Atsakyti
Manau neskaudės labiau nei po 4 protinių išrovimo biggrin.gif tik, kad buvimo tam festivalį nesugadintų... Ir dar nepasakiau ortodontei, kad mano labai jautrūs dantys. Specialias pastas naudoju, nes kitaip valgyt negaliu ir stomatitas kartais užpuola :/ ar neturės tai įtakos breketam?
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 12:14)
Manau neskaudės labiau nei po 4 protinių išrovimo biggrin.gif tik, kad buvimo tam festivalį nesugadintų... Ir dar nepasakiau ortodontei, kad mano labai jautrūs dantys. Specialias pastas naudoju, nes kitaip valgyt negaliu ir stomatitas kartais užpuola :/ ar neturės tai įtakos breketam?

Su breketais gal prilaikysi geresne higiena ir nebus jokiu stomatitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 12, 12:16)
Su breketais gal prilaikysi geresne higiena ir nebus jokiu stomatitu  mirksiukas.gif

Man chirurgas sakė, kad nuo organizmo išsekimo arba streso atsiranda.. Apie higiena nieko nesakė g.gif nes valau dantukus tvarkingai, po 3 kartus i dieną ir vakare su siūlu dar jeigu nepamirštu. Bet kadangi mano labai jautrūs, tai valymo laikas vis mažėja... Ir pastebėjau, kad kai trumpiau valau, ne taip man juos skauda. O su stomatitu, tai būna kartais, kad mano draugui atsiranda žaizdelė, o tada jau ir man biggrin.gif pasirodo ir užkrečiama.
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 12:24)
Man chirurgas sakė, kad nuo organizmo išsekimo arba streso atsiranda.. Apie higiena nieko nesakė  g.gif  nes valau dantukus tvarkingai, po 3 kartus i dieną ir vakare su siūlu dar jeigu nepamirštu. Bet kadangi mano labai jautrūs, tai valymo laikas vis mažėja... Ir pastebėjau, kad kai trumpiau valau, ne taip man juos skauda. O su stomatitu, tai būna kartais, kad mano draugui atsiranda žaizdelė, o tada jau ir man biggrin.gif pasirodo ir užkrečiama.

Zinok priklauso ir nuo to,jei kokie vaisiai neplauti ar kas,o skalavimo skystis viska sureguliuoja iskart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 10:52)
Jau užsiregistravau rugpjūčio 18 dėtis breketus!! Tikiuos ir aš nebūsių viena biggrin.gif dar klausimėlis, o būna skirtingų metalinių breketų? Na neskaitant beligatūrinių. Tarkim mažesnių už įprastinius.

Mano gydytoja minejo tuos mazesnius metalinius. Ji sake jog tokie breketai skirti tiems zmonems, kuriu dantys mazesni. Kurie turi vidutinius - deda iprasto dydzio breketus smile.gif

Beje as irgi noreciau prisijungimo duomenu i fotoalbuma 4u.gif Ideciau ir savo metaline sypsena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 12 rugpjūčio 2010 - 16:07
QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 21:51)

tik nervintis del tu dantenu pradejau, kai paminejo recesija. ziuriu tikrai labai zemai dantenos nueje ant keliu apatiniu dantuku... kazin kas ir kada diagnozuoja, kad gydyt reikia, t.y. klijuoti lopa is gomurio, Shin, kaip ten tau buvo, papasakok  unsure.gif

as tai maciau kad man kazkas ne tai su dantenom, tai savo ortodontes paklausiau kas galetu but, tai nusiunte pas savo vyra ji.. (jis periodontolodas ar kazkas tokio) tai ir pasake kas man ax.gif
Atsakyti
jau galite sveikinti flirt.gif
as jau nubreketuota clap.gif ok.gif assa.gif Kaina 1200 Lt uz viska.
Esu sveciuose, ispudziai veliau 4u.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 10, 11:33)
idedu senesne,radau kompe.
user posted image

Taip pat ir mano plokstele. Tik man yra ir virsuj, ir apacioj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 12, 20:30)
as jau nubreketuota  clap.gif  ok.gif  assa.gif Kaina 1200 Lt uz viska.

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bis.gif bis.gif laukiam ispudziu 4u.gif foto 4u.gif o istisai nesiosi plokstele?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 12, 20:30)
as jau nubreketuota  clap.gif  ok.gif  assa.gif Kaina 1200 Lt uz viska.

Sveikinu ir aš drinks_cheers.gif Na nemažai 1200lt.. Bet neklausei ortodontės kodėl skirtingos kainos plokštelių?
Atsakyti