Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 11, 15:04)
cia reikia gyd.klausti,o ne musu mirksiukas.gif

Per vizitą būtinai paklausiu, bet ilgai laukti dar jo smile.gif o jūs čia kartais ne mažiau žinot nei gydytojos, kurios jau atnešiojusios ar ilgai nešiojat breketus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:13)
Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries smile.gif

Man tai metaliniai puikūs, vistiek jie bet kokie matosi, nors jokios čia problemos manau, man kažkaip jie netrukdo, kad matosi ir krenta į akis biggrin.gif be to, metaliniai pigiausiai išeina..
Atsakyti
ojė, man jau už poros savaitėlių su viršum laukia ta brangioji operacija. ;///
šiaip tai ką pastebėjau per šitą trumpą nešiojimą, kad gal dešinėj pusėj padidėjo tarpelis, į kurį bus 'grūdamas' iltinukas. breketų viršuj visai nejaučiu, valgau galima sakyt ką noriu, bet vistiek vengiu labai kieto maisto.. o plokštelė tai nervina. doh.gif neprisiverčiu su ja valgyti. ;//
Svajaaa, o galėsi mane įtraukt sąrašiukan? irrr, gal būtų galima gaut albumiuko duomenis? mirksiukas.gif
ai, iš pradžių Damušienė siūlė dėt keramikinius breketus ant priekinių viršutinių dantų, bet jau ant iltinuko kairio uždėjo metalinius ir sakė, kad dės visą priekį metalą, nes greičiau/pigiau ir pamparam.
o ta plokštelė dar... doh.gif turiu dabar kairę pusę apatinės lūpos labai negražią, o savaitgalį yra numatomas susimatymas su draugu, tai ehm, nežinau kaip reikės jam įrodyt, kad čia ne herpesas, jeigu pastebės. unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 11 rugpjūčio 2010 - 19:03
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 19:15)
As irgi galvoju apie toki varianta kaip tavo (6 estetiniai virsuje, like metaliniai). Man gydytoja aiskino taip: vienam dantukui metalinis breketas - 100 Lt, safyrinis - 250 Lt, taigi nesunku suskaiciuoti. Gautusi apie 3700 Lt...  g.gif
Einu dar i jusu albumus... gal vis gi ir tiem metaliniai uz 2600 gerai atrodo  rolleyes.gif

kažkaip įdomiai skaičiuoja, po vieną dantuką smile.gif pagal tokius skaičiavimus man viršus turėtų tik 1000 kainuot, nes ant 10 dantukų breketai, o mokėjau su uždėjimu 1500 wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Džinga @ 2010 08 11, 20:00)
Svajaaa, o galėsi mane įtraukt sąrašiukan? irrr, gal būtų galima gaut albumiuko duomenis?  mirksiukas.gif

Tai jaučiu ne Svajaa kurs, man sakė reikės už bausmę dvi temas kurti lotuliukas.gif o šios kodėl nesukūriau jau rašiau blush-anim-cl.gif taip kad kas man siuntė duomenis, visus turiu
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 20:03)
kažkaip įdomiai skaičiuoja, po vieną dantuką smile.gif pagal tokius skaičiavimus man viršus turėtų tik 1000 kainuot, nes ant 10 dantukų breketai, o mokėjau su uždėjimu 1500 wink.gif

Tikra tiesa, nenustebciau jei pasiskaiciuociau, o jau dedant breketus paaisketu kad reikia dar kelis šimtelius primesti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 20:07)
Tikra tiesa, nenustebciau jei pasiskaiciuociau, o jau dedant breketus paaisketu kad reikia dar kelis šimtelius primesti  blink.gif

Bet man įdomu, pirmą kartą girdžiu tokį skaičiavimą, visur kainos metalinių apie 1400 be jokių skaičiavimų rolleyes.gif nors gal čia ir būna pas visas ant 14 dantų, pas mane jų mažokai, gal dėl to tik ant 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 20:11)
Bet man įdomu, pirmą kartą girdžiu tokį skaičiavimą, visur kainos metalinių apie 1400 be jokių skaičiavimų  rolleyes.gif  nors gal čia ir būna pas visas ant 14 dantų, pas mane jų mažokai, gal dėl to tik ant 10  g.gif

As irgi taip supratau, kad cia tik apytikslis skaiciavimas.
Tarkim metaliniai lankai 2x 1400 Lt... Jeigu nori safyriniu, pasiskaiciuoji - ant keliu dantu, ir tada is tos sumos 100 ismeti, 250 pridedi smile.gif
Nors kaip pastebejau, pas kiekviena gydytoja vis kitos kainos ir vis kitas skaiciavimas. nesuprasi ... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 11 rugpjūčio 2010 - 19:16
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 20:15)
As irgi taip supratau, kad cia tik apytikslis skaiciavimas.
Tarkim metaliniai lankai 2x 1400 Lt... Jeigu nori safyriniu, pasiskaiciuoji - ant keliu dantu, ir tada is tos sumos 100 ismeti, 250 pridedi smile.gif
Nors kaip pastebejau, pas kiekviena gydytoja vis kitos kainos ir vis kitas skaiciavimas. nesuprasi ... wink.gif

man irgi taip skaiciavo kaip ir tau, uz dantuka po simtuka apacioje. kadangi pradzioje pas mane apacioje buvo 14 breketu tai ir sumokejau 1400lt o kokia kaina keramikiniu uz vieneta nezinau,pasake galutine kaina. jei breketas atsiklijos ir tu ji pamesi tai tiek pat ir mokesi. man pvz pries dedant herbsta nueme apacioje keleta breketu ir sugadino juos, tai nzn dabar ar man vel reikes moketu uz breketus po herbso ar ne g.gif
as irgi pergyvenau kad su keramika leciau viskas vyks, bet man pasake kad viskas gerai ir su keramika juda , ir kaip matosi tikrai po poros men turejau gera rezultata, po 5 men viskas buvo vietoje. po 8 beveik holyvudas neskaitant sakadzio doh.gif tai kad cia yra baika kad su keramika viskas leciau juda. tongue.gif man pati gyd pasiule, sako jei dirbi darba kur reikia su zmonem bendrau tai gali det keleta keramikiniu, maziau kris i aki. beto dar buvo kompleksas del savo dantu tai ir pasirasiau keramikai. ir nesigailiu smile.gif o del tu gumyciu,as irgi pergyvenau kad nuo kavos pakeis spalva, bet as paprasiau gyd kad man tik su vielutem ristu breketa ir viskas, o vielutes nesidazo tongue.gif beto ir stipriau dantuka laiko nei gumytes rolleyes.gif aisku pradzioje as nezinojau kad galimas toks variantas, man pati gyd apsuko breketus su vielutem, o paskui man patiko ir mes pasilikom prie vieluciu.tiesa, kai nesiojau elastine grandinele,tai ji po 3-4 sav gerokai pakeisdavo spalva doh.gif ir dantukai atrodydavo geltonesni doh.gif as nueidavau pas savo gyd ir ji man nemokamai pakeisdavo ta grandinele ir problema buvo isspresta.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 11, 20:33)
man irgi taip skaiciavo kaip ir tau, uz dantuka po simtuka apacioje. kadangi pradzioje pas mane apacioje buvo 14 breketu tai ir sumokejau 1400lt o kokia kaina keramikiniu uz vieneta nezinau,pasake galutine kaina.

Tai nieko gero, galėjo ir man taip skaičiuoti, būčiau sutaupius kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 19:43)
susitariau su gydytoja, kad dar nueisiu pas ja konsultacijai, dar karta tuos breketus apziuret. nelabai pamenu, kaip jie realiai ten atrodo.
o gumytes, kad ir nusidazo.. bet gi jas kas kelios sav pakeicia?

Natale, pas tave pokyciai ne tik kad ispudingi, bet ir greiti smile.gif turbut esi dar labai jauna, kad dantys taip greitai i vietas suvaziavo smile.gif turbut jau greitai ir tuos breketus nuims... tai sakai, galetum tuos keramikinius rekomenduoti? wink.gif

keramika rekomenduoju jei leidzia finansai, vistiek mokesi siek tiek daugiau nei uz metalinius. bet jei tau dzin ka mano kt zmones ir nekompleksuoji, tai gali ir metala rinktis,daug kas su metaliukais viaksto ir bedos nemato. bet as jei deciaus antra karta (tfu tfu tfu) tai vistiek rinkciaus keramika smile.gif jo as labai jauna biggrin.gif 26 susidejau breketus dabar man 27 smile.gif breketus atnesiojau 10 men kol kas, bet cia nepabaiga. nes nesiosiu sakandzio korektori - Herbsta iki vasario pabaigos (priliminariai) po Herebsto nuemimo man su breketu pagalba uzdarys tarpus tarp dantu ir bus finish. tai kazkur vasara. tai kad negreit viskas bus ax.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 20:34)
Tai nieko gero, galėjo ir man taip skaičiuoti, būčiau sutaupius kiek biggrin.gif

tai savo gyd nori be duonos palikti lotuliukas.gif paskui gal maziau mokesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 11, 18:28)
as kazkada turejau tokia beda, bet labai seinai kai maza buvau.atsimenu duodavo burnoj kazkokis skysti laikyti, lb neskanus ir slikstus.reikedavo kuo ilgiau islaikyti burnoje. keli tokie seansai isgyde mane. daugiau tokios problemos nebuvo. tau breketai jauciu dar daugiau isdrasko tos zaizdeles  unsure.gif beja, pas koki ortodonta lankais ir kokius breketukus nesioji?kokios bedos su dantukais, kiek prognozavo nesiot  breketus?

QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 18:31)
Sveika prisijungus  4u.gif
papasakok daugiau- kokius tu breketuks nesioji, kokios problemeles, kiek laiko uztruks gydymas?
pas mane burnos gleivine irgi jautri, pirmus kelis menesius istisai vaisku apsiginklavus vaiksciojau  doh.gif
o kaip ir del ko stomatitas pasireiskia?  blush2.gif

Na breketus nesioju jau ne pirma menesi. Jau bus apie 8 menesiai skaiciuojant nuo virsaus sudejimo. Issirinkau metalinius breketus, nes siek tiek baide kitokiu kaina, o ir seip pagalvojau, kad bet kuriuo atveju breketai bus matomi, tai nera labai didelio skirtumo, kokios spalvos jie bus. Apie dantuku situacija galeciau papasakoti tiek, jog siek tiek buvo susigrude virsutiniai dantukai, o apatiniuose tai isvis bezabrazija biggrin.gif Vieno priekinio dantuko is viso nesimate, nes buvo pasislepes uz visu kitu, kiti - tiesiog susigrude. Pasirodo visa viso to problema - mano apatiniame zandikaulyje, nes jis buvo ne iki galo issivystes, todel mazesnis negu turetu buti. Na dabar sia problemele bandau taisyti ax.gif

Beje del stomatito, tai jis mane kamuoja nuo vaikystes. Budavo suvalgau koki neplauta vaisiu, ar netycia isikandu i skruosto vidine puse - bac jis jau cia doh.gif Tai atrodo lyg dabar jis butu dar paumejes. Mano ortodonte minejo, jog jis gali pasireiksti praktiskai nuo visko - nuo neplautu vaisiu, darzoviu valgymo iki streso, nereguliaraus valgymo ir kt. Pats stomatitas apibudinamas kaip burnos gleivines uzdegimas, pasireiskiantis zaizdelemis burnoje.

P.S. breketus dejau Klaipedoje pas gydytoja Liatukiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2010 08 11, 21:14)
Na breketus nesioju jau ne pirma menesi. Jau bus apie 8 menesiai skaiciuojant nuo virsaus sudejimo. Issirinkau metalinius breketus, nes siek tiek baide kitokiu kaina, o ir seip pagalvojau, kad bet kuriuo atveju breketai bus matomi, tai nera labai didelio skirtumo, kokios spalvos jie bus. Apie dantuku situacija galeciau papasakoti tiek, jog siek tiek buvo susigrude virsutiniai dantukai, o apatiniuose tai isvis bezabrazija  biggrin.gif  Vieno priekinio dantuko is viso nesimate, nes buvo pasislepes uz visu kitu, kiti - tiesiog susigrude. Pasirodo visa viso to problema - mano apatiniame zandikaulyje, nes jis buvo ne iki galo issivystes, todel mazesnis negu turetu buti. Na dabar sia problemele bandau taisyti  ax.gif

Beje del stomatito, tai jis mane kamuoja nuo vaikystes. Budavo suvalgau koki neplauta vaisiu, ar netycia isikandu i skruosto vidine puse - bac jis jau cia doh.gif Tai atrodo lyg dabar jis butu dar paumejes. Mano ortodonte minejo, jog jis gali pasireiksti praktiskai nuo visko - nuo neplautu vaisiu, darzoviu valgymo iki streso, nereguliaraus valgymo ir kt. Pats stomatitas apibudinamas kaip burnos gleivines uzdegimas, pasireiskiantis zaizdelemis burnoje.
P.S. breketus dejau Klaipedoje pas gydytoja Liatukiene  smile.gif

Kol menaudojau skalavymo skyscio man tas pats buvo,mazdaug kas menesi atsirasdavo ir buvo skausminga,o dabar jau nepamenu kada yra buve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 17:13)

Vat, o del breketu rusies tai noreciau su jumis pasikonsultuoti. Dar nenusprendziau kokius detis. Is pradziu buvau nusiteikus detis metalinius. Taciau darbe maciau pora merginu su metaliniais breketais. kazkaip labai jau ryskiai tie breketai krenta i akis, ypatingai priekiniai virsutiniai dantys. Ar tie breketai tokie dideli? ar man tik pasivaideno?
Svarstau, gal ant priekiniu geriau detis keramikinius ar net safyrinius? aisku, kaina isaugtu... truputi gaila pinigeliu.. bet gal ne taip matytusi?

Bandziau ieskoti foto internete, kaip tie permatomi breketai atrodo. reklamines foto super atrodo, taciau realiai turbut taip nera. ar verta mesti tiek pinigu, jei galutinis rezultas bus neesminis?

Prasau, pasidalinkit argumentais uz ir pries smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif

as kai dejau breketus tai mane ikalbino det virsuj keramika, o likusius metalinius.. bet daba jau gailiuos biski.. nes veliau teko man tuos keramikinius perklijuot ir jau tada dejaus metalinius, nes pigiau kainavo (kai nuimi keramika breketa skyla, tad atgal jau nebeuzklijuosi.o jei butu
metaliniai tai butu uzteke tuos pacius perklijuoti) tai su metaliniais visi draugai sake kad zymiai graziau atrodau, o ir man paciai su jais patogiau buvo ir galima spalvotas gumytes uzsidet smile.gif tad mano tokia nuomone ax.gif
Atsakyti