QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 20:15)
As irgi taip supratau, kad cia tik apytikslis skaiciavimas.
Tarkim metaliniai lankai 2x 1400 Lt... Jeigu nori safyriniu, pasiskaiciuoji - ant keliu dantu, ir tada is tos sumos 100 ismeti, 250 pridedi
Nors kaip pastebejau, pas kiekviena gydytoja vis kitos kainos ir vis kitas skaiciavimas. nesuprasi ...
man irgi taip skaiciavo kaip ir tau, uz dantuka po simtuka apacioje. kadangi pradzioje pas mane apacioje buvo 14 breketu tai ir sumokejau 1400lt o kokia kaina keramikiniu uz vieneta nezinau,pasake galutine kaina. jei breketas atsiklijos ir tu ji pamesi tai tiek pat ir mokesi. man pvz pries dedant herbsta nueme apacioje keleta breketu ir sugadino juos, tai nzn dabar ar man vel reikes moketu uz breketus po herbso ar ne
as irgi pergyvenau kad su keramika leciau viskas vyks, bet man pasake kad viskas gerai ir su keramika juda , ir kaip matosi tikrai po poros men turejau gera rezultata, po 5 men viskas buvo vietoje. po 8 beveik holyvudas neskaitant sakadzio

tai kad cia yra baika kad su keramika viskas leciau juda.

man pati gyd pasiule, sako jei dirbi darba kur reikia su zmonem bendrau tai gali det keleta keramikiniu, maziau kris i aki. beto dar buvo kompleksas del savo dantu tai ir pasirasiau keramikai. ir nesigailiu

o del tu gumyciu,as irgi pergyvenau kad nuo kavos pakeis spalva, bet as paprasiau gyd kad man tik su vielutem ristu breketa ir viskas, o vielutes nesidazo

beto ir stipriau dantuka laiko nei gumytes

aisku pradzioje as nezinojau kad galimas toks variantas, man pati gyd apsuko breketus su vielutem, o paskui man patiko ir mes pasilikom prie vieluciu.tiesa, kai nesiojau elastine grandinele,tai ji po 3-4 sav gerokai pakeisdavo spalva

ir dantukai atrodydavo geltonesni

as nueidavau pas savo gyd ir ji man nemokamai pakeisdavo ta grandinele ir problema buvo isspresta.