Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(Svajaaa @ 2010 08 11, 20:17)
Kol menaudojau skalavymo skyscio man tas pats buvo,mazdaug kas menesi atsirasdavo ir buvo skausminga,o dabar jau nepamenu kada yra buve  smile.gif

oho, tai sakot skalavimo skystis taip padeda bigsmile.gif Nors is esmes tai taip, jis sunaikina visas bakterijas. Siuo metu man ta skysti atstoja heksoral biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 11 rugpjūčio 2010 - 20:31
QUOTE(preta @ 2010 08 11, 21:31)
oho, tai sakot skalavimo skystis taip padeda  bigsmile.gif  Nors is esmes tai taip, jis sunaikina visas bakterijas. Siuo metu man ta skysti atstoja heksoral  biggrin.gif

Man tai apskritai skystis skalavimo būtinas dalykas susidėjus breketus smile.gif namie būnant ir po valgio skalauju smile.gif
-------------
Dar šiandien nusipirkau tarpdančių šepetuką, labai patiko, visgi man patogiau nei su siūlu wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Atėjau pasiguost verysad.gif verysad.gif TAAAAIP SKAUDA DANTUKUS... verysad.gif verysad.gif Žodžiu viršuj per vizitą vėl nieko nedarė, o vat apačios tai ekstremalūs pokyčiai laukia - prikabino tuos du kreiviausius dantukus prie vielos (tai kai tempė vielą link jų, net jaučiau kaip traška dantys doh.gif, net akiniai aprasojo, tie kur ji duoda užsidėt doh.gif ) Ir dar gavau jau elastikų - vilkų. Bet nežinau, aš absoliučiai apie juos nenusimanau, realiai ji tik pasakė kad neleis apatiniam dantim toliau į priekį stumtis.. Bet bent jau šiandien be šansų man juos užsidėt - pabandžiau tai vos ašara iš skausmo neištryško - nes ir taip nuo suveržimo visus dantis skauda doh.gif Ir dar - pasirodo ties paskutiniu dantuku, ant kurio uždėtas žiedas gavosi dantenų uždegimas, tai sakė per mėnesį jei nepraeis teks nuimt žiedą ir sugydyt doh.gif Tai vat, tiek iš manęs žinių ax.gif

P.S. Bet nepaisant visko esu žiauriai laiminga, nes nepatikėsit bet jau matau šiokius tokius požymius kad apatiniai tiesinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 20:38)
Man tai apskritai skystis skalavimo būtinas dalykas susidėjus breketus smile.gif namie būnant ir po valgio skalauju smile.gif
-------------
Dar šiandien nusipirkau tarpdančių šepetuką, labai patiko, visgi man patogiau nei su siūlu wink.gif

Joa joa, tarpdanciu sepetukas man irgi geris, ypac del to, jog ju buna ivairiu storiu, todel galima pasirinkt labiausiai sau tinkanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 08 11, 18:33)

o del tu gumyciu,as irgi pergyvenau kad nuo kavos pakeis spalva, bet as paprasiau gyd kad man tik su vielutem ristu breketa ir viskas, o vielutes nesidazo  tongue.gif  beto ir stipriau dantuka laiko nei gumytes  rolleyes.gif 

as kol cia nepabuvau forume tai ir nezinojau, kad galima su vielutem vietoj gumyciu. turbut buciau irgi keramikinius pasirinkus. bet ir su sitais man gerai irnesakyk.gif
tik nervintis del tu dantenu pradejau, kai paminejo recesija. ziuriu tikrai labai zemai dantenos nueje ant keliu apatiniu dantuku... kazin kas ir kada diagnozuoja, kad gydyt reikia, t.y. klijuoti lopa is gomurio, Shin, kaip ten tau buvo, papasakok unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 19:38)
-------------

mano supratimu tai tarpdanciu sepetukas negali buti alternatyva siului, juk jie skirtingas funkcijas atlieka, ar nea ? blush2.gif
tarpdanciu sepetukas isvalo tarpdancius, tarp breketu vielutes ir dantuku, aplink breketus. o siulas gi kisamas palei dantuka gilyn uz dantenu ir isvalo nesvarumus tenai kur joks sepetukas negali prieiti ax.gif
ar as cia sapnuoju?
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat jungiuosi į jūsų būrį smile.gif jau senai tvarkaus dantukus, tik tempais lėtais.. Pirmą konsultaciją turėjau pas Lopatienė, liepė išsitraukt protinius dantukus nors jie dar nebuvo išdygę. Tai apturėjau žiemą operaciją visu keturių dantukų.. Tada pasiskaičiau čia apie Lopatienė ir išsigandau... Tai va nesenai pas Damušienė nukeliavau konsultacijos. Ir jau planuoju greit breketukus užsidėt, tik dar neapsisprendžiu ar dėt keramikinius 6 priekyje ar visus geležinius.. Gal galėčiau ir aš gaut prisijungimo duomenis, kad pažiūrėt į jūsų dantukus? Būtų lengviau nuspręst kokius pasirinkt. 4u.gif ir savo dantukų nuotraukytė įkelčiau blush2.gif

Pas mane priekiniai dantukai susigrūdę ir sąkandis gilus. Dar turiu bėdą, kad žandikaulis stringa verysad.gif sakė, kad tai gali ir nebesusitvarkyti, nes sąnarys jau gali būt išdilęs ar kas jam ten pasidarę.. Damušienė prognozavo 1,5 -2 metus. Bet aš iš kart nusiteikiu kad kokius 2,5 metų reiks nešiot.. Nes nėra blogiau, kai nusiteiki trumpesniam laikui.

Ir dar bėda turiu. Dalyvausiu vestuvėse rugsėjo gale. Tai nežinau ar spės man breketus iki jų sudėt ar ne.. Net nežinau ar turėčiau dėl to kompleksuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 11:29)
Ir dar bėda turiu. Dalyvausiu vestuvėse rugsėjo gale. Tai nežinau ar spės man breketus iki jų sudėt ar ne.. Net nežinau ar turėčiau dėl to kompleksuot smile.gif

O ko čia kompleksuot? smile.gif aš savaitgalį irgi vestuvėse dalyvavau, 3 savaitės buvo po breketų uždėjimo, jokių man ten kompleksų nebuvo, kaip minėjau, 4 panelės buvo su breketais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 08 11, 21:51)
as kol cia nepabuvau forume tai ir nezinojau, kad galima su vielutem vietoj gumyciu. turbut buciau irgi keramikinius pasirinkus. bet ir su sitais man gerai  irnesakyk.gif
tik nervintis del tu dantenu pradejau, kai paminejo recesija. ziuriu tikrai labai zemai dantenos nueje ant keliu apatiniu dantuku... kazin kas ir kada diagnozuoja, kad gydyt reikia, t.y. klijuoti lopa is gomurio, Shin, kaip ten tau buvo, papasakok  unsure.gif
Papildyta:
mano supratimu tai tarpdanciu sepetukas negali buti alternatyva siului,  juk jie skirtingas funkcijas atlieka, ar nea ?  blush2.gif
tarpdanciu sepetukas isvalo tarpdancius, tarp breketu vielutes ir dantuku, aplink breketus. o siulas gi kisamas palei dantuka gilyn uz dantenu ir isvalo nesvarumus tenai kur joks sepetukas negali prieiti  ax.gif
ar as cia sapnuoju?

taip,tu teisi,jie visai kita funkcija atlieka,su tuo sepetuku taip neisvalysi kaip siulas isvalo.
O del danetnu,tai mano pazystamai,kai sudejo breketus,tai jai sake viskas labai greitai vyko,matyt dantys paslankus,tai labai astivere dantenos,tai eme is gomurio ir dejo ant dantenu..
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 11, 20:07)
Tikra tiesa, nenustebciau jei pasiskaiciuociau, o jau dedant breketus paaisketu kad reikia dar kelis šimtelius primesti  blink.gif

Sveika 4u.gif
aš prieš porą mėnesių pas E.Bogušienę susidėjau breketus. Priekyje 6is keraminius, likusius metalinius..Man breketai su 4 žiedais gavosi 3 900 Lt. Na kad sumokėjau brangiau už keraminius, tai visiškai nesigailiu..tiesiog pasisaugau dažyto maisto ir tiek - Colos vis tiek negeriu, po kavos išsiskalauju dantis su skysčiu ir tiek..
anksčiau daug kas minėdavo, kad keraminiai prasčiau laikosi ir dažniau nukrenta..bet nemanau, kad tai tiesa..čia kiekvienam skirtingai, kaip spėju..jei griauši riešutus, tai ir metalą gali pamest biggrin.gif

aj aš tai sumokėjau kelis šimtus daugiau, bet užtai db džiaugiuosi, kad prieky metalas nešviečia:) nors kitiem man jis nemaišo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif Aš irgi jungiuosi prie jūsų biggrin.gif Man vakar ant viršutinių danatukų sudėjo breketukus. Labai džiaugiuosi bigsmile.gif Biškuti skauda, bet manau, kad taip turi būti, tad nesiguodžiu. Rugsėjo 21 d. ateis eilė apatiniams dantukams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 12, 11:39)
O ko čia kompleksuot? smile.gif aš savaitgalį irgi vestuvėse dalyvavau, 3 savaitės buvo po breketų uždėjimo, jokių man ten kompleksų nebuvo, kaip minėjau, 4 panelės buvo su breketais biggrin.gif

Jau užsiregistravau rugpjūčio 18 dėtis breketus!! Tikiuos ir aš nebūsių viena biggrin.gif dar klausimėlis, o būna skirtingų metalinių breketų? Na neskaitant beligatūrinių. Tarkim mažesnių už įprastinius.
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2010 08 12, 11:52)
Jau užsiregistravau rugpjūčio 18 dėtis breketus!! Tikiuos ir aš nebūsių viena biggrin.gif dar klausimėlis, o būna skirtingų metalinių breketų? Na neskaitant beligatūrinių. Tarkim mažesnių už įprastinius.

Aš kaip suprantu būna, man kai dėjo, gydytoja sako dėsim šiek tiek mažesnius, rodė ir tokius, ir tokius, bet nelabai aš ten pamenu skirtumo biggrin.gif
Atsakyti