Įkraunama...
Įkraunama...

Vincent batai

man ši firma vis 6pm.com užkliūva, bet nesu pirkusi. net ir per nuolaidas jų kainos nėra labai žemos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 11:31)
man ši firma vis 6pm.com užkliūva, bet nesu pirkusi. net ir per nuolaidas jų kainos nėra labai žemos unsure.gif

o kodel turi but zemos, jei kokybiski batai:P maximoj zemos kainos biggrin.gif
o nuolaidos geriausios paprastai buna amazonej mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 26 rugpjūčio 2010 - 12:02
QUOTE(Nada... @ 2010 08 26, 12:01)
o kodel turi but zemos, jei kokybiski batai:P  maximoj zemos kainos biggrin.gif
o nuolaidos geriausios paprastai buna amazonej mirksiukas.gif

amazonėj kažkaip nelabai susigaudau blush2.gif
lyginu su soreliais ir columbia tongue.gif
Atsakyti
Kiek aš pati lyginau (jei kalba eina apie internetinę prekybą) mažiausios kainos buvo jų firminiam psl. jav. http://www.vincentsh.......er=2&size=7
netgi mačiau greit bus paruošas lietuviškas internetinis psl. http://www.vincentsh...p?id_category=5
Atsakyti
Jei atmintis nepaveda jie atsidare pavasari smile.gif Ziemos dar neveze.
Atsakyti
Pirkau maziukui tokias uzdaras vilnones tapkytes. Na labai isgyre pardaveja ir man paciai jos patiko, kaina apie 80lt. Abejojau tik del to, ar kojyte neprakaituos. Uzgarantavo, kad 100 % neprakaituos, nes yra naturali vilna ir vidpadis odinis. Na, ir ka jus manot, vaikucio kojyte po 30min avejimo jau slapia. Va tau kad nori ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spiglelis @ 2010 09 23, 14:32)
Pirkau maziukui tokias uzdaras vilnones tapkytes. Na labai isgyre pardaveja ir man paciai jos patiko, kaina apie 80lt. Abejojau tik del to, ar kojyte neprakaituos. Uzgarantavo, kad 100 % neprakaituos, nes yra naturali vilna ir vidpadis odinis. Na, ir ka jus manot, vaikucio kojyte po 30min avejimo jau slapia. Va tau kad nori  ax.gif .

tai dar per silta vilnones aveti smile.gif jus dar vasara apaukite vaika ir laukite, kad neprakaituotu smile.gif drauge nusipirko guminius vincent batus. Man tai is apziuros jie superiniai. Lengvi, neperslampa, is virsaus uzsiverzia, kad nepatektu vanduo ir dar spec. medziaga, kad galima iki 15 laipsniu salcio nesioti. Manau tikrai kokybiska avalyne su Barteku nepalyginsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 09, 19:45)
tai dar per silta vilnones aveti smile.gif jus dar vasara apaukite vaika ir laukite, kad neprakaituotu smile.gif

Na kaip cia pasakius, juk ten tapkutes, o ne kazkas... Rudeni apavus vaika vilnonem tapkutem, o kojyte jau prakaituoja... Juk ir sildymas dar neijungtas, tai kada dar tinkamesnis laikas siltom tapkutem? Ziema? Bet tada namuose juk ir sildomes... Tai kada jas nesioti? As tai nesciau atgal i parduotuve toki pirkini ir argumentuociau, kad pardavejops pateike tikroves neatitinkancia informacija
Atsakyti
TIE VINCENT GUMINIAI ZAIURIAI SALTI!!! VAIKUI KOJA SUSALO TAIP, KAD NET NAMUOSE REIKEJO KARSTOJE VONIOJE KOJAS SILDYTI. TURIM VILNONINES KOJINES IR VITPADI VILNONINI TEN PAT ISIGYJOM. NEZINAU KO DAR REIKIA, KAD KOJOS NESALTU. TEMPERATURA TIK -7, O PARDAVEJOS SAKO, KAD IKI -20. NORECIAU KITU NUOMONE SUZINOTI, NES RUOSIUOSI GRAZINTI ATGAL IR CEKI TURIU!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelenadan: 28 lapkričio 2010 - 04:44
As irgi nupirkau Vincent guminius batukus, ir vidpadi.Deja ir musu koja susalo.Paziurejus vidu, pastebejau,kad batai praleidzia vandeni....grazinau. Daro ekspertize....
Atsakyti
O va as vakar kaip tik labai gerus atsiliepimus apie situos terminius botus ju girdejau - turi kojinyte vilnone, vidpaduka pirko is Vincento ir tie guminukai - sake kad vaikinas eina ir nesala ir sausa. Dar kaip tik galvojau saviskiams paimti.... ot prasau kokios kitos nuomones....
Atsakyti
Netycia aptikau apie siuos batukus skunda http://www.skundai.lt/?id=19301, o visas ,,grozis'' komentaruose....baisu koks mentalitetas. doh.gif
Atsakyti