Įkraunama...
Įkraunama...

Vincent batai

Aš taip pat pirkau sūnui tuos "nerealius" guminius batus žiemai. Pirma, tai pardavėja nieko nesakė kad jei temperatūra minusinė, reiktu dėti vitpadžius.. o juo labiau mautis vilnones kojines! Atvirkščiai - kojinės turi būti paprastos, na dar gali būti frotinės. Batai (o gal turėtų) sulaiko viduje šilumą, todėl kojai šilta net ir prie -20 C.
Nepaisant visko, nupirkau spec. kojines, kurios sugeria drėgmę ir pan., skirtos žiemai, aktyviam poilsiui... Ir ką - ogi grįžom iš lauko baisiausiai sušalę kojas.
Atsakyti
Nu bet kaip keista - sakau, draugai tiek isgyre tuos guminukus, kad beveik susigundziau irgi nupirkt mazajam... o va cia prasom kokie atsiliepimai verysad.gif tai gal brokas cia? idomu ka oficialus atstovas (ne pardavejos) pasakytu jei kreiptumetes?
Atsakyti
Mūsų asmeninė pažintis su šiuo prekės ženklu, deja, taip pat susijusi su čia jau minėtais žieminiais guminukais neopreno vidumi (http://www.vincentshoestore.lt/product.php?id_product=18). Tai nepigūs (apie 160 lt su nuolaida), tačiau originalaus dizaino, novatoriški, puikiai mūsų klimato sąlygoms turėję tikti vaikiški batukai. Dėvimi su firminiu vilnos vidpadžiu ir vilnonėmis kojinėmis - buvome informuoti - užtikrintų kojyčių komfortą ne tik lietingu oru, bet ir esant minusinei temperatūrai. Tokie tad ir buvo mūsų lūkesčiai. Deja. Pakako jais apsiavus pažliugusiomis gatvėmis pareiti iš darželio namo ir mama gavo nemaloniai nustebti pamačiusi kiaurai šlapias vaiko kojines. Svarstėm visaip, kodėl taip galėjo nutikti: kilo minčių ir apie prakaitavimą (hmm, betgi lauke šalta) arba prikritusį per viršų sniegą (bet juk batukai turi apsaugą nuo to - užtraukiami raišteliu), tačiau buitinis eksperimentas kibire vandens šias abejones greit išsklaidė. Nemaloniausia, kad tas pats nutiko ir pakeitus batukus kita pora.
Avalynės specialistai su kuriais konsultavomės spėja, kad tai gali būti pačių medžiagų, iš kurių pagaminti batukai, reikalas. Taigi iki šiol taip ir neaišku, kodėl brangūs, švedų gamintojo batukai neatitiko reklamos ir nuvylė mūsų teisėtus lūkesčius.
Tikimės, kad į šiuos klausimus, tiek mums, tiek kitiems nusivylusiems tėveliams, o taip pat galbūt skaitantiems būsimiems klientams, atsakys "Vincent" prekės ženklo atstovai, šių batukų platintojai Lietuvoje.
O kol kas visiems linkime būti atidiems (nors išorėje, mūsų atveju, jokių defektų nesimato) ir atsargiems, perkant bet kokius, ne tik šio prekės ženklo, batukus.
Sėkmės

Atsakyti
Va kiek čia įvairiasių atsiliepimų unsure.gif mes taip pat rudenį nupirkom vaikinukui šiuos batus ir iki šiol esam patenkinti, tikrai nešlapo koja schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Kadangi būtų mažų mažiausia nekorektiška užsiimti spėlionėmis, kodėl taip nutiko ir vieni tėveliai batukų kokybe yra patenkinti, o kiti ne, belieka tikėtis, kad tai padarys šio prekės ženklo atstovai.
O iki tol jaučiu pareigą dar kartą visus tėvelius įspėti būti labai atidiems, ypač po to, kai informaciniame lapelyje pirkėjui atsirado punktas liepiantis defektuotus batus grąžinti "sausus ir švarius". Mūsų duomenimis, kokybės ištyrimui tai nėra svarbu (atvirkščiai, Nemaisto prekių kokybės inspekcija rekomenduoja pardavėjui batus nuvežti tokius, kad akivaizdžiai matytųsi jų defektas - mūsų atveju, šlapumas). Kokiu kitu tikslu atsirado šis prierašas, spręskit patys. Ir prieš įsigydami batus tiek parduotuvėje, tiek internetu, bent jau įdomumo dėlei perskaitykite visas keliamas sąlygas batukų grąžinimui. Dėl viso pikto smile.gif
Gerų jums pirkinių!
Atsakyti
QUOTE(mandarininemergaite @ 2010 08 10, 12:23)
Jau kurį laiką Ozo pc Vilniuje atidaryta Vincent avalynės parduotuvė vaikams. Batukai ne iš pigiųjų, bet galbūt geros kokybės, patogūs? Gal jau vaikučiai avi juos, kokie būtų atsiliepimai? Šiuo metu ten nuolaidos, mąstom gal jau rudeiui batukų pasidairyt.

http://www.vincentsh.......er=2&size=7

Labas,as zinau sia parduotuve,man labaimpatinka ten apsipirkinet,nors avalyne ne is pigesniu,ne reikia supinatoriu atskirai uzsakineti.Malonus aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(jelenadan @ 2010 11 28, 05:43)
TIE VINCENT GUMINIAI ZAIURIAI SALTI!!! VAIKUI KOJA SUSALO TAIP, KAD NET NAMUOSE REIKEJO KARSTOJE VONIOJE KOJAS SILDYTI. TURIM VILNONINES KOJINES IR VITPADI VILNONINI TEN PAT ISIGYJOM. NEZINAU KO DAR REIKIA, KAD KOJOS NESALTU. TEMPERATURA TIK -7, O PARDAVEJOS SAKO, KAD IKI -20. NORECIAU KITU NUOMONE SUZINOTI, NES RUOSIUOSI GRAZINTI ATGAL IR CEKI TURIU!!!

Ne zinau kodel taip jums atcitiko,mes turim siuos batus,visa ziema atnesijom ir ne karta ne nusiskundem,nei saltom,nei slapiom kojems.Tikrai labai patenkinta,gaila kad nera dydesniu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(zalizaislai @ 2010 08 14, 23:31)
Mes nesiojame Vincent basutes, labai dziaugiames. Dabar uztikom ispardavima, tai ir rudeniui nupirkau merginai batukus  4u.gif

Mes taip pat nesiojam Vincent batukus,labai patenkinti,pagaliau ir Lietuvoja galima nusipirkti gera avalyne.Dabar Vincent gimtadienis ir mus nudzugino nuolaidos ir nauja kolekcija.O jus turit Neopreninius batus-super batai,vaikas visa ziema atnesijoa be problemu.
Atsakyti
Atleiskit už įtarumą, bet ši tema, kaip suprantu, yra skirta tėveliams pasidalinti savo patirtimi apie tam tikro gamintojo batukų kokybę. Kai kažkas pradeda rašyti apie šiuo metu parduotuvės švenčiamą gimtadienį, nuolaidas, o ypač apie pasirodžiusią naują kolekciją, nori nenori gali kilti minčių apie ne visiškai dorus autorės ketinimus ar tam tikrus ryšius. Nejučia gali suabejoti ir pačios teigiamos patirties autentiškumu.
Taigi neklaidinkime vieni kitų, būkime sąžiningi (arba labiau apgalvokime, ką rašome viešai).
Gerų pirkinių!
Atsakyti
Gavome atsakymą iš gamintojų, jog keleto mūsų čia minėti guminiai aulinukai ("Lorenz" arba "Algot), vandens praleisti neturi, daugelis tėvelių kasmet sugrįžta pirkti naujos poros, tačiau kartais jiems visgi tenka gauti panašių skundų dėl pasitaikančių defektų gumoje. Na o apgailestaujant, jog taip nutiko ir iš pagarbos klientui, siūloma atsiųsti kitą porą iš Švedijos.
Nenorėtume šioje temoje plėstis, kaip ši problema buvo sprendžiama Lietuvoje ir kokios kokybės batukai parduodami parduotuvėje Ozo g., tačiau tiek mūsų, tiek dar vienos mamos, su kuria susisiekėme internetu, patirtis parodė, jog tiek pardavėjų , tiek avalynęa kokybės inspektorių sąžiningumas Lietuvoje šiuo metu dar vis yra tik jų pačių asmeninis reikalas wink.gif Tad jums rinktis, ar verta "Vincent" batukus pirkti čia
Atsakyti
Nuliudino mane pasisakymai apie Vincent batukus. Zadejau dukrelei pirktis zieminius, bet dabar jau ir nebezinau ka daryti sad.gif Ir per foruma ne visada tiesa atrasi, nes cia gali rasyti kaip pardavejai taip ir konkurentai smile.gif Taigi kaip teigiami atsiliepimai taip ir neigiami gali buti klaidingi, deje. Aisku sumokejus uz batukus 200 Lt. nesinori jais nusivilti. Drauges sunus nesioja guminius. Reikes paklausti ar viskas ok. Beje, su paprastais guminiai aplamai ziema vaikelio i lauka nevesite smile.gif Todel kaip ir nera iseities. Paprasti odiniai irgi suslampa.
Atsakyti
As turejau sunui nupirkus basutes, tai man labai patiko, tikrai neprastesnes nei ecco ax.gif
Atsakyti