Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Ne zemaitiskai, mano vyras zemaitis dUninkas ir brolio zmona is Telsiu kilus...

Обида, обидно, обижаться, обижать - tai rusu zodis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 15:29)
Kokiam dar kaimuki?  blink.gif Mazi miestai jau kaimai Lietuvoje? ir visi ten durniai mokosi ir mokytojai debilai nezino kaip vertinti? Amzinas susipiresinimas mes si miesto, ju sis kaimo, mes LIetuvoje gyvenam, jus emigrantai, smagu jums taip?

Cia tau taip buvo? Nes musu darbus tai veze taisyti i svietimo skyriu , ne mokytojai taise, ir net pavardziu ant darbu nebuvo, tik kodai.
Papildyta:

tai bendrai gyvenimo budas dabartinis labai kenksmingas, sedejimai prie kompu, edimas bele ko ir t.t.
Papildyta:

kaip tau tas noretusi ar ne? biggrin.gif  geriau pasijustum? Manau, jei buciau buka, ir nemokanti issisavinti nauju ziniu nesugebeciau tikrai baigti computer science mokslu,  budama apie 40 ar ne?Tai tikrai ne patys lengviausi mokslai ar ne? ar sugebetum tu dabar pvz? ir dar uzsienio kalba studijuoti ir baigti kazka panasaus? bigsmile.gif

Tai kad lietuviskai computer science butu daug sunkiau studijuot.
O mokslus antrus baigia ne taip ir mazai dabar. Pazistama viena magistra antra apsigyne pernai, anglu k. gyvendama Lt, jai virs 40.
Tai tu ne Lt puse savo amziaus pragyvenai ir tau vis dar sunku anglu kalba? Maziau lietuviskuose forumuose gal sedet reikia.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 05, 15:29)
Gal ne taip išsireiškiau, ji nėra man graži ta išorine klasikinio grožio prasme. Bet ji susitvarkiusi į gerąją pusę mano akim žiūrint. Anksčiau negražesnė buvo biggrin.gif Skirtingai nei tos, kurios pamažu virsta plastikiniais burundukais...

Katazinos bruozai baisus ir to joks makiazas nepakeis. Bet del susitvarkymo tu labai teisi, anksciau atrode kaip kokia sena teta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 16:08)
iš vyrų, tai man labai daug kurie gražūs, ypač maišyto kraujo visokie, išraiškingais žandikauliais, nedidelėmis akimis

Man tai patinka dideles akys, bet, aisku, svarbiausia protinags zvilgsnis biggrin.gif
Is moteru zymesniu man grazios Mirga Grazinyte, Asta Stasaityte, jos turi kazkokios ugnies, zavesio, Astos exvyras, aisku, irgi grazus. Is vyru, net nezinau, daug tu graziu, kiekvienas gal savaip zavus, kas turi inteligencijos, isprusimo, jumoro jausma, kazkaip mazai ziuriu Lietuviu kazkokiu kinu ar laidu, tai nelabai kas i galva sauna, neisidemiu pavardziu. biggrin.gif viska sgal susidea veidas, kuno sudejmas, zmogaus kultura, protas, sugebejimas issireiksti, tai kazkaip duagiau pajauciama, nei protu nusakoma, kuris patinka, kuris ne. Siaip gatvese tirkai labai daug graziu zmoniu.
Is uzsienio izymybiuman grazi pora princas Harris ir jo zmona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 15:40
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 15:42)
dar viena angliste atsirado, nu nesitaria s ir ne z aisku kazkas per viduri, man panaisua i z ir tiek.
Nu leidot jau su ta gramatika klaida radusios siandiena? lotuliukas.gif  o man po tokiu ikyrumu labai norisi visada rasyti  kuo galima blogiau, rimtai del jusu tokio neadekvatumo  biggrin.gif

6metės protelis pas tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 05 gegužės 2020 - 15:40
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 15:36)
kazkaip mazai ziuriu Lietuviu kazkokiu kinu ar laidu,

Tikrai matosi.
Nes visa tavo info apie kakoki paralelini pasauli is fb arba yuotubes platumu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 16:40)
6metės protelis pas tave.

taip, ir jau gal baigsim penkmecio mano proto aptarimus? Paziurrek jau visom cia nusibodot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 16:08)
iš vyrų, tai man labai daug kurie gražūs, ypač maišyto kraujo visokie, išraiškingais žandikauliais, nedidelėmis akimis

Tai Algirdas Toliatas tau turetu patikt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 16:41)
taip, ir jau gal baigsim penkmecio mano proto aptarimus? Paziurrek jau visom cia nusibodot. 4u.gif

Kas tos visos? Tu ir Pilnatine?
Baigsiu, kai as noresiu. Vadovaut gaki savo vyrui, o ne cia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 16:36)
Man tai patinka dideles akys, bet, aisku, svarbiausia protinags zvilgsnis  biggrin.gif
Is moteru zymesniu man grazios Mirga Grazinyte, Asta Stasaityte, jos turi kazkokios ugnies, zavesio, Astos exvyras, aisku, irgi grazus. Is vyru, net nezinau, daug tu graziu, kiekvienas gal savaip zavus, kas turi inteligencijos, isprusimo, jumoro jausma, kazkaip mazai ziuriu Lietuviu kazkokiu kinu ar laidu, tai nelabai kas i galva sauna, neisidemiu pavardziu.  biggrin.gif viska sgal susidea veidas, kuno sudejmas, zmogaus kultura, protas, sugebejimas issireiksti, tai kazkaip duagiau pajauciama, nei protu nusakoma, kuris patinka, kuris ne. Siaip gatvese tirkai labai daug graziu zmoniu.

Aš Stašaitytės niekaip neprisijaukinu, man ji miela viai, bet tokia nu teta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 16:36)

velniukai tokie biggrin.gif
Atsakyti
Kokiu fainu veganisku ledu turi lidlas wub.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 16:46)
Kas tos visos? Tu ir Pilnatine?
Baigsiu, kai as noresiu. Vadovaut gaki savo vyrui, o ne cia.  mirksiukas.gif

cambala?tai kad ji irgi su tavim kartu nusisneka nuolat biggrin.gif
Skaityk ka moterys rase siandien, vakar pastininke, Hmm, nu atsibostat visom cia. Rimtai neturi idomesniu bendravimo temu nei as? biggrin.gif
Tau daznai vaidenasi, kad tau kazkas vadovauja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 15:53
Montekrista
Šitas biggrin.gif
https://www.supermam...?...&p=72218997
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 16:46)
Tai Algirdas Toliatas tau turetu patikt biggrin.gif

nežinojau tokio. Tik iš foto sunku spręsti, bet kiek per mielas, toks močiutės numylėtas tipažas. Kai kur bando velniuką gaudyt, nu bet vis tiek išlieka per gero veido vaikis kaip man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 16:49)
Aš Stašaitytės niekaip neprisijaukinu, man ji miela viai, bet tokia nu teta smile.gif
Papildyta:

velniukai tokie biggrin.gif

Nu as ja dar jaunesne atsimenu, dabar tai visai baisu man ziureti i tuos zymius zmones, visi pasene baisu, supranti, kaip laikas bega biggrin.gif Man kazkodel labai pradejo patikti raudonplaukiai zmones, matyt veikia aplinka, kurioje gyveni biggrin.gif

aha, turi kazka tokio biggrin.gif
Atsakyti