QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 18:06)
Valinskai abudu turi labai kazkokio sarmo, ypac gyvai tas jauciasi. Balsas, manieros, tokie abu prikaustantys. Matyt todel jiems veiklose sekasi.
Nes Valinskas tai jau ne grazuolis, nors Inga simpatiska.
Papildyta:
Tai kad ne karta pastebejau, tu nekalbinta ateini, dazniausiai po pietu, ir papili cia savo trydas, i visas visu zinutes atsakai. Tai gal neateik ar bent jau nekalbink pati? Kalbink monteverte, maja, idomucia. Nekalbink, nerasinek ir neatsakinet su kuriom bendraut nenori. Nu ir viskas.
Oi bet kokia tu melage. Tai jau net 10 m su vaikais sedejai? O paskui pasakoji, kad ir restorane dirbai ilgiausiai, ir mokslus baigei, ir dabar pagal nauja specialybe jau kiek metu dirbi? Tai tavo vaikai praktiskai pilnameciai ane?

Kai svaigsti, bent uzsirasyk, nes melo kojos trumpos, ypac kai tiek daug cia esi prisiatviravus.
Valinskas man visai negrazus.
Mes ne apie tai kalbejom visai

Cia forumas ir bendraujam, as sneku apie mane nekalbinkit manes tai ir nebus nuobodziu paklodziu apie mano gyvenima, mano issilavinima, santykius , apsirengima ir t.t. nejau jum tikrai tai idomu?

tai siulymas, ne vadovavimas, kaip tau nuolat vaidenasi, jei jusm idomu klauskit ir toliau pasakosiu, kokias tympas siandiena pasivilkusi

apie save niekad neiko nesu melavusi.
Taip juk visada taip sakiau nepilnai 10m gal kokius 8, tingiu tiksliai menesiais skaicuoti. Vaikai tikrai nepilnameciai, dirbau restorane tik 1 m po ju gimimo ir tai nepilnai, ilgai dirbau restoranuose iki ju gimimo,
Pagal sia specialybe dirbu 3+ metai.
Aiskiau?
Kas dar domina is mano gyvenimo?
Jus kai konspektuojates siek tiek atidziau konspektuokites

10 archyvuotoju ir nesugebat susidet visos info tvarkingai
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 05 05, 18:19)
KUr as tai aprasiau?
Tik kad didumoje pacios zodyne dominuoja rusicizmas, kai airisko, anglisko slengos beveik nera. Keista ir tai, realiai tarmisku zemaiciam budingu zodziu, issireiskimu irgi NERA.
Net as, turinti slavu kraujo, kuriai rusu kalba nesvetima, neretai as ja galvoju, rasydama lietuviu forume rusicizmo tokio kiekio, kaip tamsta - lietuve-zemaite, nevartoju.
as gi ir nesakiau kad parasei, perklausiau ka rasei, nes nelabai supratau minties, kai nesuprantu klausiu, neprisifanatzuoju, kaip jus.
Zinai, kad zemaiciu buna labi labai ivairiu tarmiu? tu aisku turi vyra zemaiti, tai viska zinai

As gi sakau, sneku kaip musu mieste snekejo.
Nu matai, tik nelabai zinau, ka tai turetu reiskti vel, ka nori pasakyti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 18:12)
Atskira kalba

aga, o ovuliuoti kas mėnesį yranesveika
tau ziuriu tas baisiai istrigo

zinok kaip tau, tavo samones lygyje, tai labai net sveika