Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 18:22)
1. Jie- bepročiai.

2. dėl biologinio ginklo - nustok svaigintis sąmokslų teorijomis: neginčijamai yra paneigta dirbtinė viruso kilmė.

1. Tai irgi variantas. Bet dar baisesnis, todel norisi ji atmesti. Europos lyderiai taip pat beprociai. Kad rytu Europoje nebuvo tiek seneliu visuomeniniame gyvenimee, kad sukelti masines mirtis - cia jau ne lyderiu proto paskeme...

2. Kazkaip niekas cia nepaneigta. Ka reiskia dirbtine kilme? Zmonija dar nera tiekk protinga kad sukurtu virusa is breziniu. Tai cia aisku.

Bet ta Kinijos laboratorija tyrinejo gyvunu virusus ir galimai dare genetinius eksperimentus. Todel tycia ar netycia - niekas nezino. Juolab kinai sako, kad amerikieciai sugeba tokius dalykus patys ir jie galejo ta paskleisti... Bet nesupratai minties.

3. Sis virusas su kol kas labai menku mirtingumu, galejo buti panaudotas kaip pretekstas ivesti apsauga nuo kitu gresmiu, kurios gal dar garsiai neivardintos.

Na aisku beprotyste ir avantiurizmas irgi tinkamas paaiskinimas
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 06, 16:15)

Nesuprantu aš nei kokiu elgesio standartu, nei kieno minties stereotipu Cambala seka...

Gal pas tas, kurios ja kaltina konformizmu, toks cambalos elgesys yra standartas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 06, 16:40)
Jei gyvenate kur mieste - tai nepavydziu.
Urban lifestyle has no future...
Papildyta:
https://www.15min.lt...ele-637-1314056

Visuotinio sekimo ideja jau stumiama oficialiai. Nesenai postinau apie planus UK. Tai jau pasauliniu lygiu eina... Jus manot taii del viruso? Juokingi... Ka ten galima atsekti dideliame mieste.... Nieko... Cia bus sekam kazkas kito... Gal teorizmo pavojus labai isaugo, gal dar kazkas...
SSSR prisiminsim kaip laisves sali. Na aisku, KGBistai neturejo vargsai technologiju...

Tai Kinijoj kazkas panasaus yra. Eina jie nx...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 17:45)
Tai jau tikrai mirksiukas.gif . Verslas keikiasi, kad paskuui jiems tas skolas reiks dengti, bnkrotinimas ir po karantino vyks, gudresni slėps mokesčius kad nebankrutuotų.
Sienas su Latvija atidarys, prie jūros bus galima be maskių pabūt. Mūsų pajūrys tai izdevalkė bus, gražiai įdegs žmonės. Kažin nudistų pliaže irgi kaukės privalomos bus bigsmile.gif

Jei nuogas, tai nuogas, kokios dar kaukes biggrin.gif

Bet gal nudistu padauges, pasinaudos kai kurie galimybe buti neatpazinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 18:42)
biggrin.gif  lyg nėra, norint, galimybių susekti.

Dabar nera. Jei zmogus nesinesios mobiliako ar juos kaitalios protingai tai nera.
Sekimuii butina, kad butu iteisinta istatymu prievole ir atsakomybe.

Va Putinas tai su entuziasmu griebesi igyveendinti si projekta.

Chipai... na kol kas nera tokiu kurie galetu patys veikti kaip fantastiniuose filmuose...
Yra RFID chipai kaip i shunis implanuoja, tik didesnio veeikimo nuotolio.
Toki chipa galima bus lengvai susieti su mobiliaku. Ir tada jau nepasiskolinnsi kito mobiliako. Be to visuomeninese vietose bus pilna skaitytuvu kurie perduos duomenis kam reikia.
Veidu atpazinimas - papildoma priemone, Rusijoje placiai idiegta, beet ji geerai veikia ir UK, mateet kaip ten snipus greitai suseke...

Tai ne fantastika... Dirbu tokioje sirtyje, aisku, ne vyriausybiniam ar kariniam lygyje, bet technologines priemones jau ispudingos
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 06, 15:10)
Bet man atrodo, kad ir pati Cambala ten kitaip elgiasi. Nu tikrai neateina ten tam, kad pasakyti kokia viena ar kita narė yra idiotė. O kitose temose būna ir taip...

Taip, pritariu. Jei cambala ko nemegsta nemegsta is sirdies. Jei zmogus nepripazista klydes, meluoja, issisukineja, o cambala isitikinusi, kad amoralus elgesys akivaizdus, tuomet jau jokie tabu neveikia. Del to perzengia ribas. Na o cambala ir Monteverte, tai itariu, viena be kitos negali. Viena kitai tiek prirasiusios negatyvo, o dar abi nelinkusios atlesiti, vardan ramybes nusileisti, pratyleti, tai rietenos tesis kol viena is ju nepasitrauks is SM.

Bet tikrai nedrisciau uz visas rietenas pernesti atsakomybe tik cambalai.
Atsakyti
man tai nei šilta nei šalta dėl tos buvimo vietos nustatymo programėlės. Man absoliučiai netrukdo jos buvimas, man visai nerūpi, jeigu kažkam rūpi, kur galėčiau lankytis. Ji ES veiktų labai griežtomis sąlygomis.

Jei ji būtų veikusi anksčiau, būtume apsiėję be karantino.

Atsakyti

QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 18:42)
biggrin.gif  lyg nėra, norint, galimybių susekti.

Šiaip man labai patinka sci-fi, todėl mielai pasiklausysiu Tavo samprotavimų, kaip pasaulinio lygio slaptas susitarimas šiais laikais vyksta  biggrin.gif

Man tai patinka sąmokslo teorijos biggrin.gif . Linksma paskaityti. Kolegą tokį turiu, lužtam kartais, kiek jis sąmokslo teorijų prisiskaitęs biggrin.gif . Ir rimtu veidu iškina, kad yotubėj taip rodė biggrin.gif . O valdžia tai jo, meluoja, negalima ja tikėti biggrin.gif . Kažkas sako, ir kas jam tą yotubę parodė, buvo žmogus kaip žmogus, o dabar pilnas sąmokslo teorijų. Ir visad sako, kad kažkam naudinga meluoti. O kas tas kažkas? Nugis klanazzzz, tikriausiai. Kažkada sakė, masonai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 05 06, 18:41)
Mane stebina ka Cambala rase pries kelis metus ir dabar. Nezinau kodel, bet dabar neimanoma paziureti jos senesniu zinuciu (gal uzsislaptIno?). anksciau atrodo buvo visiskai kitas zmogus. Na kadangi ji ne paauglys, tokie virazai sveikiems zmonems retai pasitaiko.
"Konformizmas psichologijoje
Herbertas Kelmanas išskiria tris prisitaikėliškumo tipus:
susitaikymas – demonstruojamas tik viešai, o privačiai išlaikant savo nuomonę;..."
"Konformizmas – tai prisiderinimas, susitaikėliškumas, požiūrių ir elgesio vienodumo siekimas, pasyvus prisiderinimas prie vyraujančios nuomonės. Konformizmo esmė – žmogaus elgsenos arba įsitikinimų pakeitimas, siekiant prisiderinti prie daugumos."
"Grupėje galiojančią normą konformistas pripažįsta tik formaliai, nes turiniu ji neatitinka jo įsitikinimų."
"Šiuolaikiniame  moksle yra apibrėžiama žmogaus savybė, skatinanti pasiduoti svetimai nuomonei, elgesio būdui ar pasaulėžiūrai. Tokio žmogaus gyvenimo filosofija ir tikslas – prisitaikyti prie aplinkos, aplinkinių, jokiu būdu neišsiskirti iš minios. Todėl jis atidžiai seka daugumos nuomonę ir skuba jai pritarti."
"Tik brandžiam žmogui būdinga nepriklausomą laikyseną ir nuomonę svarbiais gyvenimo klausimais gražiai derinti su saikingu konformizmu laikantis kultūringo elgesio normų bei nereikšmingose smulkmenose."
"Savanoriškas prisitaikymas prie skirtingų įsitikinimų, ideologijų, kultūrų, individo prisitaikymas prie grupės ar mažumos prie daugumos."

OK. Dabar savo zodziais, ir kieno gi cambala yra itakojama ir vardan ko is cia esanciu koreaguoja savo paziuras?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 06, 17:19)
Svedijoje nera jokio karantino, tai nera ko ir laukti.
O rekomendaciju tai galii buti visada, tam nereikia karantino.
Taip pat gali buti ribojimu be karantino, sakysim Svedijoje restoranuose uzdrausta lyg aptarnaut prie baro, pora restoranu uzdaryti nesenai del reikalavimo nesilaikymo. Bet tai - visai kas kita nei policiniu rezimu "karantinai".

Tai tau Nakvisa ir sako, kad del vidinio drausmingumo. Kadangi Norvegijoj zmones turbut protingesni, jiems nereik gelezines rankos is virsaus, kad laikytusi rekomendaciju, (o ir sveikatos sistema matyt geresne,), o pas mus padeje ne tik ant rekomendaciju, bet ir ant isakymu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 18:53)
man tai nei šilta nei šalta dėl tos buvimo vietos nustatymo programėlės. Man absoliučiai netrukdo jos buvimas, man visai nerūpi, jeigu kažkam rūpi, kur galėčiau lankytis. Ji ES veiktų labai griežtomis sąlygomis.

Jei ji būtų veikusi anksčiau, būtume apsiėję be karantino.

Mane irgi gali sekti, neturiu ko slėpti, svarbu galėčiau kur noriu keliauti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 18:57)
Tai tau Nakvisa ir sako, kad del vidinio drausmingumo. Kadangi Norvegijoj zmones turbut protingesni, jiems nereik gelezines rankos is virsaus, kad laikytusi rekomendaciju, (o ir sveikatos sistema matyt geresne,), o pas mus padeje ne tik ant rekomendaciju, bet ir ant isakymu.

Latvijoj nei spa, nei kavinės, nei grožio salonai nebuvo uždaryti. O užsikrėtimų ir mirčių mažiau. Kaip paaiškinsi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 18:57)

Nu ką tu dar jam įrodinėji?
Karantinas =/= tik griežtas lockdown’as. Na bet jis geriau žino. Va, UK pirmadienį skelbia režimo švelninimą, tik kažkaip pamiršo ar nutylėjo, kad pereina į 2 fazę, kas LT jau buvo padaryta seniau.
Bet ten UK, ir virusas = biologinis ginklas, ryškiai iš Uhano Geitsas išnešė. Ar Geitso dar nebuvo paminėta?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 06, 18:52)
Taip, pritariu. Jei cambala ko nemegsta nemegsta is sirdies. Jei zmogus nepripazista klydes, meluoja, issisukineja, o cambala isitikinusi, kad amoralus elgesys akivaizdus, tuomet jau jokie tabu neveikia. Del to perzengia ribas. Na o cambala ir Monteverte, tai itariu, viena be kitos negali. Viena kitai tiek prirasiusios negatyvo, o dar abi nelinkusios atlesiti, vardan ramybes nusileisti, pratyleti, tai rietenos tesis kol viena is ju nepasitrauks is SM.

Bet tikrai nedrisciau uz visas rietenas pernesti atsakomybe tik cambalai.

Cambala pesiojasi daug ir negraziai, bet is emocijos ir neskaudziai. Monteverte labai kryptingai ir nesvariai raso.
Jei cambala issilieja ir pamirsta, net jei issilieja del kazkokiu blogu dalyku savo realiam gyvenime, tai Montevertes toks elgesys yra jos natura, nes net nesipesant labai daznai jos postuose islenda bausti/kersyti/.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 19:01)
Mane irgi gali sekti, neturiu ko slėpti, svarbu galėčiau kur noriu keliauti.
Papildyta:

Latvijoj nei spa, nei kavinės, nei grožio salonai nebuvo uždaryti. O užsikrėtimų ir mirčių mažiau. Kaip paaiškinsi?

Tai mes ne Latvija gi?
As irgi neturiu ka slept, bet pats sekimo faktas man nepatinka ir nesutinku.
Cia kaip duot skaityt dienorasti MB. Neturi ka slept svarbaus, bet asmeniska gi.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 05 06, 16:00)
jeigu jau už teisibę, tai, kiek pastebėjau, pati esi virtuozė vietoj argumentų naudoti asmeniškumus. Dabar jūs daugmaž tame pačiame lygyje tuo smaginatės, bet pradėjai kraupinti šiuo metodu pirmoji Tu.

gal galima kažkokius raštiškus įrodymus? smile.gif
Atsakyti