QUOTE(Maja Di @ 2020 05 06, 21:25)
Sakiau nekomentuosiu. Bet kas jau kas bet cambala tikrai nieko nepamiršta, konspektuoja ir dadeda pagal savo fantazijas. Ir nduokdie tavo nuomonė nesuaps su jos, valkios ir valkios tą patį vis pagražindama. Kažkaip kopl jos nebuvo tai ir paplepėjimų tema buvo normali, pasišpilkuodavom ir tiek, montevertė tik trupinėliai, ji erzinas daugiau
. Vien siuntinėjimai ką reiškia, jau nekalbant nemėgstamų narių išvaizdos ir jų vyrų aptarinėjimo. Lutukė tai labai prorusiškų portalų prisiskaičius, galima jos neskaityti, nemėgti, bet ji nepiktybinė. Cambalą tai bijočiau gatvėj sutikti, ypač jei raudonai apsirengus būčiau

Na va matai, skirtingai matom kaip. Man tai cambala tokia nebaisi atrodo. Tik aisku nesakau, kad ji ten teigiama labai, matau, kad pastoviai raso vis ta pati, siuntinejasi ir i visas reaguoja piktai, kas jai pries (tave, pastininke, Idomucia, ir tt)
Bet man jos "blogis" atrodo pavirsinis toks.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 06, 22:14)
Plitimas būtų sustabdytas. Kai nėra virusui prieinamas nešiotojas, jis neplinta.
Visomis žinomomis žmonijai pandemijų metu būdavo įvedama izoliacija.
Rizikuoti ar susidarys imunitetas, ar ne - neturiu jokio noro. Turiu pažįstamu kurie sirgo. Ačiū, pakentėsiu.
Visomis žinomomis žmonijai pandemijų metu būdavo įvedama izoliacija.
Rizikuoti ar susidarys imunitetas, ar ne - neturiu jokio noro. Turiu pažįstamu kurie sirgo. Ačiū, pakentėsiu.
Man labai idiotiskai skamba tie visi davai uzsikreskim, davai persirkim, kaip kokiais vejaraupiais.
Visai nenoriu rizikuot, but koks bandomasis triusis ir kaukt, sunkiai ar ne sirgsiu, bus pasekmes ar ne.
Gi net jauni, net sportininkai suserga ir su pasekmem lieka.
O tie maikiu plesytojai tai gali eit pasavanoriaut, kad ir be apsaugos, tai tikrai greit persirgs.