Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2020 06 22, 16:12)
Negaliu, nes opnentas, tiesiogiai tai sieja.

Galetumet pacituoti skainius, kuriuose tai kazkaip siejama? iskyrus paminejimo laikotarpio, metu ir pan? kas sake, man kepti grybukai buvo skanus iskirtinai tik tarybiniu laiku, del to rezimo, pasikeite rezimas, man jie nebeskanus. Ar jus tikrai nejauciat, kaip nusisnekat ir kuo toliau tuo labiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 22, 16:13)
kuriais čia metais? jau kalbėjome apie tai, kad deretų metus nurodyti, nes pas visus tada viskas skirtingai gaunasi

Puikiausiai tiks Mylimukes iterptas filmukas. Ten ir metai nurodyti, ir lentynu turinys matosi, net kainos. Pamaciau ir prakeikta kombizyra lentynose, ta smirdanti bruda, apie kuri anksciau rasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 birželio 2020 - 15:16
QUOTE(mementoo @ 2020 06 22, 12:54)
Valdininkai buvo dievai. Rūbininkai teatre dievai. Durininkai restorane dievai. Leisdavo sau labai daug. O ypač prieš suvargusį inteligentą, kuris iš po skverno negalėjo paduoti dešros.

dabar tas pats, tik kiti žaidėjai. O valdininkai ir toliau dievia. Nu vat paimkit jūs Gražulį. Kaip sekasi imti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 22, 16:15)
dabar tas pats, tik kiti žaidėjai. O valdininkai ir toliau dievia. Nu vat paimkit jūs Gražulį. Kaip sekasi imti? bigsmile.gif

Na Grazuslis toks pat marginalas, kaip ir tie, kurie renka politikus pagal grozi, ar dar bala ka...

Juk ne jis pats ateina i valdzia, ji isrenka, jo remejai ir reinkejai. Pire ko cia valdzia, kokie zmones, tokia ir valdzia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 22, 16:15)

oi nereikai taip toli eiti, uztenka i savivaldybe nueiti. Pamenu atejau su nesenai gimusiu sunum, kad isimti gimimo liudyjima dar buvo 10 min iki pietu pertraukos, ateini ten su naujagymiu, kol is tu namu issiruosi, man ir atvaziuoti reikedavo 20 km kazkur, o ponicka sako man pietu pertrauka ateikit po 1 val, sakau man laukti dabar, palaukit, su kudykiu doh.gif o truko paskui ji kokias 5 min , kad man ji isspausdintu.... cia viena labai menka smulkmena...tai tikrai ne toks mazai reikalinags dalykas, kai patekimas i restorana, nors pas musu mieste tai be problemu ten patekdavoml tetis kartais visus nusivesdavo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 22, 15:48)
Oi, juos myriop?

oi, o karvių tai negaila, tik žirgų?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 06 22, 16:18)
Pire ko cia valdzia, kokie zmones, tokia ir valdzia.

jus tai pasaket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 06 22, 16:18)
Na Grazuslis toks pat marginalas, kaip ir tie, kurie renka politikus pagal grozi, ar dar bala ka...

Juk ne jis pats ateina i valdzia, ji isrenka, jo remejai ir reinkejai. Pire ko cia valdzia, kokie zmones, tokia ir valdzia.

kad renka ar nerenka ne prie ko, jo teisės esmė. Turėtų būti aiškus ir lengvas įstatymas nuimti tokį greitai ir lengvai. Bet ar yra?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 06 22, 16:15)
Puikiausiai tiks Mylimukes iterptas filmukas. Ten ir metai nurodyti, ir lentynu turinys matosi, net kainos. Pamaciau ir prakeikta kombizyra lentynose, ta smirdanti bruda, apie kuri anksciau rasiau  mirksiukas.gif

Priminei. Dar dabar tą smarvę pamenu.
Aš prisimenu dar kai pradėjau Atgimimo pradžioje nešioti dvi kasytes, kuriose įpindavau trispalvę. Klyfa, pakvietusi atsakinėti prie lentos, leisdavo sau replikuoti “buržujaus palikuonė” ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 22, 16:19)
oi nereikai taip toli eiti, uztenka i savivaldybe nueiti. Pamenu atejau su nesenai gimusiu sunum, kad isimti gimimo liudyjima dar buvo 10 min iki pietu pertraukos, ateini ten su naujagymiu, kol is tu namu issiruosi, man ir atvaziuoti reikedavo 20 km kazkur, o ponicka sako man pietu pertrauka ateikit po 1 val, sakau man laukti dabar, palaukit, su kudykiu doh.gif o truko paskui ji kokias 5 min , kad man ji isspausdintu.... cia viena labai menka smulkmena...tai tikrai ne toks mazai reikalinags dalykas, kai patekimas i restorana, nors pas musu mieste tai be problemu ten patekdavoml tetis kartais visus nusivesdavo.

žalinga yra mokėti algą ne už rezultatus, o už atsėdėtą laiką.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 22, 16:31)
žalinga yra mokėti algą ne už rezultatus, o už atsėdėtą laiką.

Na taip, bet kai kuriuose kontorose, nelabai iseitu uz ta rezultata. Uztektu elementaraus zmoniskumo ir supratimo, ka turetu ugdyti tevai, visuomene, bendruomene, bet kaip Moonte sake, tokie zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 22, 15:21)
oi, o karvių tai negaila, tik žirgų?

Mysu kulturoje nepriimta valgyt arkliu, mazvaike.
O tu varyk pas japonus ir ten jiems isteriskai mosikuok savo jorku, nes jie suniena valgo.
Atsakyti