QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 22, 21:41)
Bet kaip aiškiai kartais matosi, kai Idomucia susinervuoja, kaip boba kokia
nu va ir vel lenda tas tavo moteru patriarchalinis zeminimas, tai jau susinervinti tik moterys gali ir siaip jos tau net ne moterys o bobos ?
Ko tada stebites, kai vyrai ta pati jums sako?
Gal tau nuajiena, bet ir vyrai zinok moka susinervinti ir susinervina.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 22, 21:28)
Eik tu, urodas. Sieną į galvą padaužyti. Su padugnėmis jų kalba šnekama. Py.zdanutas šlucha vaidina čia asilą ant taburetės. Vun na.chui, gaidy, tau ne vieną kartą sakyta.
cia va tokie zmones prie musu elitas, kaip suprantu, darbdave, ir prie valdziso gi ji kazkur....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 06 22, 21:33)
Nejaugi, net dvi valandas. Siaubas. Itariu dar TV namuose ziuri, ir prie savo kompu sedi...
Viska susumavote...
OK, jei as melage, tai melage, gipsas.
Na nemelage, prasau pacituoti, kaip baisiai mane tevai traumavo. Nuo kada ir kokiomis dozemis, per prievarta man burko informacija. Juk jus nemelage, pirmyn, cituokite
nejau dar kazkieno vaikai Tv ziuri?
kodel per prievarta, ji nerase, kad per prievarta, o jus gi pati raset, kad pamazu pasakojo , ka jus gimine patyre, visus tremimo baisumus, kaip ten kazkoks dedis jusu duonytes prase ir neturejo ir t.t. ar jau dabar nebepasakojo jums?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 06 22, 21:38)
gali būti ir mama norėjo, nes ji pati baigusi muzikos mokykla. bet, as ir pati norejau, aisku ne be mamos pagalbos. Aš tai atsimenu kaip mano klasioke norėjo i gimnastikos bureli. bet jos nepriėmė. Tai vėliau pradėjo lankyti baseiną. Dar atsimenu, i mūsų mokykla dažnai ateidavo treneriai ir stebėdavo vaikus per fizinio lavinimo pamoka.
Pas mus nebudavo rimto gimnastikos burelio, nei baseino bureliu, bet tai ir dabar nera baseino, nes mazas miestas. Zada dabar lyg pastatyti, siaip buvo viena pastate jau palei pacia visa perestroika, bet viskam zllugus, tai nei vandens i ji nespejo prileisti, tai paskui devetais rubais jame pradejo prekiauti

...
o siaip jo i kitus tai tikria labiau kviesdavosi vadovai, nei ten kokios eiles budavo
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 22, 21:42)
Oj, žiūrėkit. Jautrios dūšios zuikelis savitvardą prarado. Seilėmis monitoriaus neaptaškyk, besiputodamas.
Nėra kaip įkasti? Eik pačiulpk, gal atsidėkos.
sita zinute kulturinga Idomucius vadiansi savitvarda prarado?

o tavo visa ta keiksmu lavina, mazai ciulpei siandien, burna negali laisva buti, nes putos drabstosi?