QUOTE(uarda @ 2020 06 22, 21:46)
taip, sėdi. Tai ir susumuokit, jus čia siūlėt skaityti el. knygas. jums aktualu.
Pati rašete, dozavo informacija, vaikystėje ieskojote deficitiniu knygu, taip ir neatrasete, iš kur apie tokias suzinojote.
Man neaktualu. Suauge zmones atsakingi uz save ir savo vaikus. Mano vaikai uzauge, jie rupinasi savo vaikais.
Jums, siuolakines kartos atstoves populiariai, ant pirstu paaiskino, kad elektronines knygos nera kenksmingos.
Kita vertus, norint skaityti galima rasti alternatyva, tarkim, sakityti elektronine knyga, nei vakara praleisti prie TV ekrano, ar PC zaisti zaidimus.
Ponia, ka rasiau as puikiai pamenu, kaip ir pamenu, tamstos teiginius, kad mano tevai, informacija apie zuvusius giminaicius, man mazametei brukdami traumavo. Kaip ir tamstos teigini neatatinkanti tikroves, kad Solzenycina skaiciau budama 6-8 metu. As irgi pamenu. BEt gi jus nemelage. O ir dabar, juk tamsta nesivarginate ieskoti mano postu citatos

, kai is amens reikalaujat, melage vadinat. Paradoksas.
Apie gyvenima, suzinojau is tevu, maciau kas vyskta aplinkui. Jie skaite valdzios uzdraustas knygas. Namuose rinkosi intelektualai, diskutavo, dalinosi savo mintimis. Manes niekas negrudo uzpeckyn, as visame tame dalyvavau. Pradzioje pasyviai, veliau pradejau aktyviau reiksti savo nuomone. Kalbant su tevais, visada buvau skatinama isreiskti savo pastebejimus apie perskaityta kurini, matyta spektakli ir t.t. ir t.t. Toki pat auklejimo metoda as peremiau is tevu, siuo metu matau, kad ji taiko ir kiti mano seimos nariai.