Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 22, 22:00)
Idomiausia dalis yra kai ji bando kazkokia "vazhna veikeja" vaidinti. Tada kraupu skaityti, nes nesueina galai. O kai keikiasi ir shika ant kitu tai cia viskas atitinka vidu ir nestebina.

Turiu Dievo dovana prie manes zmones elgiasi naturaliai, parodo visa vidu. Tai gerai...

As tokiu esu gyvai sutikusi, nu eilines turgines ir tiek, va nuo tokiu darbdaviu ir valdziazmogiu ir bega zmones... geda ir skaityt ir klausyti tokiu paskui...
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 06 22, 21:57)
Mes ir patys lb retai įsijungiam smile.gif

Mes nei televizijos neturim, tv islike toks didelis, jau senokas, bet kartais kaip monitorius su xboxu pazaisti ar koki kina paziureti, likes .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 22, 22:00)
Idomiausia dalis yra kai ji bando kazkokia "vazhna veikeja" vaidinti. Tada kraupu skaityti, nes nesueina galai. O kai keikiasi ir shika ant kitu tai cia viskas atitinka vidu ir nestebina.

Turiu Dievo dovana prie manes zmones elgiasi naturaliai, parodo visa vidu. Tai gerai...

Nesvaik, šaudai tuščiais. Sėdi savo supuvusiame SSRS nostalginiame pasaulėlyje ir svajoji apie dangiškus migdolus.
Tik vat nėra, nesigauna. Bandai kaip bedantis šuo kąsti, tik irgi nesigauna. Po to daraisi mistines išvadas ir vaidini “vazhna veikeja”.
Nejuokink voverių su savo išvadomis. Nes kliedesiams diagnozės yra, gal pasikalbėk su profesionalais? Girdėjau yra neblogų.
Nebeįdomus tu, visai. Pažaidžiau ir pamiršiu kaip prilipusią keamtoškė prie bato pado. Iki kada nuobodu vėl pasidarys. Savo pakalikei irgi gali perduoti, kad nevargtų. Neįdomi ji jau seniai.
Cheers and ban, again.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 22 birželio 2020 - 21:08
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 22, 21:19)
Rusijoje gyvenai? Lietuvoje taip nebuvo. Pasakoji kazkokius vejus, nieko nereikejo lankyti po pamoku... I chora kartais varrydavo per prievarta dainuot, tai as sudainavau gaidzio balsu por kartu ir daugiau neliepe

biggrin.gif biggrin.gif nerealus tu
aš irgi visko pridirbus esu irgi smagi buvau biggrin.gif
o pas cambse visada gi viskas ne taip, kaip pas baltus žmones. Jos diedas ruskis, tai gal čia jo patirtimis dalinasi, kokios gi ten pas ją vienutėje vienkiemy?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 22, 21:56)
nu va ir vel lenda tas tavo moteru patriarchalinis zeminimas, tai jau susinervinti tik moterys gali ir siaip jos tau net ne moterys o bobos ?

Ko tada stebites, kai vyrai ta pati jums sako?

Gal tau nuajiena, bet ir vyrai zinok moka susinervinti ir susinervina.

Žiūriu, tau labai aktualus patriarchalizmo klausimas paskutiniu metu. Bene vyras vėl namie "bušavoja", tai čia nuoskaudas lieji?

Boba yra ne moteris, o diagnozė. Kaip ir diedas. O Idomuciai čia dar ir komplimentas.
Manęs tai niekas taip nevadina, bet jei tave vadina, tai gal yra dėl ko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 06 22, 21:46)
taip, sėdi. Tai ir susumuokit, jus čia siūlėt skaityti el. knygas. jums aktualu.
Pati rašete, dozavo informacija, vaikystėje ieskojote  deficitiniu knygu, taip ir neatrasete, iš kur apie tokias suzinojote.

Man neaktualu. Suauge zmones atsakingi uz save ir savo vaikus. Mano vaikai uzauge, jie rupinasi savo vaikais.

Jums, siuolakines kartos atstoves populiariai, ant pirstu paaiskino, kad elektronines knygos nera kenksmingos.

Kita vertus, norint skaityti galima rasti alternatyva, tarkim, sakityti elektronine knyga, nei vakara praleisti prie TV ekrano, ar PC zaisti zaidimus.

Ponia, ka rasiau as puikiai pamenu, kaip ir pamenu, tamstos teiginius, kad mano tevai, informacija apie zuvusius giminaicius, man mazametei brukdami traumavo. Kaip ir tamstos teigini neatatinkanti tikroves, kad Solzenycina skaiciau budama 6-8 metu. As irgi pamenu. BEt gi jus nemelage. O ir dabar, juk tamsta nesivarginate ieskoti mano postu citatos mirksiukas.gif , kai is amens reikalaujat, melage vadinat. Paradoksas.

Apie gyvenima, suzinojau is tevu, maciau kas vyskta aplinkui. Jie skaite valdzios uzdraustas knygas. Namuose rinkosi intelektualai, diskutavo, dalinosi savo mintimis. Manes niekas negrudo uzpeckyn, as visame tame dalyvavau. Pradzioje pasyviai, veliau pradejau aktyviau reiksti savo nuomone. Kalbant su tevais, visada buvau skatinama isreiskti savo pastebejimus apie perskaityta kurini, matyta spektakli ir t.t. ir t.t. Toki pat auklejimo metoda as peremiau is tevu, siuo metu matau, kad ji taiko ir kiti mano seimos nariai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 22, 22:04)
As tokiu esu gyvai sutikusi, nu eilines turgines ir tiek, va nuo tokiu darbdaviu ir valdziazmogiu ir bega zmones... geda ir skaityt ir klausyti tokiu paskui...
.

Labai keista. Juk tu irgi linkusi žmones nx siuntinėti, debilais, durom vadinti. Pačiai savęs, turginės, negėda ir nešlykštu būna? bigsmile.gif O į Airiją turbūt irgi nuo savęs bėgai,? Tik kad va nuo savęs nepabėgsti biggrin.gif
Atsakyti

man niekas nenustatinejo. Na aisku, jeigu tu gabumų neturejai, tai tavęs nepriimtu nei i gimnastika, nei muzikos mokykla...
Ane? Pabandyk i Ciurlionio mokykla be muzikinių gebėjimų patikrinimo patekti... už pinigus smile.gif(na nebent kysi moki duot) ar i kokią rimtą futbolo, krepšinio mokykla.

Ciurlionio menu mokykla siaip nera burelis. Cituojate Cambala kur ji apie burelius kalbejo siaip. :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 06 23, 00:24)
Ponia, ka rasiau as puikiai pamenu, kaip ir pamenu, tamstos teiginius, kad mano tevai, informacija apie zuvusius giminaicius, man mazametei brukdami traumavo. Kaip ir tamstos teigini neatatinkanti tikroves, kad Solzenycina skaiciau budama 6-8 metu. As irgi pamenu. BEt gi jus nemelage. O ir dabar, juk tamsta nesivarginate ieskoti mano postu citatos  mirksiukas.gif , kai is amens reikalaujat, melage vadinat. Paradoksas.

Apie gyvenima, suzinojau is tevu, maciau kas vyskta aplinkui. Jie skaite valdzios uzdraustas knygas. Namuose rinkosi intelektualai, diskutavo, dalinosi savo mintimis. Manes niekas negrudo uzpeckyn, as visame tame dalyvavau. Pradzioje pasyviai, veliau pradejau aktyviau reiksti savo nuomone. Kalbant su tevais, visada buvau skatinama isreiskti savo pastebejimus apie perskaityta kurini, matyta spektakli ir t.t. ir t.t. Toki pat auklejimo metoda as peremiau is tevu, siuo metu matau, kad ji taiko ir kiti mano seimos nariai.

Aš nežinau, bet kaip pasakojo tėvukas kai bendraudavo draudžaimaom temom, mūsų tikrai kambary nebūdavo, maža ką vaikas nuėjęs kur mokykloj ar daržely ne tam kam galima papasakos ką tėvai kalba, mažai galėjo nepasirodyti. Bet gal jūs vaikas būdama vaikystės neturėjot, tokia brandi buvot, kad žinojot jog vaikiškai išsižioti negalima. Mano tėvukas klausydavo Amerikos balsą, bet aš tikrai tame nedalyvavau. Su lėlėm žaidžiau.
Atsakyti

Na, matot, būrelis 2val./savaitė. O knygoms vaikai skiria 

Elektronines knygos skaitomos naudojantis skaitykle. Ir akims nekenkia. Jus gal nueikite bent parduotuveje paziurekite kaip tai atrodo. :)

Atsakyti
sintetikos ir šiuolaikinio pasaulio "gėrio", t.y. pertekliaus mėgėjams rolleyes.gif
https://www.gismeteo...ersti-plastiku/
bet vargu ar susimąstysite...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 23, 08:50)
sintetikos ir šiuolaikinio pasaulio "gėrio", t.y. pertekliaus mėgėjams rolleyes.gif
https://www.gismeteo...ersti-plastiku/
bet vargu ar susimąstysite...

Lai politikai mąsto ir mažiau namordnikų ir kito plastiko iš Kinijos perka. Aš pvz, visad minimaliai plastiko naudoju ir viską seniausiai rūšiuoju, neturiu dėl ko mąstytis...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 23, 08:41)
Aš nežinau, bet kaip pasakojo tėvukas kai bendraudavo draudžaimaom temom, mūsų tikrai kambary nebūdavo, maža ką vaikas nuėjęs kur mokykloj ar daržely ne tam kam galima papasakos ką tėvai kalba, mažai galėjo nepasirodyti. Bet gal jūs vaikas būdama vaikystės neturėjot, tokia brandi buvot, kad žinojot jog vaikiškai išsižioti negalima. Mano tėvukas klausydavo Amerikos balsą, bet aš tikrai tame nedalyvavau. Su lėlėm žaidžiau.

Isties, jei as neturejau vaikystes, kaip tamstos nuostabioji, vadinasi neturejau vaikystes. Ups, pasirodo as tikrai jos neturejau, mat su lelem nezaidziau, mieliau su konstruktoriumi, masinelem, stereotipiskai nemergaitiskais zaidimais, o didziaja laiko kuria skiria dazniasiai vaikai zaidimui praleidau su piestukais, dazais, plastelinu ir t.t.... Aciu, kad paaiskinot, kokia as buvau nelaiminga.

Bet kaip is tokio ne traumuoto, mylimo vaiko, turinciam nuostabia vaikyste, isauga tokios kaip tamsta, kuri menkina kitu vaikystes, vien todel, kad ji buvo kitokia? Siaip, laimingiems, mokantiems myleti ir dziaugtis gyvenimu zmonems tai nebudinga.

Tai sakot cia cambala yra ziezula, bandanti kabinetis prie oponentu, lindi forume, kad kerstauti, stringanti su savo trigrasiu i kitu polemika, bil tik ikasti...
Atsakyti