Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 06 24, 12:37)
Nezinau kas kur pasiklydes, bet tu tai ryskiai.

bent patylėtum jau debilka, viena su butelka tokią Jonų naktį sėdėjusi, krikščione tu krikščione biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 12:43)
Net nezinau, kaip paziuresi Grybauskaite man kelia tik pasislykstejima. Man geda, kad as uz ja pirma kart balsavau, isdure mane juodai, nuo to laiko supratau, kad visi balsavimai tik teatras ir sakys ten viska, tik kad gauti balsa. Nauseda aisku kol kas nieko gero nenuveike, bet bent ir neprisiko, siai slaikais jau ir tai pliusas  biggrin.gif jei jau durniai tai geriau pasyvus, manau  biggrin.gif .

bet realiai daugiau nebuvo už ką, taip kad nesigėdyk ir aš balsavau. Nes balsuoti net ne už politikos žmogų, o kokį kolūkietį nu tai iš vis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 13:03)
Laukiu memento, asakos, moontes, pastininkes pasisakymu i ta tema, kazko tyli, patinka irgi tas smeliukas Lukiskese ? Tiek cia prirase ilijadu apie tremtis, kovas uz nepriklausomybe, sukilelius, partizanus, ju seimu nukentejima , tiek mankurtino cia visus, kas tik kazka kitaip masto, idomu, ka dabar pasakys... Tinkmas iprasminimas siu kovu, smelio deze?  bigsmile.gif Nu issivartykit dabar  biggrin.gif

apsimeta, kad vis dar girtos po Janyčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 24, 12:37)
bent patylėtum jau debilka, viena su butelka tokią Jonų naktį sėdėjusi, krikščione tu krikščione biggrin.gif
Papildyta:

bet realiai daugiau nebuvo už ką, taip kad nesigėdyk ir aš balsavau. Nes balsuoti net ne už politikos žmogų, o kokį kolūkietį nu tai iš vis unsure.gif
Papildyta:

Siandien tau sunkus pachmielas, kad visom butelkas kaisai biggrin.gif
Daug isgerei is nevilties?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 24, 13:48)
Siandien tau sunkus pachmielas, kad visom butelkas kaisai biggrin.gif
Daug isgerei is nevilties?

aha, vėl išsiurbiau tavo syvus su tais tavo nerealiais švenčių šventimais draugų kompanijose biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 24, 13:04)
aha, vėl išsiurbiau tavo syvus su tais tavo nerealiais švenčių šventimais draugų kompanijose biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai matosi, kad is nevilties prisirykai ir isterikuoji siandien. Te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 24, 10:07)
Moonte visai susivarė biggrin.gif .

Apie tai as jau rasiau siame forume. Tai niekada nebuvo paslaptis.

O susivaret tamstyte, parodete savo tikra esybe. Tamstos vartymasis atsakant i Asakos komentara, norint itikti ir pasirodyti neutralia, NEBEIZDEGS. Rubikona perzenget. Sveikinu istojus i pagerintuju kluba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 birželio 2020 - 13:46
QUOTE(Moonte @ 2020 06 24, 14:22)
istojus i pagerintuju kluba  4u.gif

Prie sovietu gal koki "liaudies priesu" sarasa redagavai, kad jau iprotis rusiuoti zmones nepraeina...?
Nors tai pasaulinis reiskinys.
Kai Brexit fanatikai sugalvojo, kad del vesu ju problemu kalta ES, tai prasidejo rusiavimai:

Remiantys Brexit PATRIOTAI ir
ISDAVIKAI tarnaujantys Briuseliui. Aisku apmokami...

Susiaurejus mastymui iki teletabisko - jau viskas pasidaro paprasta. nebus ES - Anglija suklestes... taps pasuline galybe...

Kaip viskas pazistama... Lietuva... Sovietai del visko kalti ... Isdavikai... Patriotai... Agentai apmokami...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 14:03)

Laukiu memento, asakos, moontes, pastininkes pasisakymu i ta tema, kazko tyli, patinka irgi tas smeliukas Lukiskese ? Tiek cia prirase ilijadu apie tremtis, kovas uz nepriklausomybe, sukilelius, partizanus, ju seimu nukentejima , tiek mankurtino cia visus, kas tik kazka kitaip masto, idomu, ka dabar pasakys... Tinkmas iprasminimas siu kovu, smelio deze?  bigsmile.gif Nu issivartykit dabar  biggrin.gif

smėlis yra smėlis, kaip žolė, basi žmonės kaip ir prie ten esančio fontano, dėžė kaip ir ledo čiuožykla žiemą. Tai tik pasisėdėjimo forma. Man patinka, kad aikštė veikia pagal paskirtį-žmonių susibūrimui. Įvairovė yra tinkamas įprasminimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 24, 14:47)
Prie sovietu gal koki "liaudies priesu" sarasa redagavai, kad jau iprotis rusiuoti zmones nepraeina...?
Nors tai pasaulinis reiskinys.
Kai Brexit fanatikai sugalvojo, kad del vesu ju problemu kalta ES, tai prasidejo rusiavimai:

Remiantys Brexit PATRIOTAI ir
ISDAVIKAI tarnaujantys  Briuseliui. Aisku apmokami...

Susiaurejus mastymui iki teletabisko - jau viskas pasidaro paprasta. nebus ES - Anglija suklestes... taps pasuline galybe...

Kaip viskas pazistama... Lietuva... Sovietai del visko kalti ... Isdavikai... Patriotai... Agentai apmokami...

Taip, taip, o ne kitaip...
Pasakei ir gipsas. Tugi esi viso sito specas mirksiukas.gif

Ir siaip, Idomucia, ar netu mielasis, skirstai nares i urapatriotes, ar dar ka nors sovietinio prilebudiji, jei priestarauja tavo teisingiausiom ir genialiausiom mintim? Cia gi ura patriotes s... raso.

Ar tau nemalonu, kad atsirado dar viena tavo sielos sese Maja Di? Bandanti issilaikyti ant dvieju tabureciu, didi dabar patriote, kuri mano, kad pasipriesinimas rezimui, nieko gero jai neduotu... Kad rezimas kaip ir geras buvo, nes jos nuostabi, nesugadinta vaikyste buvo.

Cia gi pastoviai neva ura aptriotes nepatenkintos, o ana protinga, moka kaip tu mastyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 birželio 2020 - 15:02
QUOTE(cambala @ 2020 06 24, 14:19)
Tai matosi, kad is nevilties prisirykai ir isterikuoji siandien. Te 4u.gif

tai tu taip darei per naujus metus, kai mane puldinėjai? vėl išsidavei biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 24, 13:37)
Papildyta:

Papildyta:

Jo keista, kai krikscionys svencia pagoniskas sventes, nelabai zino, ka kaip bet ale duokit mums duonos ir baliu ir laimingi biggrin.gif

Tai va butent, ji viena, kuri atrode dar kazkokia realesne pretendente i prezidentus, kiti ten buvo is vis kazkoks kosmosas, bet ta ka jis snekejo, kiek pamenu ir ka dare buvo visai skirtingi dalykai. Bet ziurek nuolat lietuviai balsuoja ne uz geriausia, bet maziausiai blogiausia varianta unsure.gif Kur visi tie talentingi, inteligentiski, apisviete, norintys realiai gero savai saliai????

Kazin ar apsimeta? biggrin.gif Sake Lt siandien laisva, tai bus kada issipagiriot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 06 24, 14:59)
smėlis yra smėlis, kaip žolė, basi žmonės kaip ir prie ten esančio fontano, dėžė kaip ir ledo čiuožykla žiemą. Tai tik pasisėdėjimo forma. Man patinka, kad aikštė veikia pagal paskirtį-žmonių susibūrimui. Įvairovė yra tinkamas įprasminimas.

Tu ant savo seneliu kapo irgi ateini taip bele kaip pasisedeti, su maudymke? bigsmile.gif
Si aiskte neturi paskirties tik bele kokiu susiburimu, alu pilstykit nemokamai irgi susiburs ir dar daugiau zmoniu mirksiukas.gif
nejau tikria kitos vietos nera ilniuje, butent sitaip erzinti, kirsinti zmones reikia? net tiem, kam atrodo, kad ci avsiaks ok, nejau negali atsizvelgti i kitu zmoniu nuomone, kodle ne katedros aiksteje pvz? ar kokioje kitoje?kodle nepadaryti, kad kuo daugiau zmoniu dziaugtusi, o ne kiltu kivircai? pykciai? kodel taip tauta nuolat kirsinama, kodel sitaip daroma?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 06 24, 14:22)
Apie tai as jau rasiau siame forume. Tai niekada nebuvo paslaptis.

O susivaret tamstyte, parodete savo tikra esybe. Tamstos vartymasis atsakant i Asakos komentara, norint itikti ir pasirodyti neutralia, NEBEIZDEGS. Rubikona perzenget. Sveikinu istojus i pagerintuju kluba  4u.gif

cia siu laiku zodzio laisve, na i kalejima neuzdarysim, iskyrus kai kuriuos ar baudas uzdesim, bet dauguma rasykit, ka norit, tik mes is jusu tyciosimes dergsimes, o jei busit zymus zmogus, tai susiksim karjera.
Jus taip isiavizdujat laisve, viena tiesa, viena nuomone?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 06 24, 15:29)
Kad rezimas kaip ir geras buvo, nes jos nuostabi, nesugadinta vaikyste buvo.

Bet kokia tu slyksti melage biggrin.gif
Zinai as tai dziaugisuois, kad mano tevai nebuvo jokie partiniai, nei svarbus zmones, dirbo paparstus darbus, nesieke didvyrisku aukstmu, bet uz tat man demesio skyre ir saziningumo ismokino i rbutent tokie zmone sir kure sali, state namus, moke vaikus, augino darzoves, dirbo parduotuvese. O ne kazkokios tautos sazines dviveidiskos...
Atsakyti
Jūs čia gyvenate? Ar namie dar kas nors jus pažįsta? Ar galvojate kad visi kas 5 min. prisijunginėja prie jūsų blevyzgų, kad į visas atsakyti..
Kad taip jau rūpi, mano nuomone Šimašius pasielgė šlykščiai. Bet jis yra liberalas, o jie tokiems dalykams skrupulų neturi ir tai visada deklaravo. Tai nėra netikėta. Tai nebus baudžiama. Jis Vilniaus šeimininkas ir pasielgė pagal savo suvokimą. Jei vieni įkasė kapsulę su partizanų relikvijom, prieš pastatą, kuriame tuos partizanus degino, karpė žirklėmis, išdurdavo akis, reprezentacinėje ne Vilniaus, bet visos Lietuvos sostinėje ir jam tai yra O.K. tai ir vertinu kad galvoje ir širdies vietoje Šimašius turi sukietėjusį mumijo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 12:35)

Tu zinia, aks ten per vieta? Taip patriotem vaidinat, o esat eilines manukrtes, kaip Moonte sako. Sovietai ir tie, taip nesityciojo is tos vietos. Nenoretum taip ant savo artimuju kapu tokio isirengti gerio?

Nu jo, nesityčiojo niekas, tik biškį žudynių buvo.
blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 06 24, 14:59)

Nu vat tikrai įdomu, čiuožykla kažkaip niekam neužkliuvo, visi patenkinti ax.gif O realiai tai visiškai tas pats - pramogos, žmonių susibūrimo vieta.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 16:25)

Bet kokia tu slyksti melage  biggrin.gif
Zinai as tai dziaugisuois, kad mano tevai nebuvo jokie partiniai, nei svarbus zmones, dirbo paparstus darbus, nesieke didvyrisku aukstmu, bet uz tat man demesio skyre ir saziningumo ismokino i rbutent tokie zmone sir kure sali, state namus, moke vaikus, augino darzoves, dirbo parduotuvese. O ne kazkokios tautos sazines dviveidiskos...

Ale kaip gerai tave išauklėjo, kad sprukai pabrukus uodegą iš Lietuvos ir tupi dabar pusę gyvenimo vakaruose. Ir dergiesi kiekvienam poste ant Lietuvos. Nu maladiec. Tėvukas kape vartosi iš pasididžiavimo.
Atsakyti