Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 24, 16:41)
Nu jo, nesityčiojo niekas, tik biškį žudynių buvo.
blink.gif
Papildyta:
Nu vat tikrai įdomu, čiuožykla kažkaip niekam neužkliuvo, visi patenkinti  ax.gif  O realiai tai visiškai tas pats - pramogos, žmonių susibūrimo vieta.
Papildyta:
Ale kaip gerai tave išauklėjo, kad sprukai pabrukus uodegą iš Lietuvos ir tupi dabar pusę gyvenimo vakaruose. Ir dergiesi kiekvienam poste ant Lietuvos. Nu maladiec. Tėvukas kape vartosi iš pasididžiavimo.

Butent toje aiskteje ir salia nemazai nuzudytu zmoniu, kurie kovojo uz laisve. Bet kaip bebutu, veliau tarybiniu metu toje aiskteje nepadare kokio turgaus, ar viesnamio. As nevertinu as tik stebiu jusu poziuri. Idomus tas patriotizmo suvokiams siais laikais...

Nesivarto nepergyvenk, mano tavai ne troliai kaip jus supranta, ka as sneku. Nesvarbu ku rgyveni, svabru gyventi sazinigai, kas is to kad jus Lt ir sikat savo sali savais gyvenimais, melu veidmainystem, issidirbninejimais, kitu dergimais?
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 06 24, 16:34)
Jūs čia gyvenate? Ar namie dar kas nors jus pažįsta? Ar galvojate kad visi kas 5 min. prisijunginėja prie jūsų blevyzgų, kad į visas atsakyti..
Kad taip jau rūpi, mano nuomone Šimašius pasielgė šlykščiai. Bet jis yra liberalas, o jie tokiems dalykams skrupulų neturi ir tai visada deklaravo. Tai nėra netikėta. Tai nebus baudžiama. Jis Vilniaus šeimininkas ir pasielgė pagal savo suvokimą. Jei vieni įkasė kapsulę su partizanų relikvijom, prieš pastatą, kuriame tuos partizanus degino, karpė žirklėmis, išdurdavo akis, reprezentacinėje ne Vilniaus, bet visos Lietuvos sostinėje ir jam  tai yra O.K. tai ir vertinu kad galvoje ir širdies vietoje Šimašius turi sukietėjusį mumijo.

Na va dekui, pasirodo yra dar mastanciu zmoniu, kuriem vertybes ne dzin, o as jau buvau issigandusi..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 17:03)
Butent toje aiskteje ir salia nemazai nuzudytu zmoniu, kurie kovojo uz laisve. Bet kaip bebutu, veliau tarybiniu metu toje aiskteje nepadare kokio turgaus, ar viesnamio.  As nevertinu as tik stebiu jusu poziuri. Idomus tas patriotizmo suvokiams siais laikais...

Nesivarto nepergyvenk, mano tavai ne troliai kaip jus supranta, ka as sneku. Nesvarbu ku rgyveni, svabru gyventi sazinigai, kas is to kad jus Lt ir sikat savo sali savais gyvenimais, melu veidmainystem, issidirbninejimais, kitu dergimais?
Papildyta:

Na va dekui, pasirodo yra dar mastanciu zmoniu, kuriem vertybes ne dzin, o as jau buvau issigandusi..

Dienos anekdotą čia suskėlei. Ta, kuri iš nieko nesidergia lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 24, 13:03)
Kodel baisiu, ziurek dziaugiasi zmones, jiem grazu gi, ju ten dagiau suplauks, tada ir uz miesto normaliuose miestose maziau bus, ir visi laimingi  biggrin.gif
Papildyta:

JIs padarytas Lukiskiu aiksteje. Idomu kiek kainavo.

https://www.15min.lt...imas-56-1337122
Papildyta:
Laukiu memento, asakos, moontes, pastininkes pasisakymu i ta tema, kazko tyli, patinka irgi tas smeliukas Lukiskese ? Tiek cia prirase ilijadu apie tremtis, kovas uz nepriklausomybe, sukilelius, partizanus, ju seimu nukentejima , tiek mankurtino cia visus, kas tik kazka kitaip masto, idomu, ka dabar pasakys... Tinkmas iprasminimas siu kovu, smelio deze?  bigsmile.gif Nu issivartykit dabar  biggrin.gif

Man tai viskas normaliai su tuo pliažu. Turi kai kas kur nueiti, atsipalaiduoti, nenuvažiuosi kasdien prie jūros. Nieko tokio baisaus nematau. Joks čia neįprasminimas, poilsio vieta ir tiek. Nereikia tiek visko sureikšminti.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 24, 14:47)
Prie sovietu gal koki "liaudies priesu" sarasa redagavai,

Į Sibirą siuntimui sąrašus ruošia biggrin.gif . Pripratus KGB dirbti, sunku atprasti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 24, 05:41)
Cia ne telefonas ir ne tablete. Ir nezinau ka su ja daryti reiktu, kad suduztu. smile.gif Jus tiesiog nezinote, nematete, nebandete. smile.gif Labai maziems vaikams turbut netiks vien del to, kad paveiksliukai nespalvoti, bet jau kai pradeda normalias knygas skaityti, tai nei suduztu, nei ji issikrautu.</p>

tai ka tas ekranas medinis ar popierinis? smile.gif
taip, nebandziau ir net neplanuoju bandyti.
Kodel tada pilna suduzusių el. skaitykliu ekranu? jeigu, anot jusu, jie nedūžta smile.gif
Pvz.
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 06 24, 14:22)
Tamstos vartymasis atsakant i Asakos komentara, norint itikti ir pasirodyti neutralia, NEBEIZDEGS. Rubikona perzenget. Sveikinu istojus i pagerintuju kluba  4u.gif

Kokie dar klubai? Jus rimtAi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 24 birželio 2020 - 18:54
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 24, 12:53)
Ne Vilniuj gyvenu, kažkaip nesidomėjau tuo pliažu miesto centre, kas ten blogai? Gal galima nuorodą paskaityt apie tuos blogius.

Įmetu, E. Gentvilo pasisakymo tą dalį, kuriai pritariu 100 proc.: "Puiki mintis vasaros metu Vilniuje įrengti pliažą kurioje nors miesto aikštėje. Kurioje nors... Bet ar tikrai būtinai centrinėje, svarbiausioje?
Meras prie naujo pliažo linksmai kalba apie laisvės proveržį. Ne, gerbiamieji, be diskusijų primesti sprendimai nėra nei laisvė, nei liberalizmas. Tai yra tik totalitariškas savo galios demonstravimas - aš valdžia, aš viską žinau ir viską galiu. Tai yra visuomenės ignoravimas ir jos supriešinimas.
Tokie veiksmai man labai primena bėgimą nuo savųjų paaugliškų kompleksų - nemanykit, kad aš silpnas ir bailus, aš tuoj parodysiu jums savo ryžtą..."

QUOTE(,2020 06 24, 17:03)
Butent toje aiskteje ir salia nemazai nuzudytu zmoniu, kurie kovojo uz laisve. Bet kaip bebutu, veliau tarybiniu metu toje aiskteje nepadare kokio turgaus, ar viesnamio

Deja, negalėjo nei turgaus, nei viešnamio įrengti, nes turgūs sovietmečiu nelabai toleruojami buvo ("nedarbinės pajamos", "spekuliantai" ir pan.), o legalių viešnamių išvis nebuvo, tai bent Leniną Lukišių aikštėje pastatė, katras į konservatoriją/KGB ranka rodė.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 24, 19:38)
Į Sibirą siuntimui sąrašus ruošia biggrin.gif . Pripratus KGB dirbti, sunku atprasti biggrin.gif .

Pranokot pati save, deja.
Atsakyti

Net popierines knygos skaitymas akim kenkia, nezinojai, bet jas smagiau skaityti? biggrin.gifAisku viska darant pagal 

Jeigu butum sekusi diskusija, gal suprastum, kas Uarda elektronines knygas pries

pastate popierinem. Alia elektronines kenkia. Tai tada visokios kenkia.

Man tai nera popierine smagiau skaityti. Skaitykle uzima mazai vietos, telpa daug knygu. Praktiskai visada turiu su savimi. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 24, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72674761" data-time="1592990299"><div><p>Net popierines knygos skaitymas akim kenkia, nezinojai, bet jas smagiau skaityti? vartotojo įkelta nuotraukaAisku viska darant pagal </p></div></blockquote><p>Jeigu butum sekusi diskusija, gal suprastum, kas Uarda elektronines knygas pries</p><p>pastate popierinem. Alia elektronines kenkia. Tai tada visokios kenkia.</p><p>Man tai nera popierine smagiau skaityti. Skaitykle uzima mazai vietos, telpa daug knygu. Praktiskai visada turiu su savimi. smile.gif</p>

paaiskinsiu. Kadangi mano vaikai el. skaitykliu neturi ir artimiausiu laiku neturės, tai el. knygos (per tel. arba per PC) mums netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 24 birželio 2020 - 19:27
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 24, 20:07)

Pranokot pati save, deja.

O Moontė ne? Vieni gali kaltinimais iš palubių drabstytis, kiti ne. Žinau, kad neįtikau pasisakymais apie koronos krizę ir pradėjo kabinėtis... Prisikabino. Ar neprimena sovietmečio, kai neįtikusieji dėl bet kokios smulkmenos buvo įtraukiami į sąrašus. Gerai kad ne sovietmetis dabar ax.gif . Atkapstytų.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 24, 21:07)
Įmetu, E. Gentvilo pasisakymo tą dalį, kuriai pritariu 100 proc.: "Puiki mintis vasaros metu Vilniuje įrengti pliažą kurioje nors miesto aikštėje. Kurioje nors... Bet ar tikrai būtinai centrinėje, svarbiausioje?
Meras prie naujo pliažo linksmai kalba apie laisvės proveržį. Ne, gerbiamieji, be diskusijų primesti sprendimai nėra nei laisvė, nei liberalizmas. Tai yra tik totalitariškas savo galios demonstravimas - aš valdžia, aš viską žinau ir viską galiu. Tai yra visuomenės ignoravimas ir jos supriešinimas.
Tokie veiksmai man labai primena bėgimą nuo savųjų paaugliškų kompleksų - nemanykit, kad aš silpnas ir bailus, aš tuoj parodysiu jums savo ryžtą..."

Deja, negalėjo nei turgaus, nei viešnamio įrengti, nes turgūs sovietmečiu nelabai toleruojami buvo ("nedarbinės pajamos", "spekuliantai" ir pan.), o legalių viešnamių išvis nebuvo, tai bent Leniną Lukišių aikštėje pastatė, katras į konservatoriją/KGB ranka rodė.

taip perdėta. "totalitariškas savo galios demonstravimas - aš valdžia, aš viską žinau ir viską galiu". Nors viskas yra atvirkščiai- tai tik alternatyva, laikina, ir tai visuomenės daliai, kuri ir kitokį laisvės įprasminimą mato. Ir nesupriešino, greičiau papylė druskos tiems, kam priešprieša valdžios sprendimams yra gyvenimą "laikanti konstrukcija". Ir dar rinkimų kriterijus - kaip čia nepasireiškus. Juk smėlis tiek suerzinti negali, o plikšių niekam neįdomių buvo ir taip.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 24, 20:33)
O Moontė ne? Vieni gali kaltinimais iš palubių drabstytis, kiti ne. Žinau, kad neįtikau pasisakymais apie koronos krizę ir pradėjo kabinėtis... Prisikabino. Ar neprimena sovietmečio, kai neįtikusieji dėl bet kokios smulkmenos buvo įtraukiami į sąrašus. Gerai kad ne sovietmetis dabar ax.gif . Atkapstytų.

Na kam tokia dorovinga asaba, isaugusi laimingoje vaikysteje, turi tapatintis su tuo ka smerkia, Moonte?

Dabar gi, kas pradejo kabinetis?
Kas ilindo i mano ir urados polemika, irodinedama apie neva mano patiriamas traumas?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 06 24, 20:50)
taip perdėta. "totalitariškas savo galios demonstravimas - aš valdžia, aš viską žinau ir viską galiu". Nors viskas yra atvirkščiai- tai tik alternatyva, laikina, ir tai visuomenės daliai, kuri ir kitokį laisvės įprasminimą mato. Ir nesupriešino, greičiau papylė druskos tiems, kam priešprieša valdžios sprendimams yra  gyvenimą  "laikanti konstrukcija".  Ir dar rinkimų kriterijus - kaip čia nepasireiškus. Juk smėlis tiek suerzinti negali, o plikšių niekam neįdomių buvo ir taip.

Kas atvirkščiai? Kad Šimašius su kažkuo tarėsi? Jei taip, gal galėtumėte įvardinti, su kuo? Priminsiu, meras nėra dievas, ir savivaldybės biudžetas nėra jo asmeninis. Na, bet kai Jarekas Jerunda pradeda pinigėlius partiečių ir premojero keliukams dalinti, gal ir Šimašiaus užgaidos kai kam atrodo jerunda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 24 birželio 2020 - 20:14
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 24, 22:14)
Kas atvirkščiai? Kad Šimašius su kažkuo tarėsi? Jei taip, gal galėtumėte įvardinti, su kuo? Priminsiu, meras nėra dievas, ir savivaldybės biudžetas nėra jo asmeninis. Na, bet kai Jarekas Jerunda pradeda pinigėlius partiečių ir premojero keliukams dalinti, gal ir Šimašiaus užgaidos kai kam atrodo jerunda.

nu kaip meistriškai sukergėt : jei pateisinu Šimašių, tai automatiškai pateisinu ir Jareką. Nors vieni šimtmečio kelius, kitas vasarai smėlio dėžę stato. Gal toms lėšoms abstrakčiai buvo pritarta jau daug anksčiau? bet aš ne apie tai, nukreipta tema nuo tolitarizmo ir supriešinimo. Imu nesuprasti, dėl lėšų, ar dėl vietos supriešinta.
Atsakyti