QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 24, 16:41)
Nu jo, nesityčiojo niekas, tik biškį žudynių buvo.

Papildyta:
Nu vat tikrai įdomu, čiuožykla kažkaip niekam neužkliuvo, visi patenkinti
O realiai tai visiškai tas pats - pramogos, žmonių susibūrimo vieta.
Papildyta:
Ale kaip gerai tave išauklėjo, kad sprukai pabrukus uodegą iš Lietuvos ir tupi dabar pusę gyvenimo vakaruose. Ir dergiesi kiekvienam poste ant Lietuvos. Nu maladiec. Tėvukas kape vartosi iš pasididžiavimo.

Papildyta:
Nu vat tikrai įdomu, čiuožykla kažkaip niekam neužkliuvo, visi patenkinti

Papildyta:
Ale kaip gerai tave išauklėjo, kad sprukai pabrukus uodegą iš Lietuvos ir tupi dabar pusę gyvenimo vakaruose. Ir dergiesi kiekvienam poste ant Lietuvos. Nu maladiec. Tėvukas kape vartosi iš pasididžiavimo.
Butent toje aiskteje ir salia nemazai nuzudytu zmoniu, kurie kovojo uz laisve. Bet kaip bebutu, veliau tarybiniu metu toje aiskteje nepadare kokio turgaus, ar viesnamio. As nevertinu as tik stebiu jusu poziuri. Idomus tas patriotizmo suvokiams siais laikais...
Nesivarto nepergyvenk, mano tavai ne troliai kaip jus supranta, ka as sneku. Nesvarbu ku rgyveni, svabru gyventi sazinigai, kas is to kad jus Lt ir sikat savo sali savais gyvenimais, melu veidmainystem, issidirbninejimais, kitu dergimais?
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 06 24, 16:34)
Jūs čia gyvenate? Ar namie dar kas nors jus pažįsta? Ar galvojate kad visi kas 5 min. prisijunginėja prie jūsų blevyzgų, kad į visas atsakyti..
Kad taip jau rūpi, mano nuomone Šimašius pasielgė šlykščiai. Bet jis yra liberalas, o jie tokiems dalykams skrupulų neturi ir tai visada deklaravo. Tai nėra netikėta. Tai nebus baudžiama. Jis Vilniaus šeimininkas ir pasielgė pagal savo suvokimą. Jei vieni įkasė kapsulę su partizanų relikvijom, prieš pastatą, kuriame tuos partizanus degino, karpė žirklėmis, išdurdavo akis, reprezentacinėje ne Vilniaus, bet visos Lietuvos sostinėje ir jam tai yra O.K. tai ir vertinu kad galvoje ir širdies vietoje Šimašius turi sukietėjusį mumijo.
Kad taip jau rūpi, mano nuomone Šimašius pasielgė šlykščiai. Bet jis yra liberalas, o jie tokiems dalykams skrupulų neturi ir tai visada deklaravo. Tai nėra netikėta. Tai nebus baudžiama. Jis Vilniaus šeimininkas ir pasielgė pagal savo suvokimą. Jei vieni įkasė kapsulę su partizanų relikvijom, prieš pastatą, kuriame tuos partizanus degino, karpė žirklėmis, išdurdavo akis, reprezentacinėje ne Vilniaus, bet visos Lietuvos sostinėje ir jam tai yra O.K. tai ir vertinu kad galvoje ir širdies vietoje Šimašius turi sukietėjusį mumijo.
Na va dekui, pasirodo yra dar mastanciu zmoniu, kuriem vertybes ne dzin, o as jau buvau issigandusi..