Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 15, 16:08)
kam tu cia tas senas naujienas dedi?  mano nuomones tai nei tada nepakeite, nei dabar. Lidlas ir be Sabonio gali gerus darbus daryti, jei nori. Gerai dar kad prezidentai bent lidlo nereklamuoja. Bet geri verslinikai  biggrin.gif
Jei jau norejo apjungti jegas galejo kokia press konferencija surengti bendra, butu pilnai uzteke.

Ne prie ko nauhienu senumas, o yra akivaizdus konkretus faktas, kodel Sabonis reklamavo lidl.
O tavo nuomone yra niekine, nes net neisigilinusi kas kaip 8r kodel baisiesi viskuo.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 15, 16:08)

Jei jau norejo apjungti jegas galejo kokia press konferencija surengti bendra, butu pilnai uzteke.

Mmm jo...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 17:16)
Ne prie ko nauhienu senumas, o yra akivaizdus konkretus faktas, kodel Sabonis reklamavo lidl.
O tavo nuomone yra niekine, nes net neisigilinusi kas kaip 8r kodel baisiesi viskuo.
Mmm jo...

kam tu vel pradedi tokai tuscia diskusija. Tau patiko , man ne. Ir ka tu man irodysi ir ka as tau irodysiu? Siuo atveju, o savo poziuri jau issakem.
Tai ne beda siaip jau, ne taip kaip su prievartautojais dalyvaujanciais reklaminese akcijose...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 15, 16:23)
Manau, priklauso nuo nusikaltimo. Prievartautojo tikrai nedarbinčiau su žmonėmis dirbti niekada.

O as klausiu apie ribas, ne siaip sau, siuo metu man idomus Lavrinoviciu vaikai. Ju psichika nera prioritetas?

Ar tai pateisina priemones? Kas nes atskomybe uz Lavirnoviciu vaiku terorizavima? Juk, ju vaikaijau eina i mokyla. Kaip jiems gyventi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 rugsėjo 2020 - 16:27
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 16:25)
O as klausiu apie ribas, ne siaip sau, siuo metu man idomus Lavrinoviciu vaikai. Ju psichika nera prioritetas?

Prie ko cia vaikai? Izimybiu visiems vaikams sunku, pradedant nuo sekimo, baigiant kokiu meslu.
Manai vaikai nezino ka ju tevai padare? Na abejoju ar jie nebuvo apie tai svelniau supazindinti artimos aplinkos zmoniu.
Papildyta:

Ar tai pateisina priemones? Kas nes atskomybe uz Lavirnoviciu vaiku terorizavima? Juk, ju vaikaijau eina i mokyla. Kaip jiems gyventi?

Ir? Kas? Mokykloj kazkoks vaikas sakys, kad " va, Didziulis iseis is Telia, nes tavo tevo jaunystes veiksmais nepatenkintas"... Tai as atsakyciau tegu eina.
Abejoju ar mokytojai su vaikais puls taip zemai diskutuoti kaip likas usocius.
Atsakyti
Kas nes atskomybe uz Lavirnoviciu vaiku terorizavima? Juk, ju vaikaijau eina i mokyla. Kaip jiems gyventi?

Manau, kad firma, kuri panoro, kad jų reklaminiais veidais taptų tokią praeitį turintys žmonės. Todėl, kad reakcijos užprogramuotos. Didžiuliai, manau, tik pirmieji...

Suprantu, kad teisiškai už tą patį nusikaltimą negalima bausti du kartus, bet moraliai - tai firmos pasirinkimas, žinant, kad žmonės nepamiršo.

O šiaip jei tie reklaminiai veidai savo vaikais rūpinasi, tai vaikai jau turi būti išmokyti, kaip su tokia savo žymių tėvų praeitimi gyvent ir kaip į ją reaguoti. Tai neišvengiama.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 17:46)
Ir? Kas? Mokykloj kazkoks vaikas sakys, kad " va, Didziulis iseis is Telia, nes tavo tevo jaunystes veiksmais nepatenkintas"... Tai as atsakyciau tegu eina.
Abejoju ar mokytojai su vaikais puls taip zemai diskutuoti kaip likas usocius.

Ar nemanai, kad vaikas apie tokius dalykus turetu suzinoti is savo tevu, o ne iz ziniasklaidos?
Kita vertus, ir kaip dabar reikia paruostis mazamecius, isgirsti tokius faktus apie ju nuosavus tevus... Na juk kiekvienam vaikui ju tetis paciausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 rugsėjo 2020 - 17:12
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 17:25)

Visa informacija apie Lavrinovičių ir jų pusbrolio nusikaltimą ir taip yra internete, Didžiuliai nieko naujo neišviešino. Mano nuomone Telia pasielgė šlykščiai, parodydama didelį nejautrumą visoms prievartavimo aukoms (ypač dėl asociacijų su prievartautojų trijule), ir dvigubai šlykščiau, bandydama savo poelgį teisinti.
Atsakyti
Is dalies teisingas Sabonio komentaras
„Aš nežinau nieko apie šią istoriją. Neskaitau dabar laikraščių... Kas kam ką pasakė – Didžiulis ir Erika Jennings... Kas jie tokie? Dainininkai? Taigi tai Lietuva, ko mes norime... Niekas nekalba kas gerai – visi nori, kad kuo blogiau būtų. Kas nors kokį nors šūdelį atsikas ir būtinai nori trinktelėti į veidą. Tada patenkinti užmiega...

https://www.15min.lt...iems-753-352803
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 rugsėjo 2020 - 17:15
QUOTE(Ašaka @ 2020 09 15, 18:11)
Visa informacija apie Lavrinovičių ir jų pusbrolio nusikaltimą ir taip yra internete, Didžiuliai nieko naujo neišviešino. Mano nuomone Telia pasielgė šlykščiai, parodydama didelį nejautrumą visoms prievartavimo aukoms (ypač dėl asociacijų su prievartautojų trijule), ir dvigubai šlykščiau, bandydama savo poelgį teisinti.

Su viskuo sutinku, kad elgesys amoralus ir t.t. Kad butent reklamos siulytojai, kurejai turetu priimti irgi atsakomybe. Bet kodel niekas negalvoja apie Lavrinoviciu vaikus?

Siuo atveju, man svarbus mazameciai Lavrinoviciu vaikai. Ju isgyvenimai. Ir, ar jie yra to verti?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 17:15)
Su viskuo sutinku, kad elgesys amoralus ir t.t. Kad butent reklamos siulytojai, kurejai turetu priimti irgi atsakomybe. Bet kodel niekas negalvoja apie Lavrinoviciu vaikus?

Siuo atveju, man svarbus mazameciai Lavrinoviciu vaikai. Ju isgyvenimai. Ir, ar jie yra to verti?

Keista kad tokie Didziuliai nespejo i Mis pasaulis ar kur ten grazioji Tatjana karuna grazuoles laimejo, pranest
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 18:15)

Tai gal tevai ir turetu pirmoje eileje apie juos galvoti, nemanot? Ar siulot, kad vaiku teises isikistu? Nelabai suprantu jusu tu vaiku akcentavimo kietiem zmonem, ne tevam. Jie ka asocialiai kokie savo vaikais nesugebantys pasirupinti?
Paklauskit tu broliu to klausimo. Ar pinigai taip akis uztemde, kad vaikai ju patys jiem dzin?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 18:20)
Keista kad tokie Didziuliai nespejo i Mis pasaulis ar kur ten grazioji Tatjana karuna grazuoles laimejo, pranest

O prie ko cia ta moteris, ar ji nusikalto kuom? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 18:14)
Is dalies teisingas Sabonio komentaras
„Aš nežinau nieko apie šią istoriją. Neskaitau dabar laikraščių... Kas kam ką pasakė – Didžiulis ir Erika Jennings... Kas jie tokie? Dainininkai? Taigi tai Lietuva, ko mes norime... Niekas nekalba kas gerai – visi nori, kad kuo blogiau būtų. Kas nors kokį nors šūdelį atsikas ir būtinai nori trinktelėti į veidą. Tada patenkinti užmiega...

https://www.15min.lt...iems-753-352803

cia jau labai senas jo komentaras is praeito skandalo ir vel broliukai lipa ant to pacio greblio....na bet jiem matyt gerai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 18:15)

Kartoju, visa informacija apie jų padarytą nusikaltimą jau seniai yra vieša, o vaikų išgyvenimais pirmiausiai turėjo rūpintis patys tėtušiai prieš priimdami Telia pasiūlymą.
Atsakyti