Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Ašaka @ 2020 09 15, 18:11)
Visa informacija apie Lavrinovičių ir jų pusbrolio nusikaltimą ir taip yra internete, Didžiuliai nieko naujo neišviešino. Mano nuomone Telia pasielgė šlykščiai, parodydama didelį nejautrumą visoms prievartavimo aukoms (ypač dėl asociacijų su prievartautojų trijule), ir dvigubai šlykščiau, bandydama savo poelgį teisinti.

sito nepagalvojau, rimtai, kodel 3...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 18:20)
Keista kad tokie Didziuliai nespejo i Mis pasaulis ar kur ten grazioji Tatjana karuna grazuoles laimejo, pranest

Ką išprievartavo "gražioji Tatjana"?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 18:11)
Ar nemanai, kad vaikas apie tokius dalykus turetu suzinoti is savo tevu, o ne iz ziniasklaidos?
Kita vertus, ir kaip dabar reikia paruostis mazamecius, isgirsti tokius faktus apie ju nuosavus tevus... Na juk kiekvienam vaikui ju tetis paciausias.

na taip is ju paciu ir ka siulot? As tai vietoj tevu nelysciau i viesuma apart krepsinio... O vaikam zinoma sunku bus visa gyvenima del tokiu teveliu nuodemiu, slykstu...na zinoma, jei uzaugs dori zmones...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 09 15, 17:25)
Ką išprievartavo "gražioji Tatjana"?

Keista kad neuzkliuvo sitai bereiksmei porai kad prievartautojo zmona moteriska grozio atstove.

Na sutikit, reikua Didziuliams kazkaip viesumos
Nebeidomus, savo slove senai atgyvene. Todel belieka fb plysaut.
O jei dar Telia netenkino, tik sutartis buvo, tai atrado kabliuka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 15, 17:28)
..na zinoma, jei uzaugs dori zmones...

Gal tu savo vaiku ziurekis, kuriu tevas alkaska, o mocia sm pastoviai sedi ir paklodes audzia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 15, 16:09)
Sakysim koki pries 15 metu teista pedofila priimtu i vaiku darzeli - aisku kiltu triuksmas, tai ka jau nera darbu be darzeliu.

tai ir priima. Gi pagal įstatymus būna, kad tik kažkiek metų negalima dirbti to, su kuo prisidirbai, o po to vėl galima.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 18:33)
Keista kad neuzkliuvo sitai bereiksmei porai kad prievartautojo zmona moteriska grozio atstove.
Na sutikit, reikua Didziuliams kazkaip viesumos
Nebeidomus, savo slove senai atgyvene. Todel belieka fb plysaut.
O jei dar Telia netenkino, tik sutartis buvo, tai atrado kabliuka.
Papildyta:
Gal tu savo vaiku ziurekis, kuriu tevas alkaska, o mocia sm pastoviai sedi ir paklodes audzia

ziuriu nebeturi ka pasakyti. Ne, jiem ne sloves reikia, o jie labai teisingas pasatabas sako, kas dar jei ne tokie zmones pakeis mentaliteta tautos? kad visgi tai nusiklatimas ir turi nesti pasekmes.
Kodel ju zmonos turetu uzkliuti, jie issake gana aiskia zinute, nesupratai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 15, 18:33)
tai ir priima. Gi pagal įstatymus būna, kad tik kažkiek metų negalima dirbti to, su kuo prisidirbai, o po to vėl galima.

tas ir baisu...
Atsakyti
Tai koks tinklas Didziuliams belieka? Telia paliko, Bite paliko( gi turetu nebegrizt atgal, jtokie principingi) biggrin.gif

Mam si istorija panasi o paprasciausia antipatija butent konkreciam asmeniui. Kaip pvz Tapinas ant Nausedos su berniukais reiskesi.
Ir visu " pareiskimai" vyksta fb. Turgaus lygis tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 15, 16:19)
1. Liaupsės yra perdėtas pagyrimas. Prisiminkit, ką rašėt apie Verygą pavasarį, kaip gyrėt, kad jis dažnai spaudos konferencijas organizuoja, nors tai buvo ir yra jo tiesioginis darbas ekstremalios situacijos metu, o ne išskirtinis gero ministro bruožas. Tai klasikinis liaupsių pavyzdys. Ir jų apie Verygą esat ne vieną parašius. Buvau naivi, galvojau, atsiminsit bent kelis metus - pasirodo, jau po pusmečio neatsimenat. Tai ko, tikrai, tada iš Jūsų  norėt, kad prisimintumėt, ką prieš kelis metus parašėt apie Andriukaitį ar Kepenį?
Taigi išvada: Jūsų postai apie politikus yra niekiniai, nes Jūs pati juos pamirštat vos parašius. Tad nuo šiol tokius Jūsų postus tiesiog ignoruosiu kaip niekinius.

2. Ne, ne tik politinė satyra, be abejo, būna, bet kažkodėl savo "virvę" atsiminėt būtent tokios satyros kontekste, puikiai žinodama, kad Jūsų grubus viešas pasakymas nei su politine, nei su kokia kitokia satyra ir apskritai humoru nieko bendro neturėjo. Ir tai pastebėjau ne aš viena. Tai dar vienas įrodymas, kaip nesugebate bent moraliai būti atsakinga už tai, ką rašote.  Todėl Jūsų postus apskritai reikia ignoruoti, ką nuo šiol ir darysiu. Jau ir taip pernelyg daug dėmesio Jums skyriau.

tai kad jūs ir pametėt tą atmintį pasirodo biggrin.gif kad ne pavasarį aš rašiau, o anksčiau, nes jis nuo pat paskyrimo aktyviai rodosi, ne taip kaip kiti ministrai.
Aš ne cambala kokia, kad parašyčiau postą ir jį dar minitnai mokyčiausi ir kartočiau po to 10 metų forume biggrin.gif Tikrai taip, man įdomu diskutuoti apie naujus dalykus, o ne apie kažkokius ex ministrus. Jūs ir gyvenkite praeityje, jei norisi ir nelįskite su ta senove prie manęs tada.

Su juodu humoru labai turėjo, bet jūs jam labai alergiška. Bet tai tik jūsų bėda, jūs ją ir sprskite. Gal padėtų kelios perskaitytos tokio pobūdžio knygutės? prasilaužtumėt gal? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 15, 17:38)
tai kad jūs ir pametėt tą atmintį pasirodo biggrin.gif kad ne pavasarį aš rašiau, o anksčiau, nes jis nuo pat paskyrimo aktyviai rodosi, ne taip kaip kiti ministrai.
Aš ne cambala kokia, kad parašyčiau postą ir jį dar minitnai mokyčiausi ir kartočiau po to 10 metų forume biggrin.gif Tikrai taip, man įdomu diskutuoti apie naujus dalykus, o ne apie kažkokius ex ministrus. Jūs ir gyvenkite praeityje, jei norisi ir nelįskite su ta senove prie manęs tada.

Su juodu humoru labai turėjo, bet jūs jam labai alergiška. Bet tai tik jūsų bėda, jūs ją ir sprskite. Gal padėtų kelios perskaitytos tokio pobūdžio knygutės? prasilaužtumėt gal? biggrin.gif

Tai tu bestubure prisitaikele. Kaip apie Andriukaiti pakeitei nuomone kai nebenaudinga, taip 8r Veryga greit nebepatiks.
Neturetu jis likti dabartineje kedehe. Bet visi zino koks jis tavo gerasis sveikatos ministras. Nepamirsk mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 18:42)
Tai tu bestubure prisitaikele. Kaip apie Andriukaiti pakeitei nuomone kai nebenaudinga, taip 8r Veryga greit nebepatiks.
Neturetu jis likti dabartineje kedehe. Bet visi zino koks jis tavo gerasis sveikatos ministras. Nepamirsk mirksiukas.gif .

tik debilas nesupranta, kad ministras toks dalykas, kad vienas jo sprendimas gali patikti ir galima už tai pagirti, o kitas gali ir nepatikti biggrin.gif ir tai yra normalu. Ir normalus, sveiko proto žmogus nepuls kabintis į atlapus ir nesakys: o ansčiau sakei, kad jis tau pats geriausias biggrin.gif Net su motina galima susipykti, o čia mat jei jau pagyrei kada ministrą, tai ir viskas. Daugiau tik girti tegalima biggrin.gif Sunku jums gyventi, vargšelės dvi 4u.gif
Atsakyti
cia kas mano, kad jie gailisi, vienas tikrai nesigailejo niekad:

- Aš niekada savęs labai negriaužiau, kad ten kažką labai blogo padariau ir praradau. Ir tai stengiausi konfi... kaip ten? Kompensuoti.

Daugiau: https://www.krepsini...mpaign=copy-txt
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 15, 17:46)
tik debilas nesupranta, kad ministras toks dalykas, kad vienas jo sprendimas gali patikti ir galima už tai pagirti, o kitas gali ir nepatikti biggrin.gif ir tai yra normalu. Ir normalus, sveiko proto žmogus nepuls kabintis į atlapus ir nesakys: o ansčiau sakei, kad jis tau pats geriausias biggrin.gif Net su motina galima susipykti, o čia mat jei jau pagyrei kada ministrą, tai ir viskas. Daugiau tik girti tegalima biggrin.gif Sunku jums gyventi, vargšelės dvi 4u.gif

Kur gi tu pripazinsi nusisnekejusi ar neprisimenanti ka rasei.
Taigi tavo lutuke plesosi del privalomu kaukiu devejimo. Pats gi Veryga pradzioje siepesi ir aiskino kad kaukes neapsaugo, dabar jau reiskia apsaugo
Neapsisprendes letapedis, paorastas seimos gydytojas daugiau medicinoj supranta.
Beje, kada kaukes tapo nebebutinos, tu gi aiskinai, kad jei keli nesiotu, tai tu 8rgi nesiotum, kad i tave zmones nesnairuotu, nes tau nepatogu issiskirti. O lutuke mat nuorodas delioja apie kaukiu zala biggrin.gif .
Atsakyti