QUOTE(paštininkė @ 2020 09 15, 16:19)
1. Liaupsės yra perdėtas pagyrimas. Prisiminkit, ką rašėt apie Verygą pavasarį, kaip gyrėt, kad jis dažnai spaudos konferencijas organizuoja, nors tai buvo ir yra jo
tiesioginis darbas ekstremalios situacijos metu, o ne išskirtinis gero ministro bruožas. Tai klasikinis liaupsių pavyzdys. Ir jų apie Verygą esat ne vieną parašius. Buvau naivi, galvojau, atsiminsit bent kelis metus - pasirodo, jau po pusmečio neatsimenat. Tai ko, tikrai, tada iš Jūsų norėt, kad prisimintumėt, ką prieš kelis metus parašėt apie Andriukaitį ar Kepenį?
Taigi išvada: Jūsų postai apie politikus yra niekiniai, nes Jūs pati juos pamirštat vos parašius. Tad nuo šiol tokius Jūsų postus tiesiog ignoruosiu kaip niekinius.
2. Ne, ne tik politinė satyra, be abejo, būna, bet kažkodėl savo "virvę" atsiminėt būtent tokios satyros kontekste, puikiai žinodama, kad Jūsų grubus viešas pasakymas nei su politine, nei su kokia kitokia satyra ir apskritai humoru nieko bendro neturėjo. Ir tai pastebėjau ne aš viena. Tai dar vienas įrodymas, kaip nesugebate bent moraliai būti atsakinga už tai, ką rašote. Todėl Jūsų postus apskritai reikia ignoruoti, ką nuo šiol ir darysiu. Jau ir taip pernelyg daug dėmesio Jums skyriau.
tai kad jūs ir pametėt tą atmintį pasirodo

kad ne pavasarį aš rašiau, o anksčiau, nes jis nuo pat paskyrimo aktyviai rodosi, ne taip kaip kiti ministrai.
Aš ne cambala kokia, kad parašyčiau postą ir jį dar minitnai mokyčiausi ir kartočiau po to 10 metų forume

Tikrai taip, man įdomu diskutuoti apie naujus dalykus, o ne apie kažkokius ex ministrus. Jūs ir gyvenkite praeityje, jei norisi ir nelįskite su ta senove prie manęs tada.
Su juodu humoru labai turėjo, bet jūs jam labai alergiška. Bet tai tik jūsų bėda, jūs ją ir sprskite. Gal padėtų kelios perskaitytos tokio pobūdžio knygutės? prasilaužtumėt gal?