- Mama, aš tau paskaitysiu kaip naudotis.
- Gerai, paskaityk.
- Taigi, naudojimosi instrukcija. Naudokite kaip norite

mano pipiriukas dar nekalba, bet mano 4 metu pusbrolis vienakart gerai visus prajuokino
 mano pipiriukas dar nekalba, bet mano 4 metu pusbrolis vienakart gerai visus prajuokino  
  o kad mane myli tai isvis n kartu per diena pasako
 o kad mane myli tai isvis n kartu per diena pasako  nuvaziavau as pas ji kai laukiausi.. pilvukas jau gerai matosi... tai jo pirmieji zodziai buvo "oho, kokia tu stora"
 nuvaziavau as pas ji kai laukiausi.. pilvukas jau gerai matosi... tai jo pirmieji zodziai buvo "oho, kokia tu stora"  na bet cia dar nieko.. sedim mes.. ziuriu kad jis man dar nei kart myliu nepasake... as jo ir klausiu "Dovydeli, ar tu manes nebemyli kad nebepasakai?" o jis man sako "myliu... bet nesakau nes tu dabar stora"
 na bet cia dar nieko.. sedim mes.. ziuriu kad jis man dar nei kart myliu nepasake... as jo ir klausiu "Dovydeli, ar tu manes nebemyli kad nebepasakai?" o jis man sako "myliu... bet nesakau nes tu dabar stora"  

dabar vel daznai girdziu zodzius "as tave myliu"
 dabar vel daznai girdziu zodzius "as tave myliu"  

o vakar vėl klausia ,kodėl tavo papai toki dideli? na,aš vėl aiškinu,kad pas mamas taip jau būna,nes kai gimsta vaikučiai,tai iš jų pienuką valgo. mano sūnus pasibaisėjęs klausia,tai ką,kai vaikutis gimsta,mama pasidaro karvė???
 o vakar vėl klausia ,kodėl tavo papai toki dideli? na,aš vėl aiškinu,kad pas mamas taip jau būna,nes kai gimsta vaikučiai,tai iš jų pienuką valgo. mano sūnus pasibaisėjęs klausia,tai ką,kai vaikutis gimsta,mama pasidaro karvė???  vyresnis sūnus vos nuo kėdės nenukrito...
 vyresnis sūnus vos nuo kėdės nenukrito...

ir rodo popieriuką nuo gumos, o ten Kalėdų senis su mėlynu apsiaustu ir žvaigždutėm
  ir rodo popieriuką nuo gumos, o ten Kalėdų senis su mėlynu apsiaustu ir žvaigždutėm  

o paskui atsiduses priduria: ka padarysi toks gyvenimas
  o paskui atsiduses priduria: ka padarysi toks gyvenimas  

bet matyt donzuanas auga
 bet matyt donzuanas auga