Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Penkerių mergina staiposi prieš veidrodį ir dainuoja-aš karšta moteris, aš karšta moteriiiiis wub.gif Aš klausiu-o kas ta karšta moteris? Atsakymas: tai moteris, kuri geria karštą arbatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa9 @ 2010 04 24, 12:13)
vasarą ryte vaikas 4 m. išbėgo po kiemą palakstyti, žolė šlapia nuo raso, kai grįžo iš kiemo matau kojnės šlapio, nes basutės buvo atviros.
Aš sakau:
- Ko lakstai po šlapią žolę, matai, kad kojines sušlapai?
Jis:
- Kad kitokios žolės nebuvo.

nu logiška,ane mamyt? smile.gif
Atsakyti
Išėjo pasivaikščiot kaime dvi mamytės su 4 metukų mergyte ir 3 berniuku. Vaikai pamato arklį. Mergytė džiaugiasi: arkliukas.
Berniukai šitas žodis per daug sudėtingas, o pasakyt kažką reikia, tai tas susikaupęs - KRIU KRIU.
Atsakyti
Pašnekesy apie astrologiją dalyvauja ir Saulė:
-Pagal mikroskopą, tai aš - ožka... rolleyes.gif
Atsakyti
sunus 3.5m sode sako :-as prisikroviau slieku i kisene ...
-tai kad jie numirs is bado ,atsakiau.
-as jiems ir zemiu pavalgyt ipyliau....(balsu kvatoja visos sodo kaimynes)
xxxxxxxxxxxxxxxx
kuo busi uzauges?
-slieku daktaras...
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolasrokas: 07 gegužės 2010 - 09:33
QUOTE(mykolasrokas @ 2010 05 07, 10:33)
-as jiems ir zemiu pavalgyt ipyliau....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniškis sliekus baloj maudė, nes "labai jau po žemes išsivolioję buvo" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2010 03 15, 20:42)
Sekmadienio rytas,visa šeima dar lovoje,kalbasi,ką čia pusryčiams.Mažoji (tada buvo apie 3-4 metų):"norėčiau blynų!"
Tėtis jai :"tau blynų per užpakalį.."-kelis kartus pliaukšteli mažąjai.
Po pusryčių tėtis sako:"norėčiau arbatos..."
Mažoji:"tau arbatos per užpakalį!"

cia toki pastebejima uzmaciau, kad jusu parase rasoma kad pirmas vaikas mergyte 2008m. o antra 2009m. tai kuriai cia 3-4metai buvo? g.gif g.gif g.gif net vyriausiai db daugiausia virs 2ju tik yra...
Atsakyti
Migdžiau savo 10 mėn. sūnų, staiga jis tokiu klausiančiu tonu: mama?
aš atsakau: ką?
jis: opa
Atsakyti
Valgo mano dukrytė (1 metukai 3 mėn) super duper omletą smile.gif Klausiu "Skanu ??? bigsmile.gif ", o ji išsišiepusi - "KAKA!"
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2009 08 19, 17:29)

kai pirmą kartą vaikiuką (mano dabar jau vyrą) tėvai sumanė maudyti ne bliūde, o vonioje, buvo tiek streso mažiui, kad rėkė: " paleiskit, rupūžės, padvėsiu!!!" lotuliukas.gif

Istiko nesveiko juoko priepuolis, nesugebejau net oro ikvept kuri laika tik mykiau tyliai, nes nenoerjau vaiko pazadinti, ojej lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(nega25 @ 2009 08 28, 16:13)
mano 3 mazyle vietoj ijunk sviesa - atgesink sviesa sako

Taip ir as maza sakiau ir gan ilgai...

QUOTE(Lepukas @ 2009 12 30, 22:49)
savo 5m sūnų pradėjau mokyti raidžių. kartą nuvažiavom pas mano tėvus. o jis tik įėjęs išdidžiai pareiškė:
-žinau naują žodį iš Ž raidės!
visi puolė prašyti, kad pasakytų. aš irgi suklusau, nes tikrai nieko nebuvau mokiusi. o jis vis taip pat išdidžiai:
- REKLAMA.  lotuliukas.gif

Isdure visus smile.gif Malacius vaikas smile.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 04 19, 11:56)
Močiutė lotuliukas.gif  iškepė vištą, o anūkė sugalvojo pakovot už gyvūnų (vištų) teises:
- Kodėl reikia žudyti gyvūnus, kai aplink tiek kito maisto? O jums patiktų, jei jus kas papjautų ir suvalgytų? Va, pavyzdžiui aš dabar išeičiau medžiot ... Kur čia rast grobį? O , matau, močiutė jau tokia gerai prinokus...
P.s. vištieną vistik valgė  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sultingoji mociute smile.gif
Atsakyti
Maniškio 3m. sumąstymas:
-Tamsu jau darosi, mėnulis užsidegė...
Atsakyti
smile.gif As savo maziaus paklausiau ko labiau noretu seses ar brolio, o jis pasake noriu seses bet reikia brolio lotuliukas.gif
Atsakyti