Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

iš tikrųjų aš irgi galvoju , kad tokią temą tik iš pavydo buvo galima sugalvoti.Net apakau pamačiusi replikas apie amžių ( jaunos tik 20) ir t.t.
Galvokite ką norite , tos kurios važinėjatės su golfais.
Žodžiu jau būtų galima daryti reziume:
merginos , vairuojančios prabangius automobilius būtinai kekšės.Valio.Aš už jas.Nes , pasak moteriškių , aš irgi tokia.Turitingų vyrų žmonos vienikymės.
Atsakyti
tai taip man niekas ir neatsake... verysad.gif o taip norejau pasitikrint , pagala standarta-jauna as ar ne... auto prabangu ar ne vairuoju... verysad.gif teks man dabar gyventi su dvejone... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau už klaidas doh.gif .Be to , kad esu kekšė , dar esu ir blondinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(titux @ 2005 12 11, 22:51)
Atsiprašau už klaidas  doh.gif .Be to , kad esu kekšė , dar esu ir blondinė lotuliukas.gif

Jo, patikslint būtinai reikia.
Kas yra jauna
Kas yra prabangi mašina

ir dar galima tikslint, kas yra blondinė smile.gif

O tai gal tas mano minėtas senas krienas paaiškės besantis jauna blondinė ir labai gerai tilps į šitą temą ax.gif
Atsakyti
Et nusprendziau ir as pasisakyti g.gif Visu pirma kazkaip retai, tas prabangias masinas pastebiu musu keliuose, matyt per greitai vazineju biggrin.gif Karta teko isgirsti vieno kolegos komentara, kuris man iki siol neisieina is galvos (sorry is karto uz nepadoru teksta! 4u.gif ) kai sankryzoje pamate Audi TT su blondine uz vairo -"idomu kiek kilometru ***** reikejo nuciu**ti, kad tokia masinele uzsitarnautu"... doh.gif Va cia tau ir atsiskleidzia vyru poziuris i moteri, vairuojancia krutesne uz ji vairuojancia masina verysad.gif
Siaip kas del pacukiu uz naujos, prabangios masinos vairo - tai as pati esu dar 24 m. - tris menesiai kaip vairuoju nauja masina - pirkau ja todel, kad senoji birejo ir birejo, o su nauja masina visai kitas reikalas vis delto (nervu ir laiko taupymas) - nusipirkau ja is savo bei pasiskolintu pinigeliu. Taip pat esu pasiemusi paskola is banko ir isigyjusi 4 kambariu buta naujam name, islaikau savo seseri ir savo drauga, kuris del tesiamu mokslu dirba tik puse etato... Tevai nepadeda nei kiek - pati dirbu nuo 20 m. ir dabartini darba bei pareigas, kurie man leidzia visa tai tureti, susiradau be blato, o tik sekmes ir savo galvos padedama.
Be to esu blondine is prigimties, bet maskuojuosi dazydama plaukus raudonai ax.gif tongue.gif
Atsakyti
O tai kooookios tos prabangios????????? Kokia yra pati pigiausia prabangi????? Googa, ką ten tokio prabangaus turi? Nu netikiu aš, kad naujas Daewoo Lanos - prabanga smile.gif

Ir jauna mergina - nu nuo kada? 24 metai - tai jau tekėt metas, kokia dar jauna smile.gif Jauna kaip mergina tai būni turbūt nuo kokių 18 (anksčiau vairuot neleidžia) iki 20, o vėliau tai jau ir užsidirbt gali kažką, taigi iš temos iškrenti...

Nu vat amžiaus limitą pasiūliau, prašom koreguoti. O prabangios mašinos terminą koreguokit pačios - aš pati kitoj temoj tikslinausi, bet niekas aiškumo nesuteikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 12, 11:51)
O tai kooookios tos prabangios?????????  Kokia yra pati pigiausia prabangi????? Googa, ką ten tokio prabangaus turi? Nu netikiu aš, kad naujas Daewoo Lanos  - prabanga smile.gif

Ir jauna mergina - nu nuo kada? 24 metai - tai jau tekėt metas, kokia dar jauna smile.gif Jauna kaip mergina tai būni turbūt nuo kokių 18 (anksčiau vairuot neleidžia) iki 20, o vėliau tai jau ir užsidirbt gali kažką, taigi iš temos iškrenti...

Nu vat amžiaus limitą pasiūliau, prašom koreguoti. O prabangios mašinos terminą koreguokit pačios - aš pati kitoj temoj tikslinausi, bet niekas aiškumo nesuteikė smile.gif

Matyt reikia nustatyt suma,nuo kurios skaitosi prabangi.Siulau
50 000lt lotuliukas.gif Kas daugiau,maziau??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura333: 12 gruodžio 2005 - 12:21
Na va tai tau - kazkur dingo mano pasisakymas!!! blink.gif
Kas del mano posto - tai as neturejau omeny, kad vazineju su nauja, prabangia masina lotuliukas.gif - tiesiog kazkaip dviprasmiskai posta parasiau 4u.gif Tiesiog kazkas is mergaiciu pyktelejo, kad iki 25 m. apie nauja masina tik svajoti galima, tai norejau ta paneigti, kad butinai masina turi vyras ar meiluzis pirkti. O ir lizinguotis iki 25 m. taip pat galima, nes pati kai ieskojau savo aparato, domejausi sia galimybe blush2.gif Norejau pasakyti, kad tiesiog turiu nauja, simpotna, man labai miela ir patogu masiniuka ir tiek cia to biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kas del to ar as pati, jei daug pinigeliu tureciau pirkciau kazkokia prabangia, new car - tai tikrai ne schmoll.gif Pinigams yra geresne vieta - investicijos i nekilnojamaji turta ar bankai, o masina tai jokia investicija, su savo milzinisku nuvertejimo procentu.
Kas del amziaus - tai jis tikrai nieko bendro neturi su tekejimu ar noru teketi lotuliukas.gif Manau, kad viska lemia noras, o amzius tekejimui visados tinkamas, aisku nekalbu apie nepilnametes wub.gif Be to visoms, kas nori lizingu ka ar paskola pasiimti, tai geriau buti netekejusiai biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi....
Paskaicius kai kuriuos pasisakymus labai akivaizdu, kad kai kuriu "damu" lupomis kalba lietuviskasis pavydas... Is serijos : "dega kaimyno namas...gaila, kad ne brolio, bet vistiek gerai"....

Man kartais pamacius moteriske uz naujos TP (Transporo priemones) vairo kyla mintis, kad ta masina darbine biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O siaip tai masina - pati kvailiausia investicija ir pagal ja ne visada galima teisingai vertinti zmogaus socialini sluoksni...
Zinau turtingu zmoniu, vazinejanciu su senomis TP.. Kas kam svarbiausia...

Atsakyti
Turtingų vyrų žmonos, baikit parintis. Tema ne apie senas tarkas, o apie merginas smile.gif Žinot, kas yra mergina? Tai toks neištekėjęs reiškinys. Ištekėjus ji iškart patampa boba, -iene ir mergina vadintis negali...

Dabar kas yra jauna mergina? Nu kadangi dauguma merginų iki 30 visgi išteka ir tampa -ienėm, o vėliau tiesiog pasensta, galima laikyti, kad mergina yra neištekėjęs reiškinys nuo 15 iki 30 metų amžiaus, jei tokio amžiaus neištekėjęs žmogus nėra vaikinas, tai jis yra mergina. Iki tol - vaikai, po to - ai, būkim taktiški cool.gif Tagi jauna mergina sąlyginai būtų nuo 15 iki 20, nuo 20 iki 25 - vidutinė mergina, nuo 25 iki 30 - sena mergina, nu, pabuvus... Paskui pagal mano kvlasifikaciją pereinama į jauną bobą, vidutinę bobą... biggrin.gif

O kadangi vairuojama nuo 18 metų, tai jauna mergina už prabangaus automobilio vairo - tai 18 - 20 metų mergina už ne mažiau kaip 50 000 Lt vertės (už kurią šiandien parduodant galėtum tiek gaut) transporto priemonės vairo (šitos siūlomos sumos niekas nepaneigė, todėl laikykime, kad jinai teisinga smile.gif )

Žodžiu, jei čia tokių merginų yra, prašom aiškintis. Visos kitos, kartu su turtingais vyrais, turtingais vaikais, turtingom paralitikėm bobutėm, turtingais broliais, seserim ir turtingais švogeriais - prašom į pogrindį, ne jūs šitos temos herojai.

Ar aiškiai padėtį išaiškinau? Mane buvo įkvėpimas apėmęs ax.gif
Atsakyti
Ei ne, siūlau prabangios mašinos kainą pakelti bent iki 100 000. Kai autopliuse užsidėjau tokią sumą, rado tiek skelbimų, kad kibirai, virš 500. Visokie ford mondeo, citroenai, širpotriebas, pffff schmoll.gif Visos firmų mašinos tiek kainuoja, jos ne prabangios, jos darbinės. Dafaite laikykim nuo kokių 100000... smile.gif
Atsakyti

Tai va, man irgi atrodo, kad jauna mergina - tai su tėvo mašina smile.gif Nugis tose mašinose labai viskas saugu, jei aš būčiau turtingas tėvelis, irgi savo dukrai duočiau, nugis nuosavas vaikas, kai pagalvoji, ką gali, tą ir duodi smile.gif

O jei mafiozų mergos yra vidutinės arba senos merginos, o ne jaunos, tai kas dabar kaltas, kad tie mafiozai tokie? biggrin.gif

Nenuleisiu kartelės, niekaip ne schmoll.gif dar ko, jei nutarsim, kad jauna mergina - 15-25, vidutinė mergina - 25-35, sena mergina - 35 - 45, jauna motera/boba nuo ištekėjimo arba 45-55, vidutinė boba - 55-65, tai sena boba gausis tik nuo 75... O bendrai gal ir galima taip? gal visai gerai išeina? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulia: 01 liepos 2009 - 23:17