Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

Na as tai taip pat pagalvoju, kad arba kokio turtingo tevelio dukryte, arba kokio, kaip mano mociute sako, mapijozo lotuliukas.gif zmonele arba drauge..O tokios mintys, kaip pati uzdirbo ir nusipirko arba paeme lizingu, dar ne karto neatejo.. doh.gif Kiek zinau 19-20m nieks neduos lizingu, lygtais duoda nuo 21m..Bent jau pries pora meteliu taip buvo, sorry jei klystu..O ir kokiam darbe galima tiek uzdirbt, baigus tik 12klasiu?.. g.gif biggrin.gif Na nebent kokioj svecioj saly, dirbant...Na suprantat apie ka as.. biggrin.gif Galiu duoti pvz, mano pusbrolio , galima sakyt buvusi zmonyte, isvaziavo i Italija uzdirbti pinigeliu..Praejo siek tiek laiko, ir ji ten su savo puske lakste su BMW Z4 ir su AUDI TT..Aisku, joms nenupirko tas masinkes, o tik dave vazinetis, ir zinoma, ne uz dyka, o uz tam tikras suteiktas paslaugas..Slykstu.. doh.gif Ne, As nesakau kad visos lietuves tokios, bet yra tokiu, ir gana daug, kurios del pinigu, graziu ir prabangiu masinu ir t.t. pasiryzusios parsiduoti..Ir pati nemazai tokiu pazystu..Kartais save pagaunu galvojant, "ech,kaip noreciau ir as pralekti su kokiu bumeriuku", bet man gyvenime ne tai svarbiausia..Man mano astrute pati mieliausia ir nuostabiausia.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutė: 07 gruodžio 2005 - 11:16
as kai 12 - oke buvau vairavau bmw z4.. bet nusibodo.. uzsinorejau "dideles" mazinos... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2004 05 21, 15:29)
Ar pastebejote kiek mieste vazineja jaunu merguinu su prabangiais automobiliais??
Tiesiog norejau pasiteirauti kokios kyla mintys pamacius toki vaizdeli???

Kazkuria prasme gerbiu prostitutes, nes jos vargses neturi kitos iseities, kito kelio, kaip kitaip uzsidirbti pinigu (neanalizuosim kodel, ar tai soc. padetis ar auklejimas), todel ima fiksuota suma uz fiksuota laika. Tai yra darbas.

Kitos yra siurbeles kekseles, kurios parsiduoda ilgam, apgaudinedamos ir save ir ta vyra.

Ir kaip jus manote, kuri is ju vazineja su NE SAVO masina ir kuri yra zemiau puolusi?

Atsakyti
QUOTE(aistra @ 2005 12 08, 18:24)
Kazkuria prasme gerbiu prostitutes, nes jos vargses neturi kitos iseities, kito kelio, kaip kitaip uzsidirbti pinigu (neanalizuosim kodel, ar tai soc. padetis ar auklejimas), todel ima fiksuota suma uz fiksuota laika. Tai yra darbas.

Kitos yra siurbeles kekseles, kurios parsiduoda ilgam, apgaudinedamos ir save ir ta vyra.

Ir kaip jus manote, kuri is ju vazineja su NE SAVO masina ir kuri yra zemiau puolusi?

manyciau 2 variantas..... smile.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(aistra @ 2005 12 08, 18:24)

o koks skirtumas: savo ar ne savo? o tu nenoretum vazineti ledine masinyte, net jei ji butu tavo draugo? as mielai biggrin.gif ir visai nereiskia, kad tos, kuriu draugai turi geras masinas, gyvena su jais tik del auto ar pinigu. nors biski jau nukrypstam nuo temos
Atsakyti
man tai klausimas iskilo: kas yra dar jauna ir koki auto jau galima vadinti prabangiu... biggrin.gif
Atsakyti
pritariu , une.Nežinau ar aš jauna ir ar vairuoju prabangų mašiniuką.Man 25 , važinėju su TT.Galėčiau pasakyti , kad kiekvienai savo...Man tikrai prabangus atrodo poršas,bet čia tik miražas.Ir nereikia nurašinėti panelių , kurios vairuoja geresnes nei jūsų mašinytes.Parodykit tokį asilą meilužį , kuris taip švaistytusi.Man irgi tokio reiktų.O kartais , mielos ponios, nepagalvojate , kad jauni vyrai , aišku jei turi smegenų , daug dirba ir dar daugiau uždirba?Tokie ir gali sau leisti dovanoti žmonoms gerus daiktus...
Atsakyti
O man tas reiškinys - jauna mergina už gražios naujos mašinos vairo - kažkaip jokių minčių nesukelia, nugis yra jaunos merginos su gražiom suknelėm ir yra su gražiom mašinom, estetika, nu. Maza iš kur gali gaut. Gal palikimą gavo... smile.gif

Man mintis sukelia, pvz. gražus naujas bobiškas aukso spalvos mersiukas, kurį vairuoja diedonė su senobiniais akiniais ir berete, ir važiuoja jis atsargiai atsargiai, ir iš lėto iš lėto... Va jis sukelia mintis. Konkrečiai - prieš tai turbūt vairavo zaporožietį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 08, 22:36)

Man mintis sukelia, pvz. gražus naujas bobiškas aukso spalvos mersiukas, kurį vairuoja diedonė su senobiniais akiniais ir berete, ir važiuoja jis atsargiai atsargiai, ir iš lėto iš lėto... Va jis sukelia mintis. Konkrečiai - prieš tai turbūt vairavo zaporožietį laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
na, ir temele doh.gif Matosi, kad tikra lietuvaite uzvede sia tema. Juk lietuviu sukis net toks, kad neduok Dieve kaimynas geriau gyvena blink.gif
O su gerom masinom manau vazineja zmones, kurie daug dirba, nes juk pinigai is dangaus nekrenta...
As vazineju su BMW 2001m., bet nemanau kad tai didele prabanga. O mano vyras net jaunesnis uz mane ir irgi vazineja su beveik nauja AUDI... Ir viska ka turime, tai tik mano vyro sunkiu darbu. Kai su juo susipazinau jis gyveno pas tevus ir vazinejo sena masina, neturejo nei buto nieko. O stai po penkeriu metu mes vazinejames apynaujemis masinomis ir po menesiuko keliames i nuosava nama. Kol kas as auginu vaikeli, bet kai pauges, tada ir as kibsiu i darbus. O siaip as blondine, tai manau, kad daugelis pagalvoja kai vaziuoju masina: arba turtingo tevelio dukra arba turtingo senio zmona.
Manau LT situacija labai pasikeite per pastaruosius 7metus, nes atsiranda daug jaunu perspektyviu zmoniu, kurie isties daug dirba, todel ir daug turi.
Atsakyti
na, ir temele doh.gif Matosi, kad tikra lietuvaite uzvede sia tema. Juk lietuviu sukis net toks, kad neduok Dieve kaimynas geriau gyvena blink.gif
O su gerom masinom manau vazineja zmones, kurie daug dirba, nes juk pinigai is dangaus nekrenta...
As vazineju su BMW 2001m., bet nemanau kad tai didele prabanga. O mano vyras net jaunesnis uz mane ir irgi vazineja su beveik nauja AUDI... Ir viska ka turime, tai tik mano vyro sunkiu darbu. Kai su juo susipazinau jis gyveno pas tevus ir vazinejo sena masina, neturejo nei buto nieko. O stai po penkeriu metu mes vazinejames apynaujemis masinomis ir po menesiuko keliames i nuosava nama. Kol kas as auginu vaikeli, bet kai pauges, tada ir as kibsiu i darbus. O siaip as blondine, tai manau, kad daugelis pagalvoja kai vaziuoju masina: arba turtingo tevelio dukra arba turtingo senio zmona.
Manau LT situacija labai pasikeite per pastaruosius 7metus, nes atsiranda daug jaunu perspektyviu zmoniu, kurie isties daug dirba, todel ir daug turi.
Atsakyti
sorry, grybauja Sm, tai du kart pasikartojau blush2.gif
Atsakyti