Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

QUOTE(delusion @ 2005 05 31, 10:52)
Sutinku su Tavim, Šiaure,  nepavydėkim, jei turi, tegu džiaugiasi, tik tegu būna kulturingos vairuotojos.

Конечно меня тоже в бешество иногда вводили doh.gif Я всегда стыдила таких водителей. cool.gif Ну не дай бог, такой водитель попадется моему мужу doh.gif - он не полениться догонит и сделает так же, еще и хуже- после его уроков уж точно никто не будет хамить- ПОБОЯТСЯ ПОПАСТЬ СНОВА НА ПСИХОПАТА biggrin.gif
В школах вождения должны наверно преподавать культуру вождения unsure.gif
А может просто много купленных прав и некому объяснить правила
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 28, 02:52)
  А мне кажется, надо порадоваться за девченок- МОЛОДОСТЬ, КРАСОТА, БЕЗАБОТНАЯ ЖИЗНЬ, ДОСТАТОК biggrin.gif  - НУ КТО ЗНАЕТ КАК ДАЛЬШЕ У НИХ ЖИЗНЬ СЛОЖИТЬСЯ, ТАК ПУСТЬ РАДУЮТСЯ  ПОКА МОГУТ ax.gif , А ЖИЗНЬ ПОТОМ ВСЕМУ НАУЧИТ unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif As vis dar kreivai zhiuriu i tas mergaites uzh prabangiu mashinu vairu, bet, visame kame yra ishsimciu. Mano pusesere, grazhi, jauna, aukshta, ilgaplauke blondine. Zhaidzhia krepshini, zhaidzhia Ispanijoj, gerai uzhdirba. Taip ir tranzuoja Ispanija Lietuva. Nusipirko ji sia vasara 2004 Honda Acorda. Eme lizingu, ishsimokes per kelerius metelius. Atrodo tikrai, kaip ............... uzh geros mashinos vairo, alia kaip sakiau, visame kame yra ishimtys
Atsakyti
nium gal ir keistai pasirodys bet.... biggrin.gif
vairuoju BMW toki "pusdzipi" ir audi a6 biggrin.gif ir nesu turtingo (nu gal) tevelio dukryte ar turtingo vyro kuriam 60 metu... tevelis toks jau pasiturintis (daugiau) o suzadetinis jaunas bet turi pinigu.. tai nezinau kaip cia dabar isvadas daryti.... smile.gif thumbup.gif biggrin.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Nu. žinokit, man visai gražu, kai tos jaunos panos varinėja su naujom, prabangiom mašinom. ax.gif Ir pavydo jokio nėra. biggrin.gif Ir minčių iš kur ji gavo toookią mašinėlę. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 05 gruodžio 2005 - 19:40
O aš tai kaip ta lapė, porą valandų iki vynuogių šokinėjusi... smile.gif
Ai, jos vis tiek rūgščios...
Ir apskritai aš jų visai nenorėjau, o tik kojas mankštinau... biggrin.gif
O šiaip tai gerbiu tokias merginas, kurios sugeba užsidirbti (vienaip ar kitaip), ir važinėti savo svajonių mašina aukštai iškelta nosimi.
Atsakyti
As tai manau, kad nei jos ten uzsidiba nei ka..., na bet jei vazineja tai reiskia kazkokiu budu nusipelne tos masinos tongue.gif o labiausiaitai uzkliuna visokiems pavyduoliams bigsmile.gif
Atsakyti
Kartais ir man tenka prisesti uz grazhaus mashinuko vairo. Bet didelio dzhiaugsmo man tai nesukelia... ax.gif Mano mashinukas mazhas, tai jei reikia rimchiau apsipirkti, tenka imti sugyventinio nauja Audi. Na nesijauchiu gerai toj mashinoj... Beje sugyventinis mano jaunesnis uz mane wub.gif O ir metu kiek man yra niekas neduoda, vis kartais parduotuvej paprasho ID wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 05 26, 10:44)
Labai idomai jus cia diskutuojat, netgi su didele pavydo gaidele  wacko.gif
Prie ko cia "kales intrigantes" ar meiluzes??? Nereikia tokiai buti, kad vairuoti nauja, prabangia masina. Yra labai daug budu ja vairuoti: pvz: - tetis, draugas dave pasivazineti, - tetis ,draugas ja nupirko ir tai jos masina, - pati nusipirko.
Taigi kai as pati pralekiu su Infinity FX45 arba naujausiu Lexus arba Toyota Camry, tai pagalvoju, kad aplinkiniai negeriausios turbut nuom0ones apie mane  wink.gif  Bet man dzin. O as blondine ir jauna  rolleyes.gif
O dabar man pareina Toyota MR2, taigi laukiu-nesulaukiu, kada be stogo palakstysiu prie juros  thumbup.gif 
Beje turiu drauge, kuriai draugas (nemeiluzis) nupirko BMW Z4, arba kitai tetis duoda pasidziaugti keturlempiu mersu..

user posted image Tikras Klaipedos stilius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man labai gražu kai jauna, graži panelė vairuoja tikrai prabangų mašiniuką thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif O iš kur gavo tą mašiniuką, tai man visiškai neįdomu schmoll.gif Užtat gražu pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2005 12 05, 23:10)
user posted image Tikras Klaipedos stilius doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
o aš nei karto nesu pagalvojus " na turbūt k...," pagalvoju "o kaip panai..." arba"turtingo tėvelio dukrelė"
Atsakyti