QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 30, 13:17)
Pas mus tas pats
O pabandyk po to išskalbti, kad neliktų geltonų dėmių (jau keli rūbeliai sugadinti)
Skalbiankėj bandžiau - neišsiskalbia, tik rankomis gerokai patrynus su ūkiniu muilu

pabandykit muila su tulžimi-dar nei karto nepavede

mes naudojom pampers, bet pradejo raudonuot uzpakaliukas, dabar naudojam libero ir eilei laukia huggies(angliski). tai su sitais visos bedos susitvarke
Diena naudojam Huggies Premium, nakti Pampers is balto poko dedu. Beje, Huggies man labiau patiko cekiski nei angliski
Siaip ir tie, ir tie man vienodi storumu ir kt. tik cekiskuose pliusas, kad ta tampri juostele nugaroj eina per visa juosta, o angliskuose tik is sonu

QUOTE(Rasella @ 2010 12 02, 16:14)
<...? O as kaltinau pampersus, iskeikiau lenkiskus, pradejau pirkti vokiskus baby dry....Taip prie ju pripratom ir pasiklikom, nes geresni ir nesmirdantys kaip lenkiski <...>
O man atvirkščiai - lenkiški nesmirdėjo (netgi, man rodos, šiek tiek įkvėpinti yra), o vat angliški dvokia

QUOTE(Agatka @ 2010 12 02, 20:27)
geltonas demes nakciai su bobu uzmirkyt, geriau negu neutral.
Pritariu, kad "Bobas" geriau naikina dėmes... O dar geriau - aš mirkau labai karštam vandenyje su muilo drožlėmis

QUOTE(Niutella @ 2010 12 03, 09:49)
mes naudojom pampers, bet pradejo raudonuot uzpakaliukas, dabar naudojam libero ir eilei laukia huggies(angliski). tai su sitais visos bedos susitvarke
Mąstau ir aš apie kitokias, nes absoliučiai kiekvieną kartą po šitų angliškų "Pampers baby dry" turiu skalbti drabužius

Tik vat mąstau, ar "Huggies" bandyti, ar "Libero"

Mums labiausiai patiko pampers vokiski, huggies visai nepatiko, tas ju kietumas

Apie kokius huggies jus cia kalbat? As naudoju huggies newborn with organic cotton - sauskelnes kaip sauskelnes. Pradzioj naudojau Pampers newborn, bet man ten per daug chemijos oprideta pasirode. Nors kas cia zino ant kiek tie huggies geresni tuo klausimu
bet man jie priimtinesni.
Beja, man huggies nepraleidineja. Naudojom 2 dabar 3 dydi pradejom. Nesusiduriau su tokia problema.

Beja, man huggies nepraleidineja. Naudojom 2 dabar 3 dydi pradejom. Nesusiduriau su tokia problema.
Mes naudojom pampers pirmam suneliui ir siam tinka kuo puikiausiai

Vyrukui naudoju pampers baltas, man jos pacios geriausios

naudojam pampers. buvom gavę dovanų ir baltų pampers, bet pro juos persigeria drėgmė
o ir kvapas labai greit praeina, aišku, gal ir gerai, kvėpuoja reiškia. Kas nepatiko tai bella happy. prikvėpinti, tai nuo jų ruriukas buvo išbertas
sunaudojom ir nebeperkam.

Pirmam vaikui naudojau BAMBO. Dabar antram pabandžiau Pampers ir Huggies su medvilne. Tai kažkoks košmaras, vis pro šoną sušlampa. Niekaip nesuprantu, ką ne taip darau, lyg ir užspaudžiu normaliai, stengiuos gerai uždėt
. Atsibodo perrenginėti kelis kart per dieną. Pabandžiau vėl BAMBO (šiek tiek didokų buvau nusipirkus) tai viskas gerai.

Mes naudojom Huggies new born ir viskas super buvo. Tikrai jokio kietumo. Na aisku cia pagal kiekviena vaika skirtingai
Be to huggies pigesni ir akcijos jiems taikomos, na bent jau "baby City" parduotuveje