Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

QUOTE(donna bella @ 2010 11 21, 11:38)
Merginos, paaiškinkit man durnai, smile.gif  kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? g.gif Nu niekaip nesuprantu? g.gif  g.gif  g.gif  Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga. Naudojau pampers tas pats, su huggies tas pats, ar per dideli jam skaitos, ar per maži? Bet perku visada kad atitiktų pagal jo svorį. patarkit mielosios, nes žiū, kad mums sauskelnės savo funkcijos nevisada atlieka smile.gif  biggrin.gif

Na, mums taip buvo vienu laikotarpiu, kai pereidinejom is 2 i 3 didi. Per viena prabegdavo, kitos nsilaike ant uzpakaliuko. Jei prabega, tai arba nugarytes blogai prisispaudzia (bet cia hugies beda paprastai buna) ara sauskelnes permazos, o vaikas daro daug skysto kaku.
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 11 25, 11:06)
o juk vienkartines sauskelnes tai ir yra tas pats celofanas, nepraleidziantis oro

Vaje, tai kokias Jus tas sauskelnes matete, kad celofanines buvo?
Atsakyti
na mes naudojom bambo ekologiska, tada huggies, bet jie nepatiko, nes vaikui pasislapinus visas pampersas gumulais nueina, tad pasilikome prie pampers;)jie mumi geriausi tiek dydziu tiek patogumu patenkina musu mergytes poreikius;D
Atsakyti
Prasau paaiskinti ar yra pampers sauskelniu be to zalio viduj? gal tos vokiskos ir angliskos neturi? nes po to zalio active baby uzpakaliukas baisus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 11 21, 10:38)
Merginos, paaiškinkit man durnai, smile.gif  kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? g.gif Nu niekaip nesuprantu? g.gif  g.gif  g.gif  Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga. Naudojau pampers tas pats, su huggies tas pats, ar per dideli jam skaitos, ar per maži? Bet perku visada kad atitiktų pagal jo svorį. patarkit mielosios, nes žiū, kad mums sauskelnės savo funkcijos nevisada atlieka smile.gif  biggrin.gif

man vieninteles,kas dar sulaikydavo,tai pampers premium,nes jos su tinkleliu,bet deja nuo 4 dydzio jo jau nera verysad.gif
Atsakyti
Vaje, tai kokias Jus tas sauskelnes matete, kad celofanines buvo?

Ende,
paimkit pampers sauskelnes ir tarp tu svelniu medziagu yra pats tikriausias plonas celofanas smile.gif tyrinejau ir aptikau, jis lb plonas todel netraska

Man taip pat kartais begdavo per nugara. db 5men, duodu jau obuoliuko ir kitu dalyku tai kakis nebe toks skystas ir nieks nebega. na ir dar plius pakeiciau sauskelnes i Pampers baby dry is VOKIETIJOS irjau senokai bego per nugara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 27 lapkričio 2010 - 00:33
QUOTE(bituteee @ 2010 11 22, 15:02)
Labukas mamytes, gal gali kuri man  doh.gif  paaiskinti, kuo skiriasi sauskelnes Pampers baby dry nuo active baby ? Ar daug skirtumu ? Ar tie skirtumai atsiranda tik pradejus maziui vaikscioti (t.y. aktyviai judeti)  ?

aaauuuuuuuu mamytes, ar zinot skirtumus tarp siu mano minetu sauskelniu ??? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 11 26, 22:06)
man vieninteles,kas dar sulaikydavo,tai pampers premium,nes jos su tinkleliu,bet deja nuo 4 dydzio jo jau nera verysad.gif

Galima sakyti "buvo" ax.gif Nes senesnėse pakuotėse ketvirtas dydis su tinkleliu thumbup.gif Kaip tik porą pakuočių prieš kurį laiką tokių nusipirkau ax.gif

O tos naujos Ultra thin man viską per viršų leidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 11 27, 14:48)
Galima sakyti "buvo"  ax.gif  Nes senesnėse pakuotėse ketvirtas dydis su tinkleliu thumbup.gif  Kaip tik porą pakuočių prieš kurį laiką tokių nusipirkau ax.gif

O tos naujos Ultra thin man viską per viršų leidžia  doh.gif

o dar imanoma gaut 4 dydi su tinkleliu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 11 27, 00:29)
Ende,
paimkit pampers sauskelnes ir tarp tu svelniu medziagu yra pats tikriausias plonas celofanas smile.gif tyrinejau ir aptikau, jis lb plonas todel netraska

Reiks patyrinėt, bet orą jos tikrai praleidžia, kad ir yra tas celafanas, jis neištisas.

QUOTE(bituteee @ 2010 11 27, 14:45)
aaauuuuuuuu mamytes, ar zinot skirtumus tarp siu mano minetu sauskelniu ???  4u.gif  smile.gif

Baby dry yra vokiskos/angliskos, active baby- lenkiskos. O šiaip, turėtų būti tokios pačios. Bet realiai skiriasi- angliskos/vokiskos- svelnesnes, be papildomu kvapu, ir kazkiek didesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 28 lapkričio 2010 - 09:43
QUOTE(Ende @ 2010 11 28, 11:42)
Reiks patyrinėt, bet orą jos tikrai praleidžia, kad ir yra tas celafanas, jis neištisas.
Baby dry yra vokiskos/angliskos, active baby- lenkiskos. O šiaip, turėtų būti tokios pačios. Bet realiai skiriasi- angliskos/vokiskos- svelnesnes, be papildomu kvapu, ir kazkiek didesnes.

Aciukas, net nezinojau doh.gif Tai kiek supratau parduotuvese pagrinde lenkiskos, todel ir akcijas taip daznai daro rolleyes.gif Reiks cia mamose pasiieskoti bigsmile.gif Keisim is lenkisku i vokiskas bigsmile.gif nes tiesa sakant toki dalyka pastebejau, gal cia visose taip buna, nzn, bet kai pampersiukas jau buna pilnokas, ant maziuko pastebiu po kelis grudelius is pampreso vidaus doh.gif tik nzn kai jie is to pamperso isbyra ax.gif Bet gal cia taip tik su lenkiskais biggrin.gif Daugiau jokiu lenkisku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteee @ 2010 11 28, 16:38)
Aciukas, net nezinojau  doh.gif Tai kiek supratau parduotuvese pagrinde lenkiskos, todel ir akcijas taip daznai daro  rolleyes.gif Reiks cia mamose pasiieskoti  bigsmile.gif Keisim is lenkisku i vokiskas  bigsmile.gif nes tiesa sakant toki dalyka pastebejau, gal cia visose taip buna, nzn, bet kai pampersiukas jau buna pilnokas, ant maziuko pastebiu po kelis grudelius is pampreso vidaus  doh.gif  tik nzn kai jie is to pamperso isbyra  ax.gif Bet gal cia taip tik su lenkiskais  biggrin.gif Daugiau jokiu  lenkisku schmoll.gif

Būna Maximose ir iš Vokietijos. Kaip tik praeitą savaitę apžiūrėjau pakuotes parduotuvėj, tai dalis buvo lenkiškų, dalis vokiškų - žiūrint kokią rūšį ir kokį dydi perki ax.gif Kaune vokiškas perku iš vienos moteriškės, jei reikia kontaktų, brūkštelkit į AŽ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jordan @ 2010 11 28, 00:39)
o dar imanoma gaut 4 dydi su tinkleliu? bigsmile.gif

Na, aš perku ne parduotuvėj ax.gif Tai praeitą sykį per stebuklą gavau senųjų mirksiukas.gif
Atsakyti