QUOTE(donna bella @ 2010 11 21, 10:38)
Merginos, paaiškinkit man durnai, kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? Nu niekaip nesuprantu? Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga... <...>
Pas mus tas pats

O pabandyk po to išskalbti, kad neliktų geltonų dėmių (jau keli rūbeliai sugadinti)

Skalbiankėj bandžiau - neišsiskalbia, tik rankomis gerokai patrynus su ūkiniu muilu
QUOTE(bituteee @ 2010 11 28, 15:38)
Tai kiek supratau parduotuvese pagrinde lenkiskos, todel ir akcijas taip daznai daro

Reiks cia mamose pasiieskoti Keisim is lenkisku i vokiskas nes tiesa sakant toki dalyka pastebejau, gal cia visose taip buna, nzn, bet kai pampersiukas jau buna pilnokas, ant maziuko pastebiu po kelis grudelius is pampreso vidaus

tik nzn kai jie is to pamperso isbyra Bet gal cia taip tik su lenkiskais

Daugiau jokiu lenkisku
Patikėk, ne tik su lenkiškais tie "grūdeliai"

Aš dabar angliškas "Pampers baby dry } naudoju - tas pats š...
QUOTE(rakste @ 2010 11 29, 21:25)
as tai jau nevilty...pradejom nuo pampers new baby 1 dydzio,viskas ok buvo,tada 2 dydzio tokius nusipirkom irgi ok viskas buvo,tai uzsisakiau is assorti.lt tokius pat,tai kad issuto,kad isbere tai db jau dvi savaites negaliu uzpakaliuko sugydyt..tai kai isbere,atsidariau tokiu pat kita poka,tik is pardes pirkta-negereja..tada bambo nusipirkom,tai gal kiek ir grazesne rura db,bet tai jie stori kokie,man atrodo nepatogu mano lelytei..

Aš irgi užsisakiau iš assorti angliškas, tai iškart užpakaliukas raudonas ir, kaip jau kažkur minėjau, žiauriai smirda jos

kažkokia guma ar plastmase, net nemoku paaiškinti

lenkiškos iš "Maximos" tikrai taip nesmirdėdavo...
O "Bambo" mums nepatiko - labai kietos jos