Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

QUOTE(freza80 @ 2010 11 28, 16:48)
Na, aš perku ne parduotuvėj  ax.gif Tai praeitą sykį per stebuklą gavau senųjų  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
pampersiukus, tuos zalius. biggrin.gif
nuo violetiniu kazkaip parausta siknyte.
Atsakyti
Dabar naudojam huggies ir pampersus, viskas nuo akciju priklauso ax.gif bet kitu firmu nebandem ir nelabai norim bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
as tai jau nevilty...pradejom nuo pampers new baby 1 dydzio,viskas ok buvo,tada 2 dydzio tokius nusipirkom irgi ok viskas buvo,tai uzsisakiau is assorti.lt tokius pat,tai kad issuto,kad isbere tai db jau dvi savaites negaliu uzpakaliuko sugydyt..tai kai isbere,atsidariau tokiu pat kita poka,tik is pardes pirkta-negereja..tada bambo nusipirkom,tai gal kiek ir grazesne rura db,bet tai jie stori kokie,man atrodo nepatogu mano lelytei.. verysad.gif
Atsakyti
Mes daznai naudojome "pampers"firmos...labai patinka nes yra minkstuciai ir plonyciai(aisku keisti reikia daznai)...o dabar nusprendem nusipirkti "maksimos"pampersiukus....na visai nieko....issutimu nera tai tikiuopsi kad labai nebus problemu juos naudojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 11 21, 10:38)
Merginos, paaiškinkit man durnai,  kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? Nu niekaip nesuprantu?  Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga... <...>

Pas mus tas pats doh.gif O pabandyk po to išskalbti, kad neliktų geltonų dėmių (jau keli rūbeliai sugadinti) doh.gif Skalbiankėj bandžiau - neišsiskalbia, tik rankomis gerokai patrynus su ūkiniu muilu blink.gif

QUOTE(bituteee @ 2010 11 28, 15:38)
Tai kiek supratau parduotuvese pagrinde lenkiskos, todel ir akcijas taip daznai daro  rolleyes.gif Reiks cia mamose pasiieskoti  Keisim is lenkisku i vokiskas  nes tiesa sakant toki dalyka pastebejau, gal cia visose taip buna, nzn, bet kai pampersiukas jau buna pilnokas, ant maziuko pastebiu po kelis grudelius is pampreso vidaus  doh.gif  tik nzn kai jie is to pamperso isbyra  Bet gal cia taip tik su lenkiskais  biggrin.gif Daugiau jokiu  lenkisku

Patikėk, ne tik su lenkiškais tie "grūdeliai" doh.gif Aš dabar angliškas "Pampers baby dry } naudoju - tas pats š... doh.gif

QUOTE(rakste @ 2010 11 29, 21:25)
as tai jau nevilty...pradejom nuo pampers new baby 1 dydzio,viskas ok buvo,tada 2 dydzio tokius nusipirkom irgi ok viskas buvo,tai uzsisakiau is assorti.lt tokius pat,tai kad issuto,kad isbere tai db jau dvi savaites negaliu uzpakaliuko sugydyt..tai kai isbere,atsidariau tokiu pat kita poka,tik is pardes pirkta-negereja..tada bambo nusipirkom,tai gal kiek ir grazesne rura db,bet tai jie stori kokie,man atrodo nepatogu mano lelytei.. verysad.gif

Aš irgi užsisakiau iš assorti angliškas, tai iškart užpakaliukas raudonas ir, kaip jau kažkur minėjau, žiauriai smirda jos blink.gif kažkokia guma ar plastmase, net nemoku paaiškinti verysad.gif lenkiškos iš "Maximos" tikrai taip nesmirdėdavo...
O "Bambo" mums nepatiko - labai kietos jos doh.gif
Atsakyti
Mes kai klinikose gulejom, ta daktare sake, kad gali berti nuo sauskelniu del to, kad jos gali tureti kazkokia bacila ar grybeli (dabar pazodziui nepasakysiu), nes atseit tos sauskelnes sandeliuojamos prisigaudo bakteriju. Bet siaip mums geriausios Libero. Bandem Pampers ir Hugies. Tai ne is LT dar visai nieko, bet kur LT pirktos tai schmoll.gif . Net persisunkia iki drabuzeliu po 3 val.
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2010 11 29, 22:25)

man buvo panasiai, isgydziau su bambo. kad jos storos ir placios tikrai nera blogai, o net klubams geriau kai kojos labiau praskestos! patariu gydyt su pataisu sporom, man padejo. dbr i jonsons pudra iberiau tas sporas ir sumaisiau ir barstau sikiuka, jokiu problemu. naudoju klasika pampers baby dry vokiskas.
Papildyta:
QUOTE(kremsoda @ 2010 12 02, 12:28)
Mes kai klinikose gulejom, ta daktare sake, kad gali berti nuo sauskelniu del to, kad jos gali tureti kazkokia bacila ar grybeli (dabar pazodziui nepasakysiu), nes atseit tos sauskelnes sandeliuojamos prisigaudo bakteriju.

nesamone bakterijos.. beria nuo sysiuko ar kakucio!! seniau kai palas naudojo tai irgi berdavo, tai ka mamos sandeliuose palas ir marles laike? badandykit apsisiujiojus pagulet paziuresiu kaip jum nebers ir nesus sikna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 02 gruodžio 2010 - 12:04
Kai mano mazoji buvo 2 men, irgi vienu metu taip uzraudo uzpakaliukas , kad niekas nepadejo, jokie sudocremai, vargais negalais issigydziau sausa pudra, pirkau IKI prancuziska. O pasirodo, kad dukryte serga seborejiniu dermatitu ir ne pampersuose buvo esme. O as kaltinau pampersus, iskeikiau lenkiskus, pradejau pirkti vokiskus baby dry....Taip prie ju pripratom ir pasiklikom, nes geresni ir nesmirdantys kaip lenkiski. Kartais, kai viduriukus paleidzia pro nugara prabega, bet cia jau kitos bedos.
Atsakyti
Mums geriausi Libero, aisku jie ne tokie minkstuciai kaip pampersai, bet sugeria zymiai geriau ir yra bekvapiai smile.gif Ir dar, erzina Pampers ir Huggies kvapai. Pripratau prie neutraliu, tai negaliu pakesti tu kvapu.
Bambo irgi bandem tik gimus, bet po to gavom dovanu libero ir lig siol naudojam. Pripirko vyras per akcijas deze pampersu, tu lenkisku, ir Huggies, tai laukiau kada isbaigsiu doh.gif na paraudo odele tik pirma diena, bet jie zymiai menkiau sugeria ir keisti butina dazniau, dar tas ikvepinimas. Pampers premium care nebandziau, bet kol kas tikrai nekeisiu Libero.
Papildyta:
[quote=~Beauty~,2010 11 30, 14:17]
Pas mus tas pats doh.gif O pabandyk po to išskalbti, kad neliktų geltonų dėmių (jau keli rūbeliai sugadinti) doh.gif Skalbiankėj bandžiau - neišsiskalbia, tik rankomis gerokai patrynus su ūkiniu muilu blink.gif

mums ir tas pat kelis kartus nutiko, kaip purptelejo taip ir kakutis isejo lauk, visa nugaryte... Vyras aisku konstatavo, kad blogai uzdejau, bet dedi kaip visada, gi paziuri kad teisingai uzdeti ir vistiek. Skalbiankei neiveikiamos demes, teko muiliuku, geriau uz ukiskas vaikiskas neutral isplove smile.gif
Atsakyti
geltonas demes nakciai su bobu uzmirkyt, geriau negu neutral.
Atsakyti
Sveiki, siulome Pamper's Baby dry sauskelnes is Norvegijos.
3 dydis 144vnt tik 60 Lt
4 dydis 120 vnt tik 60 Lt
5 dydis 99 vnt tik 60 Lt
Klaipedoje pristatome nemokamai.
Skambinkite telefonu: 864797484
Daugiau informacijos:
http://www.skelbiu.l...ry-9655582.html
Atsakyti