Bandem iviriausias, bet Pampers (bet butinai angliskos) geros, nes lenkiskos kokybe skyresi..
Huggies angliskos abiausiai patiko ir naudojam.
Nepykit, kad cia rasau,bet parduociau ka tik praimta minus kelios sasukelnes Libero 3 dydzio pakuote (5-8 kg) 68 vnt turetu buti -20 lt simboliskai.a.z. jei ka
Privargom su sauskelnėm kol atsirinkom, pirma naudojom pampers geriausius
kiaurai ėjo
Tada huggies pradėjom mėginti, kartais pereidavo kiaurai, bet ne taip kaip per pampersus, huggies clasic ne kas, huggies jumbo, truputį geriau, apsistojom ties huggies premium, pasitaiko nelaimių, bet jau mažiau.

pampers
didziajai ir kitokias bandziusi esu, bet pampers labiausiai tiko, nors ir su kitokiomis tragedijos nebuvo

naudojam pampers

tik pampers
pirmagimei išbandėm kone visus,bet geriausi buvo pampers,tai ir mažiukui juos perkam,nebeeksperimentuojam

Pampers sugeria geriausiai. Bet tai tik parodo, kiek ten daug chemijos. Be to, jie prikvepinti. Huggies irgi. Pvz., Nature babycare taip gerai nesugeria, netgi gali perslapti kiaurai, bet jos naturalios. Nera labai didelis pasirinkimas naturaliu sauskelniu LT, bet galima rasti ir uz gera kaina.
MEs naudojam dažniausiai Pampers, kartais dar pirkdavau Huggies. Bet daugiau nepirksiu, nes man jos kietos tokios atrodo, o ir vaikas pradėjo jose šusti, nes dabar rečiau keičiam. (Ne tiek kiek naujagimiui juk reikia) Ir iš po nakties pradėjo atsikelti prabėgusiu sysiumi. O su Pampers to nebūna.

mes taip pat Pampers nors dabar naudoju vokiskas vibelle tai ir jos visai man geros o va turiu BAMBO pakuote tai man jie nepatinka nors ir ekologiski bet kazkokie man jie nelabai tai sakiau juos sunaudosiu kai jau visai nebus kitu o seip tai sakau daugiausei naudoju ir pati perku Pampers kazkaip jos man labiausei prilipo ir mazosios uzpakaliukui jos tynka
Mes ir tik pampers , bandziau libero bet gryzau prie pampersu, iki puse metu pampers naudosiu o paskui jau po truputi jai viskas geria ant pigesniu pereisim