Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Bandem iviriausias, bet Pampers (bet butinai angliskos) geros, nes lenkiskos kokybe skyresi..
Huggies angliskos abiausiai patiko ir naudojam.

Nepykit, kad cia rasau,bet parduociau ka tik praimta minus kelios sasukelnes Libero 3 dydzio pakuote (5-8 kg) 68 vnt turetu buti -20 lt simboliskai.a.z. jei ka
Atsakyti
Zinokit pirkau nuo gimimo tik pampers su dydelem tom skylutem, bet kai pabandziau pampers vokiskus, tai nepaliginamas dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Privargom su sauskelnėm kol atsirinkom, pirma naudojom pampers geriausius doh.gif kiaurai ėjo doh.gif Tada huggies pradėjom mėginti, kartais pereidavo kiaurai, bet ne taip kaip per pampersus, huggies clasic ne kas, huggies jumbo, truputį geriau, apsistojom ties huggies premium, pasitaiko nelaimių, bet jau mažiau.
Atsakyti
pampers cool.gif didziajai ir kitokias bandziusi esu, bet pampers labiausiai tiko, nors ir su kitokiomis tragedijos nebuvo smile.gif
Atsakyti
naudojam pampers 4u.gif
Atsakyti
tik pampers thumbup.gif pirmagimei išbandėm kone visus,bet geriausi buvo pampers,tai ir mažiukui juos perkam,nebeeksperimentuojam ax.gif
Atsakyti
Pampers sugeria geriausiai. Bet tai tik parodo, kiek ten daug chemijos. Be to, jie prikvepinti. Huggies irgi. Pvz., Nature babycare taip gerai nesugeria, netgi gali perslapti kiaurai, bet jos naturalios. Nera labai didelis pasirinkimas naturaliu sauskelniu LT, bet galima rasti ir uz gera kaina.
Atsakyti
Nuo gimimo iki 6 mėn. naudojom Pampers Premium Care, o nuo 6 mėn. naudojam Pampers Active Baby thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pregna: 22 sausio 2011 - 00:59
MEs naudojam dažniausiai Pampers, kartais dar pirkdavau Huggies. Bet daugiau nepirksiu, nes man jos kietos tokios atrodo, o ir vaikas pradėjo jose šusti, nes dabar rečiau keičiam. (Ne tiek kiek naujagimiui juk reikia) Ir iš po nakties pradėjo atsikelti prabėgusiu sysiumi. O su Pampers to nebūna. thumbup.gif
Atsakyti
Tik pampers thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat Pampers nors dabar naudoju vokiskas vibelle tai ir jos visai man geros o va turiu BAMBO pakuote tai man jie nepatinka nors ir ekologiski bet kazkokie man jie nelabai tai sakiau juos sunaudosiu kai jau visai nebus kitu o seip tai sakau daugiausei naudoju ir pati perku Pampers kazkaip jos man labiausei prilipo ir mazosios uzpakaliukui jos tynka
Atsakyti
Mes ir tik pampers , bandziau libero bet gryzau prie pampersu, iki puse metu pampers naudosiu o paskui jau po truputi jai viskas geria ant pigesniu pereisim ax.gif
Atsakyti