Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Naudoju Chicco Dry Fit sauskelnes, nesiskundžiu kokybe. smile.gif
Atsakyti
Mums labai patiko Moltex sauskelnes, bandem ir Bambo. O pries kelias dienas pradejome naudoti BabyDream sauskelnes (ekologiskas). Tai nusprendeme ties jomis ir apsistoti, nes ju kokybe lygiai tokia pati kaip Moltex, bet kaina mazesne nei Bambo. Man svarbu ne tik ekologija, bet ir ekonomija smile.gif Esame is ekologisku vienkartiniu naudoje ir Wiona, bet niekaip nesupratau uz ka jos yra vertinamos g.gif Siulau visoms, kurios naudoja ekologiskas vienkartines sauskelnes pabadyti BabyDream, nes jos minkstesnes, laisvesnes ir kas dar yra labai svarbu labai prieinamos kainos smile.gif Dziaugiuosi kad ju galima isigyti jau ir LT smile.gif

QUOTE(Sella @ 2011 02 03, 23:13)
Naudoju Chicco Dry Fit sauskelnes, nesiskundžiu kokybe. smile.gif

Atsakyti
pradejom nuo Pampersu, pabandem Huggies, o dabar nauduojam tiktai Bambo, nes labai labai patinka - oda nei karto nebuvo paraudusi schmoll.gif , lyg vaikas be sauskelniu 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam pampers firmos sauskelnes. Kolkas nieko blogo negaliu pasakyti
Atsakyti
Aš pampers baby dry naudoju. Sauskelnes vokiskos tai tikrai patiko kokybe. Minkštos ir sugeria daug smile.gif Uzsakinejau intenetu tai pigiai ir greitai smile.gif isejo pigiau ka asorti smile.gif
Atsakyti
Nuo gimimo naudojom Huggies, nes Pampers firmos alergizavo, bet nuo kokio 8 men pabandem naudoti Pampers is Norvegijos ir mums tiko,tad dabar tokius ir naudojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 01, 22:42)
o kur tokių galima įsigyti? pirmą kart išgirdau apie tokias  g.gif
mes šiaip pampers naudojam, bet šiandien pastebėjau, kad kai nuimu sauskelnes kažkodėl vaikučio pilvuko apačia būna paraudusi, tai dabar galvoju ar tik nebus netinkamos jam jos, nors nuo gimimo pampers naudojam ir taip nebūdavo...

googleje paziurekit. Mes kai pabandem tai dabar neisivaizduoju kaip reiketu uztempti kokias kitas, minkstutes, svelnios ir plonytes, o del kainos, tai kiekvienai pagal tai ka vertina, man svarbiausia, kad vaikas jaustusi normaliai, o tie keliasdesimt litu -vyras pora buteliu vyno i menesi neisgers smile.gif)) Vienu tarpu neturejom japonisku, tai pirkom pampersus premium- nu ne tas kaip beziuretum, isvis su MB pasikalbejom, paskaiciavom -nei biski nesijauciam kazko neteke, uztat kaip smagu subiniuka sveika matyti thumbup.gif
Atsakyti

O mums tinka tik Pampers firmos sauskelnes, nuo kitu sunta odele ir buna isberta ;(
Atsakyti
Nuo pat gimimo naudoju pampers smile.gif ir patinka (y)
Atsakyti
ju facebooke raso sitaip "Dėl japoniškų sauskelnių rašėme savo tinklapyje, kad pačioje Japonijoje galima įsigyti tik japoniškų (kuriomis ir prekiaujame) ir "Pampers" sauskelnių, kurios, paleidus naujas linijas, gaminamos tik Japonijos rinkai. Tai-faktas: išvadas darote pačios."
Atsakyti
Mes isbandem beveik visas, bet apsistojom ties Libero. Jos nedirgina odytes, o ir uzpakaliukas ilgiau islieka sausas thumbup.gif
Atsakyti
Mes HUGIES naudojam jau gan ilgai..ir esu jom patenkinta biggrin.gif
Atsakyti