Mes naudojam HUGGIES Newborn Snowflake sauskelnes
Bandem Pampers sauskelnes, bet nelabai patiko( bandem lenkiskus ir rusiskus)

QUOTE(Kama Utra @ 2011 02 01, 22:03)
japoniskos sauskelnes-lygiu nera, mums atsiusdavo po kelis pokus is rusijos, o dabar radom ir lietuvoj
o kur tokių galima įsigyti? pirmą kart išgirdau apie tokias

mes šiaip pampers naudojam, bet šiandien pastebėjau, kad kai nuimu sauskelnes kažkodėl vaikučio pilvuko apačia būna paraudusi, tai dabar galvoju ar tik nebus netinkamos jam jos, nors nuo gimimo pampers naudojam ir taip nebūdavo...
Pradejome nuo Huggies.Paskiau pabandeme Pampers(Lenkiskus,baltame poke)nepatiko,ir smirdantys jie
.Dovanu gavome Pampers (Angliskus)
.Kolkas ant ju ir apsistosime
.

Oho tų japoniškų pampersų kainos tai ooo
mano mažylis kai toks myžniukas tai spėju bankrutuočiau tokias pirkdama

Pampers. nuo jų pradėjom ir kadangi užpakaliukas nepyksta ant šitų sauskelniu, tai ir neeksperimentuoju.

Mes taip pat naudojam Pampers nuo pat pradžių. Vis paprašom, kad kas parvežtų iš Norvegijos - dvigubai pigiau, o ir kokybė man atrodo geresnė

Pampers, nors tos baltame pake tai nepatiko, tas tinklelis labai jau prie subiniuko lipdavo, o pampers activ
dar bandem libero, tai normaliai, bet man jos tokios plasmasines, atrodo, kad leliukui nepatogios turetu but, nors ka ten gali zinot...

Naudojam Pampers... iš pradžių naudojom new baby atrodo (2-5 kg (lygtais)) labai patiko, nes mergaičiukei tiko. Paskui matyt buvo per dideli (3-6 kg), nors mergaitės svoris buvo 3500g. Tai dažnai nusmunka ir išsitepam drabužėlius. Pabandėm ir tame baltame poke, bet tas tinkliukas man taip pat nelabai... Gal kad buvau pripratusi prie tų įprastinių