Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(vikute2007 @ 2010 10 26, 20:12)
piktai nepiktai,bet palaikau,nes kol kavinese maitinaus tai buvau gan apvaloka,o kai pradejau gamint namuose viska  ir valgyti zmoniskai pusrycius,pietus ir vakariene ir atsisakiau pokeliniu arbatu,batono...14kg per 3men kaip nebuta  blush2.gif

vau saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 26, 22:01)
vau saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mickute, greit grįšk namo. nono.gif
Kur taupus dienos meniu? A? Aaaaaaaaaa? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2010 10 23, 11:44)
tiem kas turi kaimus tai sitas isvis nieko nekainuoja,cia maniskis man dave ideja,o as valgiau pirstus apsilaizydama,dar buvau tokio nevalgius  ax.gif  smile.gif

Noreciau papriestarauti, nekainuoja tokiu atveju jeigu nuvaziuoji rudeni ir prisikrauni gerybiu pilna masina, bet... pvz. mes patys viska sodinames, vaziuojam kelis kartus per vasara apsiraveti. Tai tikrai, kad kainuoja viskas: kuras, laikas, darbas, seklos ax.gif Tiesiog zinai ka valgai ir kaip ta darzove atkeliauja iki stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusemac @ 2010 10 26, 17:40)
O aš turių kitą klausimuką. Kaip skaniai, nebrangiai, bet sveikai pavalgyti?

aš gaminu ivairius kotletukus be mesos, mėsa dažnai valgyti nesveika.. darau iš grikių, ryžių, avižinių dribsnių. Taip pat iš daržovių kopūstų, bulvių, pupeliu, sojos ir t.t ivairūs daržovių troškinukai, apkepai, sriubos, salotos. Galima nebrangiai ir skaniai pavalgyti ir nevalgant mėsos, ir jausites daug geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakshmi लक् @ 2010 10 27, 20:10)
aš gaminu ivairius kotletukus be mesos, mėsa dažnai valgyti nesveika.. darau iš grikių, ryžių, avižinių dribsnių. Taip pat iš daržovių kopūstų, bulvių, pupeliu, sojos ir t.t ivairūs daržovių troškinukai, apkepai, sriubos, salotos. Galima nebrangiai ir skaniai pavalgyti ir nevalgant mėsos, ir jausites daug geriau.  smile.gif

Ką daryt, kai vyras mėsėdis? Aš tai ir be mėsos apsieičiau, man kruopos skanu, bet vyras bent kas antrą dieną nori mėsos namie ax.gif Atseit, be mėsos jam nesotu verysad.gif
Atsakyti
galiu pasidalinti ganetinai pigiu kotlietuku receptu. Paemiau apie 600dg. kalakutienos farso, atskirai sutarkavau cukinija (nuspaudziau skyscius) ir sudejau i farsa, ten pat nukeliavo ir apie puse stiklines aviziniu dribsniu (naudoju milyn nes smulkiausi), 1 kiausinis ir smulkiai supjaustytas svogunas. Dar dejau prieskoniu, pipiru ir druskos. viska getai isminkyti, formuoti kotletukus, apkepti, patroskinti ir patiekti su padaziuku. super sultingi ir skanus.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 10 27, 21:23)
Ką daryt, kai vyras mėsėdis? Aš tai ir be mėsos apsieičiau, man kruopos skanu, bet vyras bent kas antrą dieną nori mėsos namie ax.gif Atseit, be mėsos jam nesotu verysad.gif

naudokit mėsos tik "dėl kvapo" visokiuose kotletukuose (ypač kotletukuose kai faršo biškį ir viso kito primaišyta net nesijaučia, kad ten tos mėsos mažai), troškinukuose.
Atsakyti
Prie pigesnių patiekalų priskirčiau vištienos užpiltinę užkandžiams-iš tų pačių nugarėlių po 1,99-tik pridedu morkos,petražolės šaknies ir dar-želatinos.Dedu į formikes-sustingusią valgom su daržovėm ir majonezu.Dar iš tų pačių nugarėlių verdu sriubytę,o nuėmus mėsą panaudoju troškiniams,vištienos plovui arba blyneliams-gaunasi pigiai ir sočiai.
Dar paminėčiau silkę-perku turguje su galva ir prisigaminu mišrainės arba su burokėliais arba su keptomis morkomis ir svogūnais-skanu ir daug-tikrai nepalyginsi su ta parodija kibirėliuose...
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 28, 18:37)
naudokit mėsos tik "dėl kvapo" visokiuose kotletukuose (ypač kotletukuose kai faršo biškį ir viso kito primaišyta net nesijaučia, kad ten tos mėsos mažai), troškinukuose.

Gerai būtų, kad nejaustų doh.gif Užtenka sėlenų įpilti ar batono truputį daugiau nei reikia įdėti ir "tai jau prichaltūrinai..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 24, 15:53)
vakar pradėjau rašyt nebrangių patiekalų blog'ą, kolkas čia nedaug receptų, nes idėja visai šviežia, bet gal kam pravers čia  blush2.gif

Saunuole Undinencija thumbup.gif
Atsakyti
Kai taupau, visada verdu sriubas smile.gif Jei mėgstate svogūnus, labai skani ir nebrangi - svogūnų sriuba, o jei kruopas - kreminė cukinijų ir miežinių kruopų sriuba.
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2010 10 30, 15:20)
Kai taupau, visada verdu sriubas smile.gif Jei mėgstate svogūnus, labai skani ir nebrangi - svogūnų sriuba, o jei kruopas - kreminė cukinijų ir miežinių kruopų sriuba.

Ir netaupydama mėgstu virti tirštas sriubas thumbup.gif Sueina ir už sriubą, ir už antrą patiekalą. Ypač mėgstama pupelių, žirnių sriuba su frikadelėm. Mėgstu pirkti kalakutienos šlauneles, tai nuimu mėsą (ne visai plikai),o kaulus dedu į sriubą. Visi mėgsta pagraužti bigsmile.gif
Atsakyti