Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(vikute2007 @ 2010 10 23, 11:44)
tiem kas turi kaimus tai sitas isvis nieko nekainuoja,cia maniskis man dave ideja,o as valgiau pirstus apsilaizydama,dar buvau tokio nevalgius  ax.gif  smile.gif
issivirt bulviu ir pasikept sudytu lasinuku smulkiai pjaustytu su svogunu,uzsipilt ant bulviu ir su rugpieniu niam niam niam  thumbup.gif

cia vadinama tinginiu bulviu kose biggrin.gif
Atsakyti
na bet skani,niekad nevalgiau,nes maniau kad cia beprotiskai riebu ir net nuryt negalesiu,pasirodo,kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2010 10 23, 13:11)
na bet skani,niekad nevalgiau,nes maniau kad cia beprotiskai riebu ir net nuryt negalesiu,pasirodo,kad ne  biggrin.gif

tikrai skanu ir nereibu..esu valgiusi koki pora kartu tik..kaip supratau tai Latvijoj labai pamegtas maistas ax.gif
Atsakyti
nezinau kaip ten su latvija,bet lietuva palaiko si patiekaliukan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2010 10 23, 19:03)
nezinau kaip ten su latvija,bet lietuva palaiko  si patiekaliukan 4u.gif

O dar su raugintais agurkais wub.gif
Atsakyti
vakar pradėjau rašyt nebrangių patiekalų blog'ą, kolkas čia nedaug receptų, nes idėja visai šviežia, bet gal kam pravers čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 10 24, 00:09)
O dar su raugintais agurkais  wub.gif

Perskaičiau ir prisiminiau laikus kol dar pas mamą gyvenau smile.gif bulvių košė + spirgučių padažas + rauginti agurkėliai smile.gif nu niami niami niami
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 24, 14:53)
vakar pradėjau rašyt nebrangių patiekalų blog'ą, kolkas čia nedaug receptų, nes idėja visai šviežia, bet gal kam pravers čia  blush2.gif

šaunuolė 4u.gif seksiu tavo blogą.
Atsakyti
O aš turių kitą klausimuką. Kaip skaniai, nebrangiai, bet sveikai pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(ingusemac @ 2010 10 26, 17:40)
O aš turių kitą klausimuką. Kaip skaniai, nebrangiai, bet sveikai pavalgyti?

Ingusemc,

pirmučiausiai reikia pagalvoti,kas yra sveikas maistas,,o,paskui,kibti į darbus.

Čia labai paprasta teorija.
Atsakyti
pigiai ir sveikai valgyti - reikia gaminti namuose maistą, o ne kavinėse maitintis ir pusfabrikačius pirkti. Va kaip piktai pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
piktai nepiktai,bet palaikau,nes kol kavinese maitinaus tai buvau gan apvaloka,o kai pradejau gamint namuose viska ir valgyti zmoniskai pusrycius,pietus ir vakariene ir atsisakiau pokeliniu arbatu,batono...14kg per 3men kaip nebuta blush2.gif
Atsakyti