
per sias sventes suzinojau viena receptuka..cia tiks tom kas megsta silke..as pati ne itin ja megstu,bet valgyti galiu
pati dar nebandziau,bet butinai pabandysiu..reikes silkes,islukstentu saulegrazu ir svoguno....svoguna pakepinti,baigiant kepti sudeti saulegrazas ir viska sumaisyti su silkute...ipilti aliejaus siek tiek..na nezinau ar skanu,bet manau kad visai nieko..

QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 02, 21:43)
per sias sventes suzinojau viena receptuka..cia tiks tom kas megsta silke..as pati ne itin ja megstu,bet valgyti galiu
pati dar nebandziau,bet butinai pabandysiu..reikes silkes,islukstentu saulegrazu ir svoguno....svoguna pakepinti,baigiant kepti sudeti saulegrazas ir viska sumaisyti su silkute...ipilti aliejaus siek tiek..na nezinau ar skanu,bet manau kad visai nieko..

Man skaniausia silkė su saulėgrąžom, tik mes truputį kitaip darom, kepinam svogūnus pusžiedžiais, tik dar į galą parūgštinam citrinos rūgštim, nedaug, vos vos. Svogūnau turi būt minkšti. Atskirai paskrudinam saulėgrąžas, o tada ant supjaustytos silkių filė dedam svogūnus, viršų barstom kepintais saulėgrąžų branduoliais.
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 10 27, 12:35)
Noreciau papriestarauti, nekainuoja tokiu atveju jeigu nuvaziuoji rudeni ir prisikrauni gerybiu pilna masina, bet... pvz. mes patys viska sodinames, vaziuojam kelis kartus per vasara apsiraveti. Tai tikrai, kad kainuoja viskas: kuras, laikas, darbas, seklos
Tiesiog zinai ka valgai ir kaip ta darzove atkeliauja iki stalo 


va cia tai tikrai, kad sveikai maitinates

QUOTE(elegantiska04020 @ 2010 11 04, 17:52)
Visai nebūtinai. Jei maistą gardina prieskonių mišiniais - visa ekologija ir vargas - šuniui ant uodegos. Beje, kur dar nuo mūsų nepriklausančios aplinkybės: rūgštiniai ir kitaip "pagardinti" lietūs, užteršti gruntiniai vandenys... O jei dar netoli kelias, ar stambus ūkininkas, ar ferma, ar gamykla, ar...
Žodžiu, su sveika mityba kuo toliau - tuo sudėtingiau.
QUOTE(pašnekutė @ 2010 11 06, 12:38)
Visai nebūtinai. Jei maistą gardina prieskonių mišiniais - visa ekologija ir vargas - šuniui ant uodegos. Beje, kur dar nuo mūsų nepriklausančios aplinkybės: rūgštiniai ir kitaip "pagardinti" lietūs, užteršti gruntiniai vandenys... O jei dar netoli kelias, ar stambus ūkininkas, ar ferma, ar gamykla, ar...
Žodžiu, su sveika mityba kuo toliau - tuo sudėtingiau.
Žodžiu, su sveika mityba kuo toliau - tuo sudėtingiau.
Kad ir kaip bebutu, bet savo uzaugintuose darzovese kur kas maziau visokiu nitratu, chemiju ir t.t.


Virtinukai pigu ir skanu
2 kiaušiniai,porą pakelių varškės,miltų (dedu iš akies) kol tešla gaunasi kieta
cukrus,druskos pagal skonį,valgome su sviestu ir grietine



QUOTE(Undinencija @ 2010 11 09, 23:46)
dar į virtinukus smagu įdėt bulvių košę (dar jei su spirgučiais), geras panaudojimas atlikusios bulvių košės 



Labas vakaras!
Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!

Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!


QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 14, 21:44)
Labas vakaras!
Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!


Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!


Reiks išbandyti, ir kotletų išeina daugiau nei vien iš faršo, ir skonis nekasdieniškas manau

O ką tieki prie jų? Kaip prie paprastų kotletų kokį garnyrą - ar vienus valgote?
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 14, 20:44)
Labas vakaras!
Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!


Vienas is paciu pigiausiu produktu-tai farsas! Perku pati "papigiaiska"(taip,zinau,tikrai nesveika,bet...) Uzpilu grykius saltu vandeniu,ir palieku nakciai. Ryte isbrinkusios kruopos sumaisau su farsu,kiausyniu,nu ir pagal kiekvieno skoni (druskos,svoguno,ar cesnako,Vegetos) Ir kepu kotletus! Niu,mano seiminele megsta juos valgyt kaip blynus!


siaip paklausiu


