Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

sveikutes,
man siandien 7para po isoperuotos anginos.ja pjove lauk nes skaudejo sanarius bet ne tas esme smile.gif iskilo klausimas.po triju dienu planuojama isvyka i gamta per nakti.ir su kuo kalbejau yra visokiu nuomoniu.kokia gali but rizika? Vieni sako kad prisikviepuosiu dregno oro ir ivarysiu uzdegima kiti sako kad nieko.seip viena puse gerkles jau svari,kitai irgi nebedaug beliko.skaudet aisku skauda.bet jau i mazaja puse.
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 08 03, 12:22)
sveikutes,
man siandien 7para po isoperuotos anginos.ja pjove lauk nes skaudejo sanarius bet ne tas esme smile.gif iskilo klausimas.po triju dienu planuojama isvyka i gamta per nakti.ir su kuo kalbejau yra visokiu nuomoniu.kokia gali but rizika? Vieni sako kad prisikviepuosiu dregno oro ir ivarysiu uzdegima kiti sako kad nieko.seip viena puse gerkles jau svari,kitai irgi nebedaug beliko.skaudet aisku skauda.bet jau i mazaja puse.

Raminkites. Po anginos operacijos zmones 14 paru viena koja grabe stovi.
Tai kad jums neskauda-tai nieko nereiskia. Va truks 10 diena po operacijos kokia kraujagysle gerklej, kuri siuo metu tik prideginta yra, net nesiuta, nukraujuosit sekmingai gamtoj, nespes jusu net i reanimacija nuvezti ir palaidos jus. cool.gif Netikit manimi, pasiskaitykit per google mirksiukas.gif

Nukelkit isvyka i gamta Zolinems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 08 03, 13:29)
Raminkites. Po anginos operacijos zmones 14 paru viena koja grabe stovi.
Tai kad jums neskauda-tai nieko nereiskia. Va truks 10 diena po operacijos kokia kraujagysle gerklej, kuri siuo metu tik prideginta yra, net nesiuta, nukraujuosit sekmingai gamtoj, nespes jusu net i reanimacija nuvezti ir palaidos jus. cool.gif Netikit manimi, pasiskaitykit per google mirksiukas.gif

Nukelkit isvyka i gamta Zolinems 4u.gif

bet gi mazas skirtumas kur sedet ir nieko neveikt ar kambary ar lauke.ar cia kitur beda paslepta?del fizinio kruvio zinau kad negalima.beje ar normalu kad skausmas pereina ir i ausis?
Atsakyti
3 dieną po operacijos tikrai nepatarčiau net kojos iš namų kelti. Kitas tik po 3-5 dienų iš ligoninės paleidžia o jūs čia į gamtą biggrin.gif aišku, pasiskambinkite gydytojui ir pasiklauskite jo, jei leis tai pirmyn, bet jei kas atsitiks....
O man jau 13diena po operacijos, viskas labai gerai, apart tos temperatūros, kuri buvo prieš operacija, taip ir liko, toliau darausi eilę tyrimų. Šeip jau 10d po operacijos nebegėriau jokių vaistų nuo skausmo, o šiai dienai net nejaučiu skausmo net rydama, valgau jau viską smile.gif Tik žiovaujant biški tempia.
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 08 03, 13:06)
bet gi mazas skirtumas kur sedet ir nieko neveikt ar kambary ar lauke.ar cia kitur beda paslepta?del fizinio kruvio zinau kad negalima.beje ar normalu kad skausmas pereina ir i ausis?

taip taip būna,kad skauda ausis aš lašinausi vaistukus tik dabar pavadinimo nepamenu blush2.gif nors man sakė kad degtinės isilašinčiau tik man ji nepadėjo schmoll.gif o dabar praėjus 2 mėnesiams po operacijos saldu burnoj niu liga prikibo niekas neranda kas man doh.gif ne mano metai tikrai vien operacijos doh.gif doh.gif laukiu Naujų Metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2011 08 04, 16:36)
taip taip būna,kad skauda ausis aš lašinausi vaistukus tik dabar pavadinimo nepamenu blush2.gif nors man sakė kad degtinės isilašinčiau tik man ji nepadėjo schmoll.gif  o dabar praėjus 2 mėnesiams po operacijos saldu burnoj niu liga prikibo niekas neranda kas man doh.gif ne mano metai tikrai vien operacijos doh.gif  doh.gif laukiu Naujų Metų mirksiukas.gif
http://ligos.sveikas...istemai/otipax/ šitie lašiukai nuima skausmą ausų mirksiukas.gif
Atsakyti
kazi kaip jei ta degtine ne i ausis o skrandi? blush2.gif taip norisi jau kazko galvoju gal nieko nenutiks jei isgersiu viena kita taure kokio vyno? o jau ir 9.5 paros praeje blush2.gif kazkaip ziuret i visus ir paciam neragaut nelabai smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiritta: 05 rugpjūčio 2011 - 15:57
QUOTE(deiritta @ 2011 08 05, 16:56)
kazi kaip jei ta degtine ne i ausis o skrandi?  blush2.gif  taip norisi jau kazko galvoju gal nieko nenutiks jei isgersiu viena kita taure kokio vyno? o jau ir 9.5 paros praeje  blush2.gif  kazkaip ziuret i visus ir paciam neragaut nelabai smagu

Man liepė minimum 2 savaites nevartot alko.Nes dar gali prasidėt kraujavimas.Nevartojau beveik 2 mėnesius.Pirmą kartą po operacijos lapkričio 2d. išgėriau vyno gruodžio 31d.
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 08 05, 16:56)
kazi kaip jei ta degtine ne i ausis o skrandi?  blush2.gif  taip norisi jau kazko galvoju gal nieko nenutiks jei isgersiu viena kita taure kokio vyno? o jau ir 9.5 paros praeje  blush2.gif  kazkaip ziuret i visus ir paciam neragaut nelabai smagu

Mano gyddytojo teigimu pats didziausiais kraujavimo pavojus 6-10 para, tad nuo alkoholio tikrai dar reiktu susilaikyti smile.gif
Atsakyti
na geriau ne vyna o alu,tpu tpu tpu nieko nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda36 @ 2011 08 02, 06:44)
Labas,Eripa. Kokiu problemu turi su tonzilem,kad ruosiesi operacijai? g.gif

Laba. Na, kad labai dažnai turiu puliuojančią anginą. Per praėjusį rudens/žiemos sezoną bene 6 kartus gėriau antibiotikus.
Atsakyti
O ką sako gydytojai,nesiūo operuotis? Ar dareisi ASO tyrimą-streptokokų kiekiui nustatyti?
Atsakyti