Man pirmomis dienomis nei jogurtas nei bananas negraužė, kaip tik- 6-7 dienos buvo pačios šlykščiausios- tada pradėjo graužti, perštėti, gerklė kaip avietė pasidarė, nič nieko negalėjau praryti...brr....
Ligoninėje ko gali prireikti jau surašė visos.
"[quote=Vilma_M,2011 08 29, 12:59],nes man labai sunkiai po narkozės sekėsi atsigauti,labai atmintis šlubavo,gana ilgą laiką,bijau kad po šio karto gali dar labiau susilpnėti,todėl dar pasvarstysiu visus už ir prieš"
Man operuojant anginą,buvo antra narkozė,tai atmintis šlubuoja košmariškai-lyg būčiau kokia ilgaamžė senučiukė
Tikiuosi,kad greitai viskas atsistatys...
Man operuojant anginą,buvo antra narkozė,tai atmintis šlubuoja košmariškai-lyg būčiau kokia ilgaamžė senučiukė

QUOTE(Vilma_M @ 2011 08 29, 10:39)
Laba diena visoms ir visiems, neužilgo laukia ir manęs operacija,noriu paklausti,ką reikėtų vežtis į ligoninę, ar galima valytis po to dantis? papasakokite plačiau apie bunos higienos dalykus pooperaciniu laikotarpiu. Truputį pradėjau bijoti,Jūsų paskaičiusi 

Labu

Mano gydytojas nepatare man valgyti jogurto, taciau pasiule pieniskus produktus, pieniskas desreles. Valgyt pirmas 5d. beveik nieko negalejau tik sultinukus.
Si operacija buvo man 5(o man ti 22m.), niekada nebuvau pastebejus, kad sutrikus atmintis, o ir gydytojai teigia, kad tai mitas.Taciau po sios operacijos pradejo strigt zodziai...Na nezinau ar tai nuo narkozes ar tik sutapimas..Nes operacinei laike labai ilgai. Nuejom apie 10,30, o i reanimacija isveze buvo 13,30 mazdaug. Kur siaip operacijos trunka iki 60min. mazdaug
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 29, 22:13)
Labu
as su savim veziausi tik slepetes, ir litra vandens. Nes is reanimacijos kita diena iskart vaziavau namo. Dantis valiausi kaip iprasta ryte ir vakare, jokio blogo kvapo kaip kitos nejauciau, tik liezuvi tekdavo gerai ryte ir vakare issivalyt.
Mano gydytojas nepatare man valgyti jogurto, taciau pasiule pieniskus produktus, pieniskas desreles. Valgyt pirmas 5d. beveik nieko negalejau tik sultinukus.
Si operacija buvo man 5(o man ti 22m.), niekada nebuvau pastebejus, kad sutrikus atmintis, o ir gydytojai teigia, kad tai mitas.Taciau po sios operacijos pradejo strigt zodziai...Na nezinau ar tai nuo narkozes ar tik sutapimas..Nes operacinei laike labai ilgai. Nuejom apie 10,30, o i reanimacija isveze buvo 13,30 mazdaug. Kur siaip operacijos trunka iki 60min. mazdaug

dėkui visoms už pasisakymus, na gal gydytojams tai ir mitas,tačiau aš tikrai labai pajutau stipriai,ir tik po narkozės,tokių spragų niekada man nebuvo,todėl labai bijau,o jei dar kada gyvenime prireiks ,tai gal geriau pakenteti šį kart

Sveikos merginos, gal yra kam buve, kad is pacios anginos lystu tokie kieti ir balti daikciukai? ir labai smardus...anksciau atsirasdavo tiesiog burnoje,tai isspjaudavau ir viskas, o dabar is pacios anginos

QUOTE(Thea! @ 2011 09 12, 15:55)
Sveikos merginos, gal yra kam buve, kad is pacios anginos lystu tokie kieti ir balti daikciukai? ir labai smardus...anksciau atsirasdavo tiesiog burnoje,tai isspjaudavau ir viskas, o dabar is pacios anginos 

Tai cia ir yra anginos puliai, tau tikraiausiai puliuojanti letine angina

Ateinu ir aš pasipasakoti biggrin.gif vakar išoperavo anginą. Operavausi dėl sąnarių, esu 23m amžiaus, jeigu skaudėdavo gerklę tai maximum kartą per metus,kai pasakė,jog reikės anginą operuotis tikrai nesupratau kad ji gali įtakoti sąnarius. Operacija dariausiai 3 ligoninėj pas gerb. chir. Aušrę Saladžinskienę. Priežiūra, rūpestis superinis 4u.gif po narkozes parvežta į palata dar juokaut sugebėjau biggrin.gif sakė buvo labai išvešėjusi, pūlinga angina,,tiesiog infekcijos židinys.. o jaučiausi gi normaliai dėl gerklės g.gif žiemą net šalikų nenešiodavau g.gif po operacijos suleido vieną ketanol ampulę (apie 11 val) ir vakare apie 20 val sulašino lašelinę ir tuo pačiu vaistukus. Šiandien išgėriau nimesilio,apetitas didžiausias, išgeriau puslitrį vištienos sultinio, vištienos ir daržovių tyrelės , jogurto.. bent jau kolkas tai tfu tfu tfu.. kaip manot,ką dar iš skysčių gert galim ? vanduo jau atsibodo..
sužinojau šiandien, kad man šalins tonziles, tikiuosi į šią temą pataikiau
Man tai šokas, rado per kraujo tyrimą, kad ALSO beveik 800, kai norma iki 200
Sakykite, ar gali ta infekcija įtakoti persileidimus? ar susidūrėte kas nors su tuo? nes aš ieškodama galų, atradau, kad turiu infekciją

QUOTE(Grantee @ 2011 09 13, 17:02)
Ateinu ir aš pasipasakoti biggrin.gif vakar išoperavo anginą. Operavausi dėl sąnarių, esu 23m amžiaus, jeigu skaudėdavo gerklę tai maximum kartą per metus,kai pasakė,jog reikės anginą operuotis tikrai nesupratau kad ji gali įtakoti sąnarius. Operacija dariausiai 3 ligoninėj pas gerb. chir. Aušrę Saladžinskienę. Priežiūra, rūpestis superinis 4u.gif po narkozes parvežta į palata dar juokaut sugebėjau biggrin.gif sakė buvo labai išvešėjusi, pūlinga angina,,tiesiog infekcijos židinys.. o jaučiausi gi normaliai dėl gerklės g.gif žiemą net šalikų nenešiodavau g.gif po operacijos suleido vieną ketanol ampulę (apie 11 val) ir vakare apie 20 val sulašino lašelinę ir tuo pačiu vaistukus. Šiandien išgėriau nimesilio,apetitas didžiausias, išgeriau puslitrį vištienos sultinio, vištienos ir daržovių tyrelės , jogurto.. bent jau kolkas tai tfu tfu tfu.. kaip manot,ką dar iš skysčių gert galim ? vanduo jau atsibodo..
arbatar gerk.pasidaryk keketą puodelių iskart,kad atauštų.gerk saldintą,šiltą čiobrelių,ramunėlių,kmynų ir kitų žolelių arbatas.
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 13, 02:07)
dabar tai tikrai gripuoju, bet anksčiau tie balti atsirasdavo tiesiog iš niekur

merginos, o kada galima o operacijos plauti galvą/išsimaudyti ?

QUOTE(Grantee @ 2011 09 14, 18:46)
po šiltu vandeniu aš po 5 d.nusiprausiau.būčiau anksčiau,bet kateteris buvo,tai šlapint nenorėjau.galvą turbūt irgi tada ploviau.svarbu kai plauni nepalenkt ir neatlenkt,o tiesiai stovint ir muilint ir skalaut.šiaip sako savaitę neplaut.svarbu,kad vanduo nebūtų pernelyg šiltas,nes gali kraujuot pradėt.