Ismetu Schwarzkopf 'got2be megalomania' plauku laka - like dar manau nemazai, bet kad stovi jau daugiau nei 2 metai, tai galvoju snestelejes bus. O ir nenaudoju lako plaukams (cia kazkada vienai progai reikejo, paskui bandziau, bet nereikalingas man jis). Dar kazkoki namuose plauku laka nauja turiu (gavau dovanu pirkdama is vieno tinklapio priemones plaukams), kuris irgi apie 2 metus stovi net nepradetas.... Ziuresiu ka su juo daryt....

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 27, 14:23)
Alpecin šampūnas nuo slinkimo. Padėjo, bus naudojamas vėl profilaktiškai po kurio laiko
Kur įsigyti ir kokia kainelė?
QUOTE(Black&White @ 2010 08 27, 15:25)
Man Veet produkcija visa patinka. Tiek kremai, tiek putos savo funkcija atlieka gerai ir greitai (tas man itin svarbu), nedirgina odos ir neberia, kas nuo kitu depil.kremu man buna.
QUOTE(shopingas @ 2010 08 30, 05:19)
Ismetu Schwarzkopf 'got2be megalomania' plauku laka - like dar manau nemazai, bet kad stovi jau daugiau nei 2 metai, tai galvoju snestelejes bus. O ir nenaudoju lako plaukams (cia kazkada vienai progai reikejo, paskui bandziau, bet nereikalingas man jis). Dar kazkoki namuose plauku laka nauja turiu (gavau dovanu pirkdama is vieno tinklapio priemones plaukams), kuris irgi apie 2 metus stovi net nepradetas.... Ziuresiu ka su juo daryt....

Irgi planuoju mesti lauk, nes visiškai nefiksuoja nieko man

Sunaudojau prausiklį per maždaug 3 mėnesius ir toks pats į jo vietą.

QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 11:45)
Butent, visiskai nulis efekto po jo

QUOTE(shopingas @ 2010 08 30, 14:57)
Butent, visiskai nulis efekto po jo
Na ir siaip mano plaukai laka labai greitai sugeria, pripurkst daug reikia (per vestuves turbut visa bonke supurske, o plaukai puruciai liko
) ir vistiek nelaiko. Siaip lakas man tik garbanoms reikalingas, bet turbut dar neatradau tokio laikancio lako, nors net kirpykloj sugarbanoja, supurskia viskuo mane, o plaukai po valandos tiesuteliai....

Man lygiai tas pats

QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 17:24)
rekomenduoju Sebastian http://www.lookfanta...-re-shaper.html
brangus, bet geras ir efektyvus

QUOTE(agnieter @ 2010 08 29, 18:28)
Naturia Siberica rankų kremas.
Daugiau tokio nepirksiu, nes mano sausom rankom jis nieko nepadėjo
Daugiau tokio nepirksiu, nes mano sausom rankom jis nieko nepadėjo

Esu kažkokį bandžius, nepatiko, per mažai drėkina

Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 11:10)
Kur įsigyti ir kokia kainelė?