Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Ismetu Schwarzkopf 'got2be megalomania' plauku laka - like dar manau nemazai, bet kad stovi jau daugiau nei 2 metai, tai galvoju snestelejes bus. O ir nenaudoju lako plaukams (cia kazkada vienai progai reikejo, paskui bandziau, bet nereikalingas man jis). Dar kazkoki namuose plauku laka nauja turiu (gavau dovanu pirkdama is vieno tinklapio priemones plaukams), kuris irgi apie 2 metus stovi net nepradetas.... Ziuresiu ka su juo daryt....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 27, 14:23)
Alpecin šampūnas nuo slinkimo. Padėjo, bus naudojamas vėl profilaktiškai po kurio laiko

Kur įsigyti ir kokia kainelė?
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 08 27, 15:25)
Ir kaip patiko?  biggrin.gif

Man Veet produkcija visa patinka. Tiek kremai, tiek putos savo funkcija atlieka gerai ir greitai (tas man itin svarbu), nedirgina odos ir neberia, kas nuo kitu depil.kremu man buna.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 30, 05:19)
Ismetu Schwarzkopf 'got2be megalomania' plauku laka - like dar manau nemazai, bet kad stovi jau daugiau nei 2 metai, tai galvoju snestelejes bus. O ir nenaudoju lako plaukams (cia kazkada vienai progai reikejo, paskui bandziau, bet nereikalingas man jis). Dar kazkoki namuose plauku laka nauja turiu (gavau dovanu pirkdama is vieno tinklapio priemones plaukams), kuris irgi apie 2 metus stovi net nepradetas.... Ziuresiu ka su juo daryt....
user posted image

Irgi planuoju mesti lauk, nes visiškai nefiksuoja nieko man doh.gif
Atsakyti
Sunaudojau prausiklį per maždaug 3 mėnesius ir toks pats į jo vietą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 11:45)
Irgi planuoju mesti lauk, nes visiškai nefiksuoja nieko man  doh.gif

Butent, visiskai nulis efekto po jo doh.gif Na ir siaip mano plaukai laka labai greitai sugeria, pripurkst daug reikia (per vestuves turbut visa bonke supurske, o plaukai puruciai liko doh.gif ) ir vistiek nelaiko. Siaip lakas man tik garbanoms reikalingas, bet turbut dar neatradau tokio laikancio lako, nors net kirpykloj sugarbanoja, supurskia viskuo mane, o plaukai po valandos tiesuteliai....
Atsakyti
baigėsi The body shop tea tree face mask, bus kartojama kada nors,
user posted image
o į jos vietą
Yves rocher gaminys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 30, 14:57)
Butent, visiskai nulis efekto po jo  doh.gif Na ir siaip mano plaukai laka labai greitai sugeria, pripurkst daug reikia (per vestuves turbut visa bonke supurske, o plaukai puruciai liko doh.gif ) ir vistiek nelaiko. Siaip lakas man tik garbanoms reikalingas, bet turbut dar neatradau tokio laikancio lako, nors net kirpykloj sugarbanoja, supurskia viskuo mane, o plaukai po valandos tiesuteliai....

Man lygiai tas pats lotuliukas.gif Na manau teks mesti ir ieškoti ieškoti kol rasiu gerą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 17:24)
Man lygiai tas pats  lotuliukas.gif Na manau teks mesti ir ieškoti ieškoti kol rasiu gerą  rolleyes.gif

rekomenduoju Sebastian http://www.lookfanta...-re-shaper.html

brangus, bet geras ir efektyvus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2010 08 29, 18:28)
Naturia Siberica rankų kremas.
Daugiau tokio nepirksiu, nes mano sausom rankom jis nieko nepadėjo  ax.gif

Esu kažkokį bandžius, nepatiko, per mažai drėkina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2010 08 30, 11:10)
Kur įsigyti ir kokia kainelė?

Vaistinėse smile.gif tiksliai nepamenu, 20-25 tame intervale smile.gif
Atsakyti